Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ CLUB ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!!!







Χαρούμενοι οι αθλητές μας του Χάντμπολ - Χ. Μπακαούκας, Φ. Τσαούσης και Α. Κόντης- ανάμεσα σε κόσμο στο club.

Μια πραγματικά όμορφη κιτρινόμαυρη και πειρατική βραδιά ζήσαμε στο club μας εδώ στην Ελευσίνα την Παρασκευή που μας πέρασε. Το club διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση στο φίνο πειρατικό στέκι μας με καλεσμένους αθλητές της ομάδας του Χάντμπολ της ΑΕΚ. Πιστοί όπως πάντα στις συνήθειές μας δηλαδή να βραβεύουμε μόνο αυτούς που πραγματικά το αξίζουν και που τιμούν με τις πράξεις τους το όνομα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Έτσι κάναμε και παλιότερα τόσο με κορυφαίους  παλαίμαχους της ΑΕΚ, όσο και με τα τμήματα του βόλεϊ αντρών και γυναικών. To club μας τίμησαν με την παρουσία τους οι:  Χριστόφορος Μπακαούκας, Φάνης Τσαούσης και Αντώνης Κόντης. Όπως είπε και ο Γ. Κουβίδης που έκανε την πρώτη βράβευση, ότι συμβολίζει ο Μαύρος για το ποδόσφαιρο, το ίδιο, τηρουμένων των αναλογιών, είναι και ο Μπακαούκας για το Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ. Τον αγαπημένο μας Φάνη Τσαούση τίμησε ο Κώστας Σ. τονίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στην ΑΕΚ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε μαζί με το Φάνη Τσαούση ωραίες στιγμές του παρελθόντος όταν ο Φάνης, πιτσιρικάς ακόμη, δούλευε στο Γαλάτσι και είχε οργανωθεί τότε εκεί στο πειρατικό club μας. Επίσης στο πρόσωπο του «νέου αίματος» της ομάδας Αντώνη Κόντη, ο Θ. Μ βράβευσε ΟΛΗ την Ομάδα του Χάντμπολ της ΑΕΚ για την καταπληκτική της πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παιδιά σας ευχόμαστε γεροί με υγεία και του χρόνου ένα ακόμη βήμα παραπάνω γιατί πραγματικά το αξίζετε. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία από τα πειρατικά μας αδέρφια από το κεντρικό πειρατικό μας club στο Γαλάτσι, επίσης ο κ. Χήνας από την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ, όπως και εκπρόσωποι από τις Προσφυγικές Συνοικίες και το club Πατησίων. Επίσης παρευρέθηκε ο προπονητής του τοπικού Πανελευσινιακού και μέλος του Συνδέσμου μας Γιάννης Ρόκας, καθώς και οι αθλητές της ομάδας Τσιχτσίρης Θανάσης, Σκυριώτης Στέλιος και Γιάννης Ευαγγέλου. Τηλεφωνικές ευχές δεχτήκαμε και από τον πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη και από το Ηράκλειο Κρήτης. Η βραδιά κύλησε εκπληκτικά με καλή παρέα, μπόλικα συνθήματα, πολλή ΑΕΚκουβέντα εφ’ όλης της ύλης και κρασοκατάνυξη μέχρι το ξημέρωμα.  


ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!

Σαν Πειρατές του Ονείρου Ελευσίνας, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα αδέρφια της ΑΕΚ, σε όλους όσους αγωνίζονται για τη λευτεριά της, Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Γιατί δεν πάει άλλο η ιστορική μας ομάδα που κάποτε μας γέμιζε περηφάνεια, Πρωταθλήματα και Τίτλους, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος του κατεστημένου και την σέβονταν εχθροί και άσπονδοι φίλοι, σήμερα να την έχουν οδηγήσει, ορισμένοι ψευτοσωτήρες, σε ρόλο κομπάρσου. Όσο μας αφορά σαν «Πειρατές Ελευσίνας» φωνάζαμε την αλήθεια από παλιά και όχι τώρα όψιμα, το λέμε για να θυμούνται κάποιοι. Ασυμβίβαστοι με τις αρχές μας δεν σκύβουμε το κεφάλι, αλλά συνεχίζουμε δυνατοί και αποφασισμένοι να παλεύουμε για την αναγέννηση της ΑΕΚΑΡΑΣ ενάντια σε όλους αυτούς που της φόρεσαν χειροπέδες. Ενώνουμε τη φωνή μας με κάθε μάχιμο ΑΕΚτζή που δεν προσκυνάει και ζητάμε κάθαρση και δικαιοσύνη στην ΑΕΚ. Να πληρώσουν τα χρέη αυτοί που τα δημιούργησαν και να σηκωθούν να φύγουν, να μας αδειάσουν επιτέλους τη γωνιά, γιατί η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της και δεν είναι τσιφλίκι ή ξέφραγο αμπέλι κανενός.

ΥΓ: Παντέλο, Μάκη, Αγγελάκη, στη μνήμη της κυρίας Δήμητρας που λείπει από κοντά μας εδώ και 2 χρόνια. Δεν ξεχνάμε ποτέ την χρυσή της καρδιά. Θα ζει παντοτινά στη σκέψη μας.  

Αθήνα-Ελευσίνα με πειρατικό, ζούμε για την ΑΕΚ και το Δικέφαλο!!!
ΑΕΚ λατρεία για πάντα πειρατεία!


Πειρατές του Ονείρου Ελευσίνας