Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ… ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!

Την περασμένη Παρασκευή (8-3) στο πειρατικό μας club στο Γαλάτσι, ζήσαμε μια ξεχωριστή βραδιά κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των «Πειρατών του Ονείρου». Καλεσμένος μας ο μεγάλος Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο άνθρωπος που μας χάρισε ένα παλικαρίσιο Πρωτάθλημα, ισοπεδώνοντας με εκείνο το θεϊκό γκολ το μισητό λιμάνι! Δεν ήταν τυχαία η επιλογή μας. Με την παρουσία του Τ. Καραγκιοζόπουλου θέλαμε να δώσουμε «το στίγμα» για το ποια οφείλει να είναι η αληθινή ΑΕΚ! Η ΑΕΚ των Τίτλων, της Ισχύος, και της Κυριαρχίας και όχι ο σημερινός θλιβερός κομπάρσος, το αναιμικό «this is aek» των ψευτοσωτήρων του 2004. Κοντά μας παραβρέθηκε και ο αγαπητός μας π. πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Α. Ανατολιωτάκης, τον οποίο πάντα σεβόμαστε και τιμούμε, αφού δώσαμε αντάμα, και σε δύσκολες εποχές, μεγάλες (και αξέχαστες) μάχες για την περιφρούρηση της ιερής υπόθεσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην ΠΑΕτζίδικη κατεστημένη τάξη πραγμάτων που ήθελε να μας ξεριζώσει από τα άγια χώματα της Προσφυγομάνας για το σκουπιδότοπο των Άνω Λιοσίων. 

Παρόντες, επίσης, ήταν και άλλοι αξιόλογοι ενωσίτες αγωνιστές με τους οποίους είχαμε βαδίσει από παλιότερες εποχές στους δρόμους του αγώνα και της αλληλεγγύης, όπως ο Νίκος Σταθάκος, ο Κυριάκος Χήνας, ο Παύλος, αντιπρόσωποι της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ, εκπρόσωποι συνδέσμων (Πατήσια, Περισσός), της «Ώρας των Σπορ» και άλλοι! Χαιρετισμό έστειλε και ο βουλευτής κ. Γ. Πάντζας. Το club μας πλημμύρισε, βέβαια, κατά κύριο λόγο από τα πειρατικά αδέρφια μας που έφταναν στα γραφεία… μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αποδεικνύοντας έτσι ότι το «πειρατικό του ονείρου» διαθέτει… πιστό πλήρωμα!  
Επειδή, όμως, η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα δεν σήκωνε πανηγύρια και γιορτές, γι’ αυτό το λόγο προτιμήσαμε κάτι άλλο για τη βραδιά αυτή: να κουβεντιάσουμε για πολλές ώρες με τον Τάκη και φυσικά με όλους τους καλεσμένους μας για την ΑΕΚ. Αναπτύχθηκαν απόψεις, γνώμες και προτάσεις που συμπυκνώνονταν στο πως θα μπορούσε να  οικοδομηθεί ένα μάχιμο πανενωσίτικο μέτωπο αγώνα με στόχο να απελευθερωθεί επιτέλους η αγαπημένη μας ομάδα από τα δεσμά της αιχμαλωσίας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.           


Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Μας έθιξε βαθιά, ως ενωσίτες, ο διασυρμός από το μισητό ΟΣΦΠ στο Φάληρο. Πως θα μπορούσε, άλλωστε, να νιώθει διαφορετικά ο οποιοσδήποτε αυθεντικός ΑΕΚτζής που γνωρίζει και έχει συνείδηση  για το τι σημαίνει Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως! Η Α.Ε.Κ, η μεγαλύτερη Ομάδα του Κόσμου, με την πιο «βαριά» και υπερήφανη Ιστορία σ’ αυτό τον τόπο, η ομάδα με τις αλλοτινές μεγάλες διακρίσεις που κάποτε την έτρεμαν οι αντίπαλοί της, σήμερα βιώνει την ταπείνωση, τον εξευτελισμό και την απόλυτη απαξίωση, εξαιτίας όλων αυτών των αχαρακτήριστων τύπων που έλαχε να κρατάνε υπό ομηρία την ομάδα, διαλύοντας με την πολύχρονη εξωφρενική ταχτική τους ότι λάτρεψαν εκατομμύρια ενωσιτών ανά τον κόσμο. Ζούμε σκληρές μέρες, πιο πέτρινες από ποτέ! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Προσφύγων προγόνων μας με όλα όσα διαδραματίζονται στη σημερινή «ΑΕΚ». Ιδού «τα έργα και οι ημέρες» του σάπιου 2004, να που μας οδήγησε «ο τέως» ψευτοσωτήρας, τα συνεταιράκια του και οι διάδοχοί τους: Στα τελευταία σκαλοπάτια της μιζέριας, στα πρόθυρα της… Β’ Εθνικής! Είμαστε βέβαιοι ότι η ίδια η Ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως θα «καταζητεί» δια παντός εκείνους που ρήμαξαν τα πάντα, εκμεταλλευόμενοι τις ελπίδες και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού. Η ΑΕΚ θα ξαναβρεί το δρόμο της μόνο εάν και εφόσον όλοι αυτοί αποτελέσουν οριστικό παρελθόν! Όσο για εμάς τους Πειρατές, που πάντα σταθήκαμε στα χαρακώματα απέναντί τους, τότε, τώρα και για πάντα, μια μονάχα λέξη θα τους απευθύνουμε: «ΟΥΣΤ»!!! 

ΥΓ1. Ο Αγώνας για τη λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται ασυμβίβαστα..

ΥΓ2. ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»