Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ…….


Η μία ντροπή διαδέχεται την άλλη! Οι συνεχείς διασυρμοί, τα αλλεπάλληλα εξευτελιστικά αποτελέσματα, η ελεεινή βαθμολογική θέση, ταπεινώνουν και διαπομπεύουν με τον πιο χυδαίο τρόπο το όνομα και την ιστορία της ένδοξης ΑΕΚ. Της ομάδας της τιμημένης προσφυγιάς και των ηρωικών παρακαταθηκών που κάποτε αποτελούσε το καύχημα και το καμάρι εκατομμυρίων ανά τον κόσμο πιστών της. Σήμερα τι απέμεινε άραγε; Τι;;; ρωτάμε! Αλλά ποιοι να δώσουν απάντηση;;; Αυτοί που οδήγησαν την ΑΕΚ στο κατώφλι του……. ΔΝΤ;;; Ποιοι άραγε έχουν «τα μούτρα» να μιλήσουν;;; Οι φυτεμένοι αναλώσιμοι υπαλληλίσκοι της πλάκας, ο τέως ψευτοσωτήρας της αμαρτωλής οχταετίας που τα μιντιακά του τσιράκια τον γυροφέρνουν κάθε τόσο πάνω από το πτώμα της ΑΕΚ ή μήπως κάποια απ’ τα υψηλά αφεντικά, μεγαλόσχημοι εφοπλιστάδες και σία, που τρύπωσαν και καμώνονται τους α-μέτοχους στο μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε από το δικό τους καθεστώς εις βάρος της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως;

Φυσικά εμείς, σαν «Πειρατές του Ονείρου», δεν περιμένουμε απαντήσεις (όχι τώρα, μα ούτε ποτέ δεν περιμέναμε) από όλους αυτούς, γιατί πολύ απλά είχαμε εξ’ αρχής συνειδητοποιήσει τι «καπνό φουμάρουν» και «που το πάνε». Οι ημέρες και τα έργα της «παρεούλας του 2004» ήταν από μόνα τους υπεραρκετά ώστε να μας πείσουν προ πολλού για τους τεράστιους κινδύνους που επεφύλασσε στην ΑΕΚ η καταστροφική τους θητεία, όπως και αποδείχτηκε άλλωστε. Άλλοι τους προσκυνούσαν και τους αβαντάριζαν χρόνια, όχι εμείς. Εμείς ήμασταν απέναντι, στα χαρακώματα του αγώνα, φωνάζαμε, προειδοποιούσαμε, τρέχαμε, κάναμε συλλαλητήρια, προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να ξυπνήσουμε τις κοιμώμενες συνειδήσεις, έχοντας μάλιστα υποστεί ακόμη και άδικες διώξεις-σκευωρίες εξαιτίας της ελεύθερης φωνής μας.

Άρα, από την πλευρά μας δεν θέλουμε ούτε επιδιώκουμε κανένα διάλογο με δαύτους. Ούτε ζητάμε να δώσουν… λύσεις εκείνοι που προκάλεσαν το χάος! Διότι πολύ απλά τους θεωρούμε υπεύθυνους για την καταστροφή της ΑΕΚ. Και με τους καταστροφείς εμείς δεν συζητάμε. Τελεία και παύλα. Μόνο απαιτούμε: Να σηκωθούν και να φύγουν εδώ και τώρα! Αφού βέβαια πρώτα βάλουν το χέρι στις παχουλές τους τσέπες και πληρώσουν τα σπασμένα από το μεγάλο πάρτι της οχταετίας τους!

Απαιτούμε και από την Πολιτεία να πάψει πλέον να υπεκφεύγει και να παρέμβει άμεσα. Δεν μπορεί εμάς να μας πετσοκόβουν τους μισθούς, να μας ζητάνε κάθε λίγο και λιγάκι να ξεματώνουμε με τα χαράτσια τους και από την άλλη να μένουν στο απυρόβλητο εκείνοι που καμώνονταν τους σωτήρες και γλεντούσαν εις βάρος των κορόιδων! Τους ξέρετε ποιοι είναι! Έναν-έναν! Υπάρχουν, άλλωστε, οι διαχειριστικοί έλεγχοι που «βγάζουν μάτια»! Που απεκάλυψαν «σημεία και τέρατα» για πρόσωπα και καταστάσεις! Που έγιναν ακόμη και πρωτοσέλιδα καταγγελίας από όλο σχεδόν τον Τύπο, γραπτό και ηλεκτρονικό, και μάλιστα με τις μουτσούνες τους φόρα παρτίδα! Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός αρμοδίου; Ούτε τότε, ούτε τώρα;

Κι επειδή πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν πάει άλλο, σας λέμε ότι πλέον υπάρχει πανενωσίτικη απαίτηση προς το ίδιο το Κράτος. Να καθαρίσει «την κόπρο του Αυγεία» από την ΑΕΚ. Γιατί αλλιώς σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται, εμείς οι ΑΕΚτζήδες, να σας ξαναπληρώσουμε πεντάρα τσακιστή, για χαράτσια, εφορίες, κλπ, κλπ. Και έχουμε τον τρόπο και τη δύναμη σαν ΑΕΚτζήδες να το κάνουμε πράξη, «θα τρέμουν τα πεζοδρόμια» όπως κάποτε! Κανονίστε, κύριοι της Πολιτείας, να ικανοποιηθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Να μαγκώστε και να καθίσετε στο σκαμνί όσους ρήμαξαν την ΑΕΚ ΜΑΣ! Και όχι μόνο να τους αποδοθούν όλες οι ευθύνες, αλλά και να τους αναγκάσετε να πληρώσουν και τις ζημιές που προκάλεσαν στην ομάδα της προσφυγιάς, της ζωντανής ιστορίας του τόπου μας. Η ΑΕΚ δεν φταίει σε τίποτε και πρέπει να ζήσει. Και θα ζήσει μόνο όταν της επιστραφούν όσα της ανήκουν!

Αδέρφια ενωσίτες, μόνο έτσι και με τέτοια ξεκάθαρα αιτήματα θα έχει, κατά τη γνώμη μας, νόημα ένας αγώνας και θα συμμετάσχει σ’ αυτόν όλος ο κόσμος. Με συγκεκριμένες απαιτήσεις-διεκδικήσεις για κάθαρση-δικαιοσύνη στην ΑΕΚ και όχι με……. διάλογο με εκείνους που μας κατέστρεψαν και μας διέλυσαν. Με ενωσίτικους χαιρετισμούς…….

ΥΓ1: Μπάρμπα Βασίλη ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Ήσουν άνθρωπος σεμνός, έντιμος και γι’ αυτό όσοι σε γνώρισαν δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ.

ΥΓ2: Αγαπημένη μας Γιάννα σου ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Είσαι ΑΕΚΑΡΑ και δεν μασάς και το απέδειξες! Σαν τα ψηλά βουνά να είσαι γερή και δυνατή! Με αγάπη απ’ όλους τους Πειρατές Γαλατσίου, Ελευσίνας και Μακεδονίας.    

YΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των Πειρατών του Ονείρου