Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ….

    

      Ε, εντάξει αφού καταφέραμε να κερδίσουμε τον… «Άγιαξ της Ηπείρου» μέσα στην έδρα μας, θα έπρεπε να βγούμε στην Ομόνοια για να πανηγυρίσουμε την ιστορική επιτυχία!!! Επίσης, αφού διαβάσαμε ότι έγινε και εκείνη η πολυδιαφημισμένη «σύσκεψη προσωπικοτήτων» για την ΑΕΚ η οποία τελικά εξελίχθηκε σε… «γεύμα αγωνίας» (χαχα) για το μέλλον της ομάδας με παρόντα μέχρι και… τον μεγάλο Λαλιώτη (!), ε τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!!! Ρε δεν ντρέπονται καν όλοι αυτοί των… Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης που, μέσα σε τέτοιες συνθήκες πραγματικής αγωνίας για το μέλλον της ομάδας, πουλάνε σάπια πληροφόρηση και κάλπικες ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ;;; Αλλά ποιοι να ντραπούν άραγε;;;  Μάλλον πολλά ζητάμε!
      Εδώ διέλυσαν τη μεγαλύτερη Ομάδα του κόσμου και παρόλα αυτά τολμάνε ακόμα ορισμένοι απερίγραπτοι τύποι να εμφανίζονται δημόσια και να παριστάνουν τους ηγήτορες της ΑΕΚ. Και μάλιστα μέσα στο καταχείμωνο, χωρίς ακόμη να έχουν φτάσει οι… Απόκριες ώστε να έχει και νόημα ο ρόλος του μασκαρά!!!
    Η ΑΕΚ κάθε μέρα ταπεινώνεται και εξευτελίζεται όλο και πιο πολύ. Δεν θυμίζει τίποτε από το ηρωικό παρελθόν της, τότε που ο Πρωταθλητισμός ήταν ο κυρίαρχος στόχος της Ομάδας της Προσφυγιάς. Σήμερα, το φάντασμα εκείνης της ΑΕΚ, βυθισμένο στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β’ Εθνική!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε, ρε, που μας κατάντησαν οι ψευτοσωτήρες της παρεούλας του 2004, που τόσα χρόνια μας τους πλάσαραν -με τα μιντιακά και μη τσιράκια τους- ως μέγιστους… ευεργέτες;;;
    Εμείς, σαν «Πειρατές του Ονείρου» είμαστε περήφανοι που αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον όλων αυτών των καταστροφέων της ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι που ποτέ δεν τους προσκυνήσαμε, όπως κάποιοι άλλοι, είμαστε περήφανοι που δεν κάναμε ποτέ καμία συνδιαλλαγή μαζί τους, αλλά σταθήκαμε σε απέναντι «χαρακώματα» προκειμένου να υπερασπίσουμε τα δίκια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως!
    Θα επιμένουμε να μαχόμαστε μέχρι να απελευθερωθεί μια για πάντα η ΑΕΚ ΜΑΣ από τα αφόρητα δεσμά της αιχμαλωσίας. Μέχρι να αποτελέσουν οριστικό παρελθόν από την ομάδα μας όλοι όσοι την πλήγωσαν και την μαχαίρωσαν πισώπλατα.
    Αγωνιζόμαστε για να αποδοθούν όλες οι ευθύνες στους ενόχους της καταστροφής της ΑΕΚ. Σε αυτούς που «ζωγράφισε» ο διαχειριστικός έλεγχος των μεγάλων σκανδάλων Μέχρι να τιμωρηθούν όλοι εκείνοι που για χρόνια ολόκληρα ρήμαζαν και κατασπαταλούσαν τα λεφτά της ΑΕΚ και του Λαού της και στο τέλος αφού ολοκλήρωσαν το «μεγάλο φαγοπότι» την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας ξοπίσω τους ερείπια και αποκαϊδια. Θα αγωνιζόμαστε ασυμβίβαστα για το ξεκαθάρισμα της σάπιας κατάστασης, για να παρέμβει η πολιτεία και να εξαναγκάσει τους υπαίτιους να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα της ΑΕΚ, για να ανασάνει η ίδια η ΑΕΚ!
   Ο αγώνας συνεχίζεται…


ΥΓ1:  Λαέ της ΑΕΚ πάρε την υπόθεση στα χέρια σου. Αγωνίσου, μην μοιρολατρείς!     
    
ΥΓ2: Μεγάλη συγκίνηση σε όλους τους ενωσίτες από τον άδικο χαμό του Πάνου.     

ΥΓ3:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

                                      Για την υπογραφή:
                                     Η Γενική Συνέλευση
                         των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”