Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
19/12/2012


Αποσπάσματα από την ανακοίνωση της κατάληψης:
·         “…Στην επιμονή Κιντή για την EMPIRE και τη μαύρη τρύπα των 5.200.000€ από το αθλητικό υλικό που μας προμήθευε η PUMA του Γλου (μία πληγή που ξεκίνησε με την υπογραφή του Ντέμη Νικολαίδη την εποχή της παντοδυναμίας του) οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ασαφείς. Λάβαμε όμως και την υπόσχεση ότι θα έρθει στα χέρια μας ο ισολογισμός της EMPIRE όπως και ότι θα γίνει άμεσα η Γενική Συνέλευση…”

·         “…η συμφωνία για τη χορηγία αθλητικού υλικού (σώβρακα-φανέλες) για κάθε χρόνο ήταν 1.200.000€ για τις ανάγκες της BARCELONA , συγνώμη της ΑΕΚ, (η BARCA θέλει μόλις 250.000€ το χρόνο). Η τύχη του υλικού αυτού αγνοείται και ακούγονται σενάρια ότι έχει μπαζωθεί στην χωματερή του ΟΔΔΥ (ίσως για τα θεμέλια του γηπέδου των 80.000 θέσεων που μας είχαν υποσχεθεί)…”

·         “…Με όλα αυτά και άλλα πολλά που ακούσαμε (και δεν είναι κρυφά άλλωστε), ακόμα και στην Ελλάδα του μνημονίου, θα ανατρίχιαζε και ο πιο έμπειρος οικονομικός εισαγγελέας. Απορούμε δε πως βρίσκονται πάντα κάποιοι και αναλαμβάνουν ως μπροστινοί των μετόχων την ίδια ώρα που οι τελευταίοι θέλουν να απεμπλακούν από την ΑΕΚ…”

·         “…Συνέχεια ακούμε ότι αν βρεθεί κάποιος δίνουν αμέσως τις μετοχές τους, αλλά παράλληλα προσπαθούν να αποτρέψουν όποιον επιχειρήσει να τις πάρει από τα χέρια τους. Τρανό παράδειγμα το καλακαιρινό σίριαλ, με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής όπως ο Θωμάς Μαύρος, που δεν του τις δώσανε ποτέ…”

·         “…Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε η «ιερά εξέταση» αλλά ούτε και ηλίθιοι για να δεχθούμε ένα ακόμα γαϊτανάκι ευθυνών απαιτούμε λύσεις τώρα ! Από την πλευρά μας έχουμε να προτείνουμε κάποιες, π.χ.να παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο, να παραδοθούν οι μετοχές και να διενεργηθεί ουσιαστικός και διάφανος διαχειριστικός έλεγχος, με όποια αποτελέσματα αυτός αποκαλύψει. Και το σημαντικότερο να καταλογίσει ευθύνες σε ΗΘΙΚΟΥΣ και φυσικούς αυτουργούς…”

==============================================================

Και ρωτάμε από την πλευρά μας:
Μήπως, αδέρφια ενωσίτες, σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω;
Μήπως είναι βασικές  θέσεις μας πολλά χρόνια τώρα για τις οποίες έχουμε λοιδορηθεί και διωχθεί αδίκως;
Μήπως είναι οι αίτιες για την αποστασιοποίηση μας από αυτό το σάπιο κατεστημένο;
Μήπως ήταν βασικά αιτήματά μας και στα δύο συλλαλητήρια στη Νέα Φιλαδέλφεια (που έγιναν όχι φυσικά για…. να μην πουληθεί ο  Σκόκο όπως έλεγαν διάφοροι);
Μήπως ήταν ο λόγος που υψώθηκε το πανό μας στην γιορτή της Ερασιτεχνικής όταν η τότε πλειοψηφία της διοίκησής της τιμούσε με πλακέτα τον μέγα ευεργέτη… Κανελλόπουλο;

Αδέρφια Ενωσίτες, διαφωνούμε με οποιοδήποτε διάλογο με τους καταστροφείς της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Απαιτούμε να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες στους οποιους ενόχους.  Πρέπει να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Επιπλέον, οι υπαίτιοι θα πρέπει να πληρώσουν, δηλαδή να αποκαταστήσουν από τις τσέπες τους τις ζημιές που προκάλεσαν στην ΑΕΚ. Ούτε λόγος για επιστροφή αυτών που λεηλάτησαν την ιστορία μας.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και αυτά τα αιτήματα θα έχει νόημα ένας συνεχής αγώνας  για  κάθαρση στη μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη.

                                        
Για την υπογραφή
"Πειρατές του Ονείρου"