Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


*Παραμένουμε ανυποχώρητοι και ασυμβίβαστοι στις επάλξεις του Αγώνα για τη λευτεριά της ΑΕΚ από τους ψευτοσωτήρες της συμφοράς. Ένας  μακρόχρονος σκληρός αγώνας που διεξάγεται σε καιρούς δύσκολους και γκρίζους. Τραχύς ο δρόμος και αναρίθμητα τα εμπόδια σε τούτη την μάχιμη πορεία μας. Πολύτιμο, όμως, εφόδιο που μας προσφέρει ατσάλινες αντοχές είναι η αγνή και άδολη αγάπη για την αληθινή, την γνήσια Α.Ε.Κ.! Εκείνη την Α.Ε.Κ. που εμείς λατρέψαμε σαν Ιδέα και Ιδανικό. Την αυθεντική Α.Ε.Κ. που μας διαπαιδαγώγησε με αξίες διαχρονικές και άφθαρτες και όχι το απωθητικό “this is aek” με τα μεταλλαγμένα ήθη και πρότυπα που πλάσαρε ο “τέως” και οι λοιποί 2004ίτες, στην καταστροφική θητεία τους, η οποίσ είδαμε που μας οδήγησε τελικά. Η Α.Ε.Κάρα, για εμάς, ήταν, είναι και θα είναι μέσα στην ψυχή μας, ο οδηγός και το φωτεινό αστέρι που μας δείχνει σταθερά το δρόμο, ένα δρόμο και μια πορεία ξεκάθαρη που σταθερά ακολουθούμε τόσα χρόνια χωρίς να λοξοδρομούμε σε κατευθύνσεις που πάνε σε άλλα σκοτεινά μονοπάτια.

*Είμαστε «Πειρατές» που σημαίνει ότι δεν μπαίνουμε σε καλούπια ούτε προσκυνάμε “θρόνους και αφεντάδες”. Είμαστε «Πειρατές του Ονείρου» γιατί σε μια εποχή που αρέσκεται να σκοτώνει οράματα, ιδανικά και αξίες, εμείς δεν δεχόμαστε να ενταχθούμε στο απάνθρωπο παιχνίδι αυτής της ελεεινής πραγματικότητας και προτιμάμε να κρατάμε “ταμπούρια” με σημαία τα δικά μας γνήσια πιστεύω.              

*Βαστάμε γερά και δεν λυγίζουμε. Πάμε κόντρα στο ρεύμα και στη δίνη του ανέμου. Αντιστεκόμαστε στη φθορά των συνειδήσεων. Αντιπαλεύουμε κάθε τάξη πραγμάτων που δεν συνάδει με τις αξίες που υπηρετούμε και πιστεύουμε. Δεν γκρινιάζουμε ούτε μοιρολογούμε. Οι αποφάσεις μας είναι προϊόν ώριμης και συνειδητής επιλογής για αυτό αντέχουμε και παραμένουμε ζωντανοί και ολόρθοι.  

*ΑΠΕΧΟΥΜΕ γιατί μας προκαλεί απέχθεια και αποστροφή “το σύστημα” που κρατά αιχμάλωτη την ΑΕΚ. Περιφρονούμε βαθιά με τη στάση μας το συγκεκριμένο status quo. Δεν πρόκειται ποτέ να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τη γνωστή νοσηρή κατάσταση που ρήμαξε την ΑΕΚ. Αρνούμαστε να μπούμε στον ιμάντα παραγωγής άβουλων και πειθήνιων πελατών-χειροκροτητών. Απέχουμε από το θέατρο του παραλόγου γιατί είμαστε πραγματικά ασυμβίβαστοι και ελεύθεροι στο πνεύμα και στις απόψεις μας.            

*Εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε μια Α.Ε.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ και όχι το σημερινό θλιβερό κομπάρσο! Πολεμάμε για μια Α.Ε.Κ. αδούλωτη που θα μας κάνει περήφανους γιατί θα την υπηρετούμε, μια Α.Ε.Κ. που θα τιμά την ιστορία και τις καταβολές της, μια Α.Ε.Κ. που θα κατακτά παλικαρίσια τίτλους και μεγάλες διακρίσεις, μια Α.Ε.Κ με γήπεδο στη μάνα Νέα Φιλαδέλφεια, μια Α.Ε.Κ. που θα αντλεί δύναμη από το Λαό της, μια Α.Ε.Κ. με όλες τις δυνάμεις της ενωμένες που θα αντιμάχεται τους εχθρούς της και όχι τα ίδια της τα παιδιά, μια Α.Ε.Κ. ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ, έτσι όπως μας την κληροδότησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας κι όχι όπως την κατάντησαν οι ψευτοσωτήρες του 2004, πρώην και νυν.    

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ!
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ!
ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


Υ.Γ.  “Αμίλητε” και “Σημαδεμένε” χρόνια πολλά αδέρφια. Στελάρα, επίσης θερμές ευχές.

ΥΓ2. Νίκο Πλούμπη, περαστικά και σιδερένιος.

ΥΓ3. Χαιρετισμούς σε όλους τους ΑΕΚτζήδες που δεν σκύβουν το κεφάλι.

ΥΓ4. Διαδικτυακά μας νέα στο http://pirates-aek.blogspot.com



*Για την υπογραφή :
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”