Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ «ΠΕΙΡΑΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ

Ρεπορτάζ του SentraGoal και της κ. Αλέκας Ζούμη.

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος με το ρεπορτάζ της απέδωσε σωστά τις θέσεις μας (γεγονός που την τιμά) και γι' αυτό και αναρτούμε το άρθρο εδώ...

 

«Θωμά, γίνε σημαιοφόρος της κάθαρσης»


«Θωμά, γίνε σημαιοφόρος της κάθαρσης»
Της ΑΛΕΚΑΣ ΖΟΥΜΗ

Ξεκαθάρισαν την θέση τους! Οι «Πειρατές του Ονείρου» απέχουν συνειδητά από τα παιχνίδια της ΑΕΚ, τα τελευταία έξι χρόνια, απαιτώντας παράλληλα όλον αυτόν τον καιρό να γίνει «κάθαρση στην Ενωση και να πληρωθούν τα χρέη από αυτούς που τα δημιούργησαν επί εποχής 2004 και έπειτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής έδωσαν, όμως, το «παρών» στο κάλεσμα του Θωμά Μαύρου προς όλους τους οργανωμένους. Κι εκεί εξέφρασαν γι ακόμη μια φορά την αγανάκτησή τους, απαιτώντας να ριχτεί φως στο θολό, οικονομικό «τοπίο» των προηγούμενων διοικήσεων. Ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι «απαιτήσεις» τους προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και «σημαία» της ΑΕΚ: Να καθαρίσει το σάπιο σκηνικό.

«Οι Πειρατές είχαμε ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας με τον Θωμά Μαύρο εδώ και χρόνια και συγκινηθήκαμε που τον ξαναείδαμε. Όμως αυτό που καθόριζε την στάση μας και την καθορίζει δεν είναι η προσωπική φιλία αλλά οι θέσεις και αρχές μας σε σχέση με ΑΕΚ», ανέφεραν οι «Πειρατές» για να συμπληρώσουν:

«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση, η ομάδα έχει στην κυριολεξία διαλυθεί, γι αυτό φέρει ακέραια την ευθύνη η λεγόμενη κατάσταση του 2004… Οι διαχειριστές και οι μέτοχοι – αμέτοχοι που με την καταστροφική πολιτική τους μας οδήγησαν εδώ. Είπαμε πως αν ο Θωμάς Μαύρος θέλει να έχει η προσπάθειά του κάποια τύχη, θα πρέπει να μπει μπροστά όχι ως διαχειριστής αυτής της ίδιας τάξης πραγμάτων αλλά ως σημαιοφόρος της κάθαρσης.

Αυτό σημαίνει να ζητήσει απόδοση ευθυνών βάσει της αξιοποίησης προς κάθε αρμόδια κρατική αρχή του διαχειριστικού έλεγχου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε τότε από το σύνολο του Τύπου ως σκανδαλώδης και να απαιτήσει την πληρωμή των χρεών και την αποκατάσταση των ζημιών από αυτούς που τις δημιούργησαν.

Και καταλήγοντας, το σχόλιο των «Πειρατών» έχει ως εξής: «Μόνο τότε, του είπαμε, όταν ο κόσμος της ΑΕΚ νιώσει και καταλάβει ότι υπάρχει μια προσπάθεια ξεκαθαρίσματος του σάπιου σκηνικού που κατοικοεδρεύει στην ομάδα τόσα χρόνια, μόνο τότε θα συμβάλει και θα στηρίξει την προσπάθεια του Μαύρου. Θέλουμε να δούμε τον Θωμά Μαύρο να πράττει όλα αυτά τα οποία σημειωτέων τα θεώρησε λογικά και σωστά, να καταλάβει ότι ο κόσμος ζητάει κάθαρση».

Ορμώμενοι από την τοποθέτηση των «Πειρατών», στα ίδια σημεία στάθηκαν και άλλοι σύνδεσμοι, ενώ από την πλευρά του, ο Θωμάς Μαύρος παραδέχτηκε πως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αγανακτισμένοι και ζητούν απόδοση ευθυνών.

«Διαπίστωσα πλέον ότι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και ζητάει ένα νέο καθαρό τοπίο», έλεγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης σε «πηγαδάκια» με οπαδούς της ομάδας


Nα συμπληρώσουμε από την πλευρά μας ως ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ :

ΥΠΟΨΙΝ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....
ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...