Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΘΕΡΑ....



Πιστοί στις αρχές και στο δρόμο που έχουμε τόσα χρόνια τώρα χαράξει, δεν λοξοδρομούμε από τις αρχές μας ούτε επιδιδόμαστε στο ευγενές άθλημα......τηςκωλοτούμπας!
Σε μια εποχή όπου θέσεις, απόψεις και στάσεις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, και μάλιστα αυτό μπορεί και να θεωρείται κι ως....προτέρημα (!) δήθεν “προσαρμοστικότητας”, χρειάζονται ομολογουμένως κότσια για να μην κολυμπήσεις όπου σε πάει το ρεύμα των καιρών. Η πορεία του καθενός είναι άλλωστε ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας.....
Μιλήσαμε, αντιδράσαμε – και μάλιστα με πολύ μεγάλο κόστος -  για το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στη δύσμοιρη ΑΕΚ. Όχι εκ των υστέρων, αλλά από πολύ νωρίτερα. Από τότε, από εκείνους τους καιρούς που αντί για την υγιή διάθεση της κριτικής επικρατούσε ο τυφλός “ειδωλολατρισμός” στον τέως και η άνευ όρων παράδοση στη δήθεν… σωτήρια τάξη πραγμάτων του 2004. Ο χρόνος απέδειξε πάρα πολλά. Φάνηκε περίτρανα που μας οδήγησε η πολιτική και οι επιλογές όλων αυτών που παρουσιάστηκαν σαν «ευργέτες» και που εντέλει μας ρήμαξαν!
Η ΑΕΚ κάθε μέρα μικραίνει. Μικραίνει επικίνδυνα. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ιδεολογικό επίπεδο. Ο πρωταθλητισμός αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Οι νέες γενιές δεν βιώνουν την αίσθηση της κυριαρχίας της ομάδας, αλλά τη μιζέρια και την απαξίωση. Όλο και χαμηλότερα, όλο και πιο περιθωριακά. Από πρωταγωνιστές που ήμασταν κάποτε, καταντήσαμε κομπάρσοι. Φάγαμε το κουτόχορτο και είπαμε και... «εις υγείαν»! Το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που γράφτηκαν οι πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας, παραμένει σωρός ερειπίων. Παράλληλα χάθηκε το ιδεολογικό στίγμα που κάποτε εξέπεμπε αυτή η ομάδα με την τόσο ξεχωριστή ποιότητα που την χαρακτήριζε και την διαφοροποιούσε από όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς ζούμε σε μια δυσοίωνη εποχή πονηρών ανακατατάξεων που οδηγούν αντικειμενικά στην αλλοτρίωση της ιδέας ΑΕΚ.    
Εμείς σαν “Πειρατές του Ονείρου” αρνούμαστε να ενσωματωθούμε. Αρνούμαστε να ενταχθούμε στο σάπιο σύστημα “made in 2004” που καμία σχέση δεν έχει ούτε με τις μεγάλες προσδοκίες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αλλά ούτε και με τα όνειρα και τα ιδανικά με βάση τα οποία γαλουχηθήκαμε από παιδιά κοντά της.
Εμείς κάναμε τις επιλογές μας. Και παραμένουμε σταθεροί σε αυτές. Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας αυτή τη νόθα κατάσταση. Δεν θα συνεισφέρουμε με τα λεφτά μας για να διαιωνίζουν την παρουσία τους οι ψευτοσωτήρες της συμφοράς. Μαχόμαστε για να σπάσουν τα δεσμά της αιχμαλωσίας της ΑΕΚ. Και σ’ αυτόν τον αγώνα δεν υποχωρούμε σπιθαμή!

Υ.Γ.1 :   AEK ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.

Υ.Γ.2 :   O AΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Υ.Γ.3 :  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !


                                                               *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”