Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!



Για δες πως γυρίζει ο τροχός και αυτοί που κάποτε μας χαρακτήριζαν ως “γραφικούς” και θεωρούσαν τις θέσεις μας “ανεδαφικές”, πλέον τις υιοθετούν και τις προκρίνουν ως μοναδική λύση. Αυτό φυσικά και δεν μας χαροποιεί διότι στη δεδομένη χρονική στιγμή η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς διάλυσης και το λιγότερο που μας απασχολεί είναι να υπερηφανευόμαστε για την δικαίωση των λόγων μας και των πράξεων μας. Ναι, καλά διαβάσατε των πράξεων μας διότι τα δυο συλλαλητήρια που διοργανώσαμε μαζί με άλλους ΑΕΚτζήδες παλιότερα έγιναν για να βροντοφωνάξει ο μαχόμενος ενωσίτικος κόσμος ότι η ΜΕΤΟΧΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ σύνθεση είναι σάπια και είναι ανίκανη να σταθεί επάξια στο μέγεθος των αξιών και των ιδανικών που πρεσβεύει η ΑΕΚ. Ότι η ΜΕΤΟΧΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ σύνθεση είναι επικίνδυνη να διαχειριστεί τα οικονομικά της ομάδας μας και υπόλογη, πρωτίστως απέναντι στον κόσμο του Δικεφάλου και δευτερευόντως απέναντι στη δικαιοσύνη, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. Τα ξεχάσατε άραγε;   

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των όποιων πρωτοβουλιών λαμβάνονται ή θα ληφθούν με σκοπό την σωτήρια της αγαπημένης μας ομάδας, θέλουμε να διευκρινίσουμε με περίσσια ειλικρίνεια τα εξής:

1)Συστρατευόμαστε ΜΟΝΟ με όποιους επιθυμούν να σώσουν την ομάδα μας οδηγώντας στη δικαιοσύνη εκείνους που εγκλημάτησαν εις βάρος της ΑΕΚ, δηλ. για όσους βάση του διαχειριστικού ελέγχου της BDO αλλά και της ενδελεχούς διερεύνησης επιστημόνων μικρομετόχων, προκύπτουν τα 56 ποινικά αδικήματα, ανάμεσά τους και πλείστα κακουργήματα!!!

2)Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας ΜΟΝΟ όποιοι σε κάθε βήμα τους θα απαιτούν χωρίς κανένα συμβιβασμό να επιστραφούν τα χρήματα που έκαναν φτερά από τα ταμεία ακόμη και με την διαδικασία της δήμευσης των περιουσιών των υπαιτίων.

3)Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την ποινική δίωξη εκείνων που έβλαψαν και ζημίωσαν σε σημείο καταστροφής την ομάδα.

Να τονίσουμε, επιπλέον, ότι αηδιάζουμε με εκείνους που παρουσιάζονται τάχα ως επίδοξοι σωτήρες και συντηρούνται από την φαιδρή δημοσιογραφική τους κλίκα προσφέροντας στον λαό της ΑΕΚ φρούδες ελπίδες. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το παραμύθι που φροντίζουν να διοχετεύουν κάθε τόσο εκείνοι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία με σκοπό τη σταδιακή απαγκίστρωση του κύριου υπεύθυνου της κατάντιας προσφέροντας σαν άλλοθι τη δήθεν υπερπροσπάθεια που καταβάλει.

Κλείνοντας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε κάποια διοικητικά φυντάνια που προτρέπουν τον λαό της ΑΕΚ να βάλει πλάτη και πάλι, ότι για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους προκειμένου να πείσουν για την… “αγνότητα” των προθέσεων τους. Δηλ. να καθήσουν τους υπευθύνους στο σκαμνί.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ λοιπόν αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ !!!

υ.γ.1 Επιτέλους εκεί στην ερασιτεχνική θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την κάθαρση της ΠΑΕ ΑΕΚ και φυσικά για το καυτό ζήτημα του γηπέδου...

υ.γ.2 Χαιρετίζουμε όσους αναγνωρίζουν τους πολυετείς  αγώνες μας και μας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας από έντιμους ανθρώπους μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
Των «Πειρατών του Ονείρου»