Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΠΟΧΗ


 


... Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ! 


Η ΑΕΚ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Η ΑΕΚ δεν είναι κάποιο αναλώσιμο εμπόρευμα. Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπικό μαγαζί οιουδήποτε για να μπαίνει, να διαλύει και να φεύγει σφυρίζοντας αδιάφορα. Η ΑΕΚ είναι το παιδί της προσφυγιάς, είναι ανάσα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α.Ε.Κ είναι το καμάρι μας, η πιο γλυκιά και διαχρονική αγαπημένη μας. Τη λατρεύουμε γιατί είναι η ίδια μας η ζωή, το μεγάλο μας πάθος και η παντοτινή καψούρα μας. Είμαστε περήφανοι για όσα αυτή Η ΙΔΕΑ μας δίδαξε και καμαρώνουμε για τα ιδανικά που πρεσβεύει και που εμείς πιστά ενστερνιζόμαστε και ακολουθούμε. ΑΛΛΑ η ΑΕΚ υπέφερε, πέρασε, περνάει και θα περάσει πολλά εξαιτίας όσων την εκμεταλλεύτηκαν για ιδιοτελή οφέλη και συμφέροντα. Όσοι συντέλεσαν στην απαξίωσή της, είναι έκθετοι απέναντι στην ίδια την Ιστορία της που αργά ή γρήγορα θα αποδώσει τις ευθύνες εκεί που αναλογούν.

Οι Αγωνιστές της Ιδέας, αυτοί που έδιναν και δίνουν τις δικές τους μάχες για να μην αλωθεί η ομάδα από εξωτερικούς ή και από εσωτερικούς εχθρούς, αυτοί που πολλές φορές προτιμούν να τη στερηθούν κι ας υποφέρουν παρά να προδώσουν τις αρχές και τα πιστεύω που η ΑΕΚ τους εμφύτευσε, αυτοί που με πόνο ψυχής αναγκάζονται να την αποχωριστούν για κάποιο διάστημα ώστε να μην υποκύψουν ούτε να παραδοθούν σε όσους την πληγώνουν, είναι τελικά εκείνοι που την λατρεύουν αληθινά και με ανιδιοτέλεια.....

Σήμερα υπάρχει ο τελικός του ποδοσφαιρικού κυπέλλου. Σε άλλες παλιότερες εποχές...δεν θα κλείναμε μάτι όλες τις προηγούμενες νύχτες! Τώρα;;; Πολύ μα πολύ διαφορετικές οι καταστάσεις και οι καιροί! Έτσι, λοιπόν, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ κι αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή μας. Η καρδιά μας πετάει πάντα με το δικέφαλο αετό που από παιδιά αγαπήσαμε, ευχόμαστε φυσικά τη νίκη, αλλά ως club δεν δίνουμε παρουσία στα γήπεδα όσο στην ομάδα υφίσταται η σημερινή τάξη πραγμάτων που κρατά αιχμάλωτη την ομάδα. Η ΑΠΟΧΗ (που την τηρούμε παντού και πάντα κι όχι επιλεκτικά) είναι ο μόνος και ο πιο ουσιαστικός τρόπος αντίστασης και έμπρακτης απάντησης απέναντι στο σημερινό καθεστώς που διέψευσε τα όνειρά μας. Από εμάς -και όχι μόνο- δεν θα εισπράξουν λεφτά και στήριξη.
 

ΥΓ1: Απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους της καταστροφής της ΑΕΚ. Να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκάλεσαν. Η αλήθεια δεν θα θαφτεί από την προπαγάνδα.

ΥΓ2:  Πληρώστε τα χρέη σας και… αντίο!



ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ !

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !


Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»