Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η ΑΕΚ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ…



Την ΑΕΚ την κουρέλιασαν κάποιοι που επαγγέλονταν τους… «σωτήρες» της! Την εκμεταλλεύτηκαν, την ξεζούμισαν και στο τέλος την πέταξαν σα στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια. Χρόνια και χρόνια, η ίδια θλιβερή ιστορία κι εμείς θεατές στο ίδιο έργο. Και στο τέλος η Ομάδα χωρίς καμία προοπτική, πνιγμένη ξανά μέσα στα χρέη και στις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, να είναι κυριολεκτικά ανίκανη όχι να πρωταγωνιστήσει, όπως θα όφειλε, αλλά ούτε καν να επιβιώσει! Οι «σωτήρες μας» μας οδήγησαν ως εδώ! Οι δήθεν «ευεργέτες» μας! Ορισμένοι παραμυθάδες ψευδομεσσίες του αμαρτωλού 2004 που ενώ διαχειρίστηκαν πακτωλούς χρημάτων που συνεισέφερε ο Λαός της ΑΕΚ, εντούτοις «τα κατάφεραν» να μας διαλύσουν. Φυσικά κανείς από όλους αυτούς δεν λογοδότησε όχι μόνο στον προδομένο κόσμο αλλά ούτε και σε κάποια κρατική αρχή για το «σκάνδαλο ΑΕΚ» που τόσο ωμά περιέγραψε με πλήθος ανατριχιαστικών στοιχείων εκείνος ο περιβόητος «διαχειριστικός έλεγχος» που μάλλον σαπίζει σε τίποτε υπόγεια, σαν εκείνα που ήταν καταχωνιασμένα τα... χαμένα λογιστικά βιβλία! Για ποινικά αδικήματα μέχρι και για κακουργήματα έκαναν λόγο γνωστοί και επιφανείς επιστήμονες μικρομέτοχοι και παράγοντες της ΑΕΚ και όμως κανένα αρμόδιο αυτί δεν ίδρωσε!

Σήμερα, κάποιοι μας παριστάνουν και πάλι τους σωτήρες!!! Ο «τέως this is aek 2004» που βγήκε μετά χρόνια από την αφάνειά του, έχει το θράσος, ύστερα κι από όσα συνέβησαν, να πουλάει ξανά ελπίδα στον κόσμο της ΑΕΚ. Συνεπικουρούμενος από τα παπαγαλάκια του και όλη τη γνωστή κουστωδία των αυλικών, που τον πατρόναραν και παλιότερα, θέλει τάχα να μας... σώσει ξανά! Ε, όχι, φτάνει! Δε γουστάρουμε άλλη «σωτηρία» από αυτόν και από όλους όσους με την καταστροφική πολιτική τους μας έφτασαν σε αυτό το χάλι. Καλύτερα κάτι τέτοιοι να απολογηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πληρώσουν μέχρι δεκάρας τις ζημιές που μας φόρτωσαν. Και μετά ας ξαναγυρίσουν στη λήθη. Τίποτε άλλο γι‘ αυτούς.

Για εμάς τους «Πειρατές του Ονείρου» τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν έχουμε ποτέ κρύψει τις θέσεις και τις απόψεις μας. Τα φωνάζαμε χρόνια και μας έστηναν στο απόσπασμα γιατί τολμούσαμε να λέμε την αλήθεια. Η πραγματικότητα επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μας με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Και ρωτάμε σήμερα: Τελικά, ρε ΑΕΚτζήδες ποια ΑΕΚ θέλουμε;;; Μια «ΑΕΚ» φτωχοκάλυβο που απλά θα μπορεί να πληρώνει... ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ ή την πραγματική ΑΕΚ του Πρωταθλητισμού, την ΑΕΚ που μας κληρονόμησαν οι πρόσφυγες πρόγονοί μας και η βαριά ιστορία της;;; Για εμάς το ζητούμενο είναι το δεύτερο. Και για να συμβεί αυτό η ΑΕΚ θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να «καθαρίσει» από τα χρέη, ούτως ώστε να ανοίξει ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο δρόμος για την είσοδο ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα που, χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος, θα επενδύσει τα δικά του χρήματα για γήπεδο και παίχτες αξίας και όχι για να «σφουγγαρίσει» τα σπασμένα άλλων! Αυτοί οι άλλοι οφείλουν να πληρώσουν τα χρέη τους και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσαν. Μέτοχοι και διαχειριστές. Αυτοί έχουν την ευθύνη και όχι ο λαουτζίκος που καλείται κάθε τόσο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ο λαός της ΑΕΚ πλήρωσε, τέρμα πια! Σήμερα ο κόσμος βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητά του, δεν θα «ξηλωθεί» για να καθαρίσει ξένες αμαρτίες. Ας παρέμβει το Κράτος για να αποδώσει ευθύνες και λογαριασμό εκεί που ανήκουν. Όχι να ζητούν από εμάς χαράτσια και από την άλλη οι υπαίτιοι του κάθε «ρημαδιού», είτε στην κοινωνία είτε στον αθλητισμό, να σφυρίζουν αδιάφορα και να περνάνε άβρεχτοι το ποτάμι! Φταίξατε κύριοι, να πληρώσετε εσείς! Τελεία και παύλα.

Οι παραπάνω θέσεις μας καθορίζουν και τη στάση που κρατάμε ως τώρα και που θα κρατήσουμε και στη συνέχεια. Να θυμάστε ότι όσοι επιλέγουν τη στάση του αγώνα απέναντι σε όλες αυτές τις νόθες καταστάσεις που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ είναι σύμμαχοί μας. Να θυμάστε, επίσης, ότι οποιαδήποτε στάση συμβιβασμού έναντι αυτών δεν συνάδει με τα δικά μας πιστεύω και δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε.

Όσον αφορά τα τελευταία τεκταινόμενα -και ειδικά μετά την εκδήλωση  του ενδιαφέροντος εκ μέρους του κ. Θ. Μαύρου- δηλώνουμε, αρχικά, ότι παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, κάνουμε τις επαφές που απαιτούνται, μιλάμε και με τον ίδιο το Θωμά και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε δημόσια, όπως πάντα, την πλήρη και διεξοδική άποψή μας ως «Πειρατές του Ονείρου».  Εμείς οι ίδιοι και όχι μέσω τρίτων!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»