Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.



Η ιστορική ΑΕΚ αργοπεθαίνει! Εκεί την οδήγησαν αυτοί που τόσα χρόνια αυτοπλασσάρονταν τάχα σαν εκσυγχρονιστές και εξυγιαντές (της συμφοράς)! Τελικά μετά από πολλά, εκείνο το γελοίο παραμύθι  made in 2004” του τέως ψευτοσωτήρα και της παρεούλας, κατέρρευσε μέσα σε μια γενική αίσθηση αηδίας αφήνοντας, όμως, μέσα στα συντρίμμια και τα αποκαΐδια, μια ΑΕΚ βαριά λαβωμένη και ετοιμοθάνατη. Να ποια ήταν τελικά η… ευεργεσία τους! Μια ομάδα-ερείπιο, που παρά τη στήριξη από τον κόσμο που πρόσφερε από το αίμα του τόσα εκατομμύρια, οδηγήθηκε στο γκρεμό και το χάος, πνιγμένη και πάλι στα χρέη, πλήρως διαλυμένη οικονομικά και αγωνιστικά. Εμείς εξ’ αρχής τα λέγαμε και τα φωνάζαμε και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους. Δυστυχώς ήρθε η πραγματικότητα να επιβεβαιώσει όλα όσα προειδοποιούσαμε ότι θα συμβούν.

Όταν ένας Λαός πληγώνεται, πονά και ταπεινώνεται, κάποια στιγμή πρέπει να αποζητά το δίκιο του αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει με αξιοπρέπεια. Επί μακρόν ο κόσμος της ΑΕΚ καταπίνει τα φαρμάκια της πίκρας σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Τα πέτρινα χρόνια έγιναν δεύτερη φορεσιά του! Κάποια στιγμή όμως οφείλει «να μιλήσει» και να απαιτήσει απόδοση ευθυνών και αποκατάσταση των ζημιών από τους υπαιτίους της καταστροφής. Φτάνει πια η απαξίωση και ο ευτελισμός της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Η ΑΕΚ δεν φταίει σε τίποτε, αυτοί που ευθύνονται, αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν «το φέσι» που μας φόρεσαν.

Πρέπει να μπει τέλος στη σήψη, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποτε να βγουν όλα στη φόρα, χωρίς συγκαλύψεις και να λάμψει η αλήθεια για όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια στην καμπούρα της ΑΕΚ. Να πληρώσουν «τα σπασμένα» οι… γλεντζέδες και όχι… τα αιώνια κορόιδα. Παράλληλα ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του έχουν καθήκον να βγουν θαρραλέα μπροστά και να ξεσκεπάσουν τους πραγματικούς υπεύθυνους της τραγικής κατάστασης που έχει περιέλθει η ομάδα και να κινήσουν και τις ανάλογες διαδικασίες για Κάθαρση/Δικαιοσύνη στην πολύπαθη ΑΕΚ. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ας το καταλάβουν όλοι!

 *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”