Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...

  • Το σημερινό μας κείμενο αφιερώνεται από όλους τους “Πειρατές του Ονείρου” στη μνήμη της Μαρκέλλας που έφυγε τόσο νωρίς…

*ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.....

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ είναι η  λαμπερότερη ιδέα ...του Κόσμου! Το λέμε και το εννοούμε και αποτελεί ατράνταχτη πεποίθησή μας όλα αυτά τα χρόνια που κινούμαστε στον μαγικό αστερισμό της. Κι ας μας ονόμασαν κάποιοι “γραφικούς” ή αθεράπευτα ρομαντικούς. Η Α.Ε.Κ. είναι Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ γιατί πολύ απλά καμία άλλη ομάδα στη Γη δεν έχει τις δικές της μοναδικές ιστορικό καταβολές, το δικό της μεθυστικό διαχρονικό άρωμα, την δική της ξεχωριστή μαγεία. Η Α.Ε.Κ. είναι το φτερούγισμα του αετού στην κόψη του κεραυνού, η συνέχεια στην ασυνέχεια, ο ακατάπαυστος ρους της ιστορίας. H A.E.K. είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο! Για αυτό τη θέλουμε πάντοτε πρωταγωνίστρια, για αυτό δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ με την μετριότητα που την οδηγούν αποτυχημένοι και επικίνδυνοι διαχειριστές. Σαν κι αυτή δεν θα υπάρξει καμία άλλη, ποτέ και πουθενά....τελεία και παύλα !!!

*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ δεν είναι Εταιρεία! Δεν είναι μετοχικό κουρελόχαρτο! Δεν είναι άψυχος Ισολογισμός! Δεν είναι άοσμη επένδυση! Δεν είναι άχρωμο εμπορικό παραμάγαζο! Δεν είναι κερδοσκοπία! Δεν είναι τραπουλόχαρτο στα κατά καιρούς επιχειρηματικά πόκερ! Δεν είναι βήμα προβολής για οποιαδήποτε φανερή ή αφανή επιδίωξη! Δεν είναι σκαλοπάτι ανέλιξης! Η Α.Ε.Κ. δεν είναι ιδιοκτησία ούτε κτήμα οποιουδήποτε εφήμερου! Ανήκε, ανήκει και θα ανήκει για πάντα μονάχα στο Λαό της ! 

*ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ !

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ είναι Αγάπη, Πάθος, Τρόπος Ζωής! Η Α.Ε.Κ. είναι το αθλητικό στίγμα, όχι οποιουδήποτε που τολμά και αναφέρεται στο όνομά της, αλλά μιας πραγματικά ανυπότακτης γενιάς που ταξίδεψε από πολύ μακριά, που πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” μα δεν λύγισε! Μιας μαχητικής γενιάς που αρνήθηκε να μπει στα καλούπια του σάπιου κατεστημένου, επιλέγοντας συνειδητά να ενσωματώσει στην περήφανη ψυχοσύνθεσή της υψηλά ιδανικά και αδιαπραγμάτευτες αρχές αντί για ανήθικες ελεεινές πρακτικές ή μεθόδους! Η Α.Ε.Κ. είναι Ιδανικό μιας αδάμαστης γενιάς που ένιωσε για τα καλά τι πάει να πει όχι μόνο πόνος, ξεριζωμός, αλλά και που κατάφερε κόντρα σε θεούς και δαίμονες να διαμορφώσει την δικιά της αετίσια ιδεολογία και στάση !

*ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Οι αγώνες μας αποτελούν τίτλο τιμής. Πριν, τώρα και μετά! Από τα μαύρα χρόνια των εκάστοτε δυναστών και της πολυεθνικής σκλαβιάς μέχρι....!!! Βέβαια πολλοί βολεψάκηδες (οι οποίοι τότε που εμείς παλεύαμε για τη λευτεριά της ΑΕΚ, αυτοί είχαν το κεφάλι χωμένο στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο, σιωπώντας ένοχα και μην τολμώντας να πάρουν την παραμικρή  πρωτοβουλία για τα όσα τραγικά συνέβαιναν) έφτασαν σήμερα να μας παριστάνουν τους… βαριά «αεκόφρονες»! ΟΜΩΣ εμείς ότι ηθικά κερδίσαμε, μέσα από αυτά τα 18 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πάλης για το καλό της ΑΕΚΑΡΑΣ, είναι η πιο πολύτιμη και ακριβή κατάκτησή μας. Μέσα “στο πρόγραμμα” είναι και οι απογοητεύσεις και οι πίκρες και οι αδικίες. Μόνο όσοι δεν αγωνίζονται ή είναι υποταγμένοι έχουν... ήσυχο το κεφαλάκι τους εκεί μέσα στο καβούκι της απάθειας τους. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στον ενάρετο κόσμο που ζούμε, οι έχοντες επιλέξει να μάχονται έντιμα και χωρίς συμφέρον για ιδανικά και αξίες, όσοι δεν καταδέχονται να γίνουν αυλικοί ή ραγιάδες οποιασδήποτε κατάστασης, συνήθως έχουν συνέπειες. Τέλος πάντων, σημασία έχει εντέλει ότι την συνείδησή μας την έχουμε ήσυχη, όσοι δεν το κατάφεραν πρόβλημά τους, δεν μας αφορά. Εμείς δεν αλλάζουμε, δεν υποκρινόμαστε, δεν γινόμαστε χαμαιλέοντες. Είμαστε καθαροί και καθαρά σκεφτόμαστε και πράττουμε..


ΥΓ: Ξέρουμε ότι έτσι σκεφτόσουν και έτσι ένιωθες για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΡΚΕΛΛΑ…



*Για την υπογραφή:
 «ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»