Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;Μια κρύο μια ζέστη-σκωτσέζικο ντουζ για τον κόσμο της ΑΕΚ! Κι αναφερόμαστε στις τελευταίες πιο σημαντικές αγωνιστικές εξελίξεις : από την παγωνιά της Άντερλεχτ, με το διασυρμό των 3 γκολ, στη νίκη με το πράσινο πλοκάμι του κατεστημένου. Αλλά αρκεί η πρόσκαιρη επιτυχία για να μπει και πάλι μπροστά (από τα «2004τεχνεία») η γνωστή «μηχανή της αμνησίας-προπαγάνδας» που αποκρύπτει τα βαθιά και χρόνια ΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της ομάδας, δίνοντας ταυτόχρονα «συγχωροχάρτια» σε εκείνους που ευθύνονται για τη συνολική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η ΑΕΚ.  

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, για μία ακόμη φορά οι «Πειρατές του Ονείρου» θα μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν, όπου μέσα στην μακαριότητα και τον απόλυτο εφησυχασμό που επικρατούσε τότε, εμείς επιμέναμε να λέμε την αλήθεια πηγαίνοντας κόντρα στο κλίμα και τη μόδα.

Μας λένε πως η ομάδα έγινε ξαφνικά... αχτύπητη! Μας πουλάνε παραμύθι ότι έγιναν δήθεν οι… «μεγάλες κινήσεις» ώστε να μπούμε σε τροχιά πρωταθληματισμού. Μας μιλάνε πάλι για… «μάγους και μαγικά ραβδιά»! Θάβοντας βέβαια μέσα στην όλη πονηρή προπαγάνδα ότι η ομάδα πάσχει σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Σε επενδυτικά κεφάλαια, σε έμψυχο δυναμικό, στο θέμα του γηπέδου και χίλια δυο άλλα. Πάνε να μας πείσουν να βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος. Μας βομβαρδίζουν με υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Αλήθεια πόσες φορές μέχρι τώρα δεν ακούσαμε παχιά λόγια;;; Πόσες φορές δεν μας επανέλαβαν τα ίδια και τα ίδια «αγοράζοντας χρόνο» για να διαιωνιστεί η κυριαρχία τους;;; Και στο τέλος το αποτέλεσμα το γνωστό ! Κι όμως για άλλη μια σεζόν πάνε ξανά να παρουσιάσουν το μαύρο-άσπρο.

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί που τσιμπάνε, είναι και ορισμένοι εθελοτυφλούντες που εξακολουθούν να αποφεύγουν να δουν κάποιες αλήθειες. Και φυσικά και κάποιοι άλλοι… πιο πονηροί οι οποίοι έχοντες συμφέροντα πασχίζουν να μας πείσουν, σώνει και καλά, ότι η παρούσα τάξη πραγμάτων αποτελεί την μοναδική δήθεν λύση για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ λες και βρισκόμαστε ακόμη στο 2004 για να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όμως όσο φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν κάμποσοι «θαμώνες αυλών» και οι πάσης φύσεως «παλαμοκροτητές» το κουτόχορτο....δεν πουλάει άλλο! Σήμερα το ρολόι του χρόνου δεν γράφει…2004! Είμαστε 6 χρόνια μετά και σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε η ίδια η ζωή, με τις εξελίξεις που επεφύλασσε, ανέδειξε αρκετές αλήθειες οπότε κι ο κόσμος, σε ένα τουλάχιστον σεβαστό ποσοστό, είδε, έμαθε και κατάλαβε. Και η καινούργια προπαγάνδα και τα νέα επικοινωνιακά τρυκ δεν είναι πια τόσο...εύπεπτα για μια μεγάλη μάζα ενωσιτών που ευτυχώς πλέον σκέπτεται και κρίνει κάτω από διαφορετικό πρίσμα τα πράγματα.....
 
Γι αυτό εμείς λέμε: Σκίστε το δίχτυ της νέας προπαγάνδας που υφαίνει η κατεστημένη τάξη πραγμάτων. Καμία εμπιστοσύνη, καμία συναίνεση με όσους οδήγησαν την ΑΕΚ στα σημερινά αδιέξοδα. Δεν μπορεί μια ζωή να ξεγελιόμαστε με χάντρες και καθρεφτάκια λες κι είμαστε ιθαγενείς! Εμείς θεωρούμε ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα όσο τις τύχες της εξακολουθούν να διαφεντεύουν εκείνοι που με την πολιτική τους την έχουν υποβαθμίσει σε κομπάρσο στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να ξεφύγει από τη μιζέρια και την στασιμότητα. Και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ! Και κατόπιν ΟΛΑ να μπουν σε ΝΕΑ ΒΑΣΗ !
  

ΥΓ1:  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΥΓ2: Ο αγαπητός κυρ-Αντώνης έφυγε από κοντά μας. Ξεκουράστηκε… Ήμασταν εκεί στο τελευταίο αντίο. Αγγελική κουράγιο, κράτα τις μνήμες για οδηγό και κοίτα μπροστά. Η ζωή θέλει να την πολεμάς περισσότερο από ότι εκείνη σε πολεμάει. Μην ξεχνάς, τα αδέρφια σου οι Πειρατές του Ονείρου είναι και θα είναι δίπλα...

ΥΓ3: Tι απέγινε με τον περιβόητο «διαχειριστικό έλεγχο» τους;;; Να φωνάξουμε  το Χαρδαβέλα ή τη Νικολούλη για τη σχετική έρευνα;;;

ΥΓ4: Στήριξη στο ερασιτεχνικό τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας (futsal).

ΥΓ5: Θερμές ευχές στο “Γερόλυκο” και στον Τάσο από το Άργος που έχουν μετατρέψει σε club της ΑΕΚΑΡΑΣ κάποια αίθουσα του Ιπποκράτειου. Περαστικά μάγκες.

YΓ6: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!                                            *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

θείε Λουκά...


        «Χθες περνούσαμε από κει.... Δεν ξέρουμε αν εμάς μας φαίνεται έτσι, αλλά νομίζουμε πως δεν πρέπει να υπάρχει γνήσια ΑΕΚτζήδικη καρδιά που να μην ματώνει μπροστά στη φρίκη του ισοπεδωμένου ναού μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άλλος ένας χρόνος οδεύει προς τη λήξη του, μα το αλλοτινό απόρθητο κάστρο του δικέφαλου αετού, αυτό που στο πέρασμα του χρόνου δεν μπόρεσαν να το αλώσουν τόσοι και τόσοι «οχτροί», παραμένει ένας σωρός από θλιβερά ερείπια. Ας όψονται όμως εκείνοι που κι εσύ από ψηλά βλέπεις... 

     Κι όμως θείε Λουκά, φαίνεται ότι παρά τις βαριές θανάσιμες λαβωματιές, η πατρική μας γη υπάρχει, ακροβατώντας ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, λες και θέλει ακόμη και τώρα να υπενθυμίζει στους πάντες ότι η αετίσια ΑΕΚ, σε πείσμα και αυτής της ίδιας της πραγματικότητας, δεν σκύβει, δεν υποτάσσεται, δεν παραδίδεται, δεν τελειώνει....Συμβολική, άραγε, αντίθεση της μοίρας και της θέλησης;;;

     Ήμασταν παιδιά και μεγαλώσαμε κι ασπρίσαμε, με τις αλησμόνητες εμπειρίες της χιλιαγάπητης Νέας Φιλαδέλφειας.....Από τη Σκεπαστή, που εσύ μας έφτιαξες, μέχρι την 21, την 3 και την 18. Κι όμως που φτάσαμε σήμερα, να στεκόμαστε βουβοί με μια ανείπωτη θλίψη να πλακώνει την ψυχή μας. Όμως όχι, η άσβεστη φωτιά των αναμνήσεων που καίει μέσα μας δεν επιτρέπει κανένα «ρέκβιεμ»! Θέληση είπαμε...

     Λένε πως ότι αγάπησες αληθινά και χωρίς ιδιοτέλεια, δεν ξεχνιέται ποτέ ούτε αντικαθίσταται ! Τι λες και συ θείε Λουκά..... Μία και μόνο ματιά να ρίξει κανείς και θα δει τις χαρακωμένες, από τα βάσανα, τίμιες μορφές των προσφύγων να είναι ακόμη εδώ και λιθαράκι- λιθαράκι να το ανασταίνουν.   Το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα ακόμα ποτίζουν αυτή τη γη που ορισμένοι είχαν χλευάσει! Το βρεγμένο χώμα και η γλυκιά μυρωδιά από τα λουλούδια στις αλάνες είναι ακόμη εδώ. Τα χαμόγελα, οι ιαχές, οι σφιγμένες γροθιές στον ουρανό είναι εδώ. Ο Σπανούδης, ο Ιωνάς, ο Γκούμας, ο Μόσχος κι εσύ θείε Λουκά, δεν φύγατε, είστε εδώ δίπλα μας ! Οι φωταγωγημένες νύχτες των θριάμβων, τα λάβαρα της χαράς και του πόνου, οι μελωδίες του ρομαντισμού είναι εδώ ! Όλα τούτα, και άλλα τόσα ακόμη, δεν χάθηκαν, δεν καταστράφηκαν, είναι εδώ αναλλοίωτες εικόνες της ψυχής και παντοτινές ζωντανές θύμησες. Αυτή είναι η Νέα Φιλαδέλφεια μας, αυτή είναι η Α.Ε.Κ μας, αυτό είναι το σπίτι μας, αγνό και λατρεμένο από το πρώτο πετραδάκι ως τον τελευταίο κόκκο γης. Ξέρεις θείε Λουκά, η αυθεντική, η γνήσια Α.Ε.Κ δεν λυγίζει κι ας είναι πέτρινοι οι καιροί, γιατί είναι ακριβώς όλη η ποίηση της καρδιάς του απλού ξεριζωμένου ανθρώπου. Γιατί δεν είναι επιχείρηση ούτε μετοχικό κουρελόχαρτο, αλλά πάθος, αγάπη και όνειρο.

      Εμείς οι ανώνυμοι οπαδοί, τα αιώνια κορόιδα ή οι μόνιμοι γκρινιάρηδες όπως αρέσκονται να μας αποκαλούν καμπόσοι όψιμοι, αδυνατούμε να γνωρίζουμε τα μελλοντικά σχέδια των τεχνοκρατών, των έξυπνων επενδυτών ή ακόμη τa προεκλογικά τερτίπια της εκάστοτε εξουσίας. Εκείνο όμως που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι ο πηγαίος ρομαντισμός, η βαθιά προσήλωση στην ιερή μας παράδοση και ο πανάκριβος πλούτος των λαϊκών αναμνήσεων οδηγούν το νου, τη σκέψη και τη δική μας καρδιά. Και ο δρόμος της καρδιάς είναι πάντα αλάνθαστος.

      Κι όσο κι αν φαντάζει ακόμη μακρινή προοπτική, πιστεύουμε, θείε Λουκά, ότι το γήπεδό μας εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξαναγίνει τελικά. Υπάρχουν, να ξέρεις, άνθρωποι που εξακολουθούν να παλεύουν, και νέοι και μεγαλύτεροι, κι είναι πολλοί και σταθεροί. Εσύ θείε Λουκά τι βλέπεις από κει ψηλά, λες να τα καταφέρουμε ; Θα θεμελιωθεί το νέο ΔΙΚΟ ΜΑΣ γήπεδο και θα αποπνέει Παράδοση, Προσφυγιά, Ιστορία, Αναμνήσεις, Λεβεντιά όπως τότε;;; Στον ίδιο ιερό χώρο, με ρίζες και θεμέλια πολύ γερά και βαθιά......μέχρι τα 1924 ας πούμε ! Τι στο καλό, δεν μπορεί να πάθαμε συλλογική αμνησία μήτε να γίναμε οι ΑΕΚτζήδες ξαφνικά νεόπλουτοι που είπε και σε μια εκπομπή εκείνος ο αδιόρθωτος ο Πόντιος ο Κοντογιαννίδης...... Μπορεί να γίναμε πάλι πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα, αλλά δεν ξεχνάμε ούτε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Εδώ θα ξαναχτίσουμε τα όνειρά μας!».  
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.Ε.Κ!!!                              *Για την υπογραφή:
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

4,5 ΧΡΟΝΙA ΑΠΟΧΗΣ!

Συμπληρώνονται αύριο τεσσεράμισι χρόνια από τότε που το club μας πήρε συλλογικά την απόφαση να ΑΠΕΧΕΙ από τα γήπεδα όπου έδινε παραστάσεις ο… θίασος του κακόφημου “this is aek”, αυτού του μεταλλαγμένου κατασκευάσματος της ολέθριας τάξης πραγμάτων του 2004. Και οι «Πειρατές του Ονείρου» ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι τα λόγια ξέρουν και μπορούν να τα μεταφράζουν σε πράξη, με συνέπεια και σταθερότητα!

Η ΑΠΟΧΗ ήταν και εξακολουθεί να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ απέναντι στην ανιστόρητη απόπειρα ευτελισμού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, κόντρα στην πλαστική εγχείρηση αφαίρεσης της ιστορικής μνήμης ενός λαού, ενάντια σε όλους εκείνους που ενώ επαγγέλονταν τους δήθεν σωτήρες πλήγωναν βαθιά, με την καταστροφική πολιτική τους, ότι αγαπήσαμε περισσότερο στη ζωή μας.

Η ΑΠΟΧΗ δεν ήταν ποτέ υπεκφυγή από τον αγώνα! Άλλωστε ποτέ δεν πάψαμε, ως Σύνδεσμος, να βγαίνουμε θαρραλέα μπροστά και, παρά το μεγάλο κόστος και τις διώξεις, να πολεμάμε για τα δίκαια της ΑΕΚ (βλ. Γηπεδικό, Ιδιοκτησιακό κτλ). Η ΑΠΟΧΗ δεν είναι παραίτηση, αλλά ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (“δεν συμμετέχουμε στο θέατρο σκιών made in 2004  – δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας την απαξίωση της ΑΕΚ – δεν στηρίζουμε το υπάρχον καθεστώς με τα χρήματά μας”) εκ μέρους του κόσμου εκείνου που δεν δέχονταν το ραγιαδισμό, που δεν υποτάσσονταν, που δεν καταδέχονταν να προσκυνήσει ή να συμβιβαστεί με το δεσποτικό αντιδημοκρατικό «καθεστώς του ενός» που για χρόνια ταλαιπώρησε την ΑΕΚ και που συνεχίζει να την ταλαιπωρεί μέσω και της διάδοχης (“μία από τα ίδια”) κατάστασης! Συν τοις άλλοις, η ΑΠΟΧΗ αποτέλεσε και αποτελεί KAI ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα αδέρφια μας, τους αγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ που στήθηκαν στο απόσπασμα και στοχοποιήθηκαν με άδικες και ψεύτικες κατηγορίες με σκοπό να φιμωθεί η ελεύθερη άποψή τους.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Πολλά (φαινομενικά) άλλαξαν, αλλά (επί της ουσίας) τίποτε!!! Η αγαπημένη μας ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται «υπό ομηρία» στον ίδιο «γόρδιο δεσμό» αν και με διαφορετικές, εν καιρώ, μεταμφιέσεις. Μπορεί εμείς να ξεκινήσαμε από παλιά τον αγώνα μας, αλλά τώρα ακολουθούν το δρόμο της Αποχής πάρα πολλοί! Γιατί η ίδια η ζωή απέδειξε περίτρανα πως είχαμε δίκιο στις κρίσεις μας. Η πραγματικότητα με την ταπείνωση της ΑΕΚ από τους «ευεργέτες» έδειξε ότι φωνάζαμε και παλεύαμε όχι για το “θεαθήναι” αλλά για να προλάβουμε την κατρακύλα η οποία δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε. Σήμερα, και μετά τόσες οδυνηρές εξελίξεις, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συνειδητοποίησε και την αλήθεια μα και τους υπευθύνους της κατάντιας. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον ότι αν δεν υπάρξει ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην ΑΕΚ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ-ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, δεν θα έχουμε μέλλον. ΑΛΛΑ μόνο ο δρόμος του αγώνα μπορεί να επιφέρει τις ποθούμενες και αναγκαίες ανατροπές-αλλαγές. Για μια αληθινή κι ελπιδοφόρα νέα επόμενη μέρα αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς και δίχως συμφέρον. Γιατί για την ΑΕΚ δώσαμε και το περίσσευμα της ψυχής μας και θέλουμε να την ξαναδούμε ΛΕΥΤΕΡΗ, ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ!

-ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!      


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ !!!

Αδέρφια ενωσίτες, σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί η τελευταία έκδοση της φετινής μπλούζας των «Πειρατών του Ονείρου». Ως γνωστόν το σχέδιο αυτής   της μπλούζας απεικονίζει, στην πλάτη, το ιστορικό σύνθημα «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ» γραμμένο με μπογιά πάνω σε ένα τοίχο από ένα παλιό προσφυγόσπιτο με φόντο το Δικέφαλο Αετό. Για όσους επιμένουν να μην ξεχνάνε από που έρχεται η ομάδα μας και τι συμβολισμούς κουβαλά στο δισάκι των αναμνήσεων! Επιπλέον στην εμπρός όψη της μπλούζας υπάρχει ένα επίσης ωραίο σχέδιο με το  πειρατικό σύμβολο του club μας. Η μπλούζα είναι άριστης ποιότητας και η τιμή της σούπερ, μόνο 10 ευρώ. Διατίθεται στα μεγέθη S-M-L-XL-XXL. Επειδή πρόκειται για την τελευταία παρτίδα (μετά το μπλουζάκι θα είναι πια συλλεκτικό), για αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).


ΥΓ1: Τα παραμύθια με την εύρεση νέων «ασπίδων» δεν τα μασάει πλέον ο κόσμος. Το πρόβλημα της ΑΕΚ  είναι το ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. Τέλος.

ΥΓ2: To club μας στηρίζει εμπράκτως, με την αγορά καρτών ενίσχυσης, το ερασιτεχνικό τμήμα- «ποδόσφαιρο σάλας» (futsal). Μια προσπάθεια που αποπνέει ρομαντισμό και την ανίκητη αύρα της ΑΕΚ της ιδεολογίας! Ψάξτε το, μάθετε, βοηθήστε, γιατί  πραγματικά αξίζει!!!

ΥΓ3: O Στελάρας δεν ξεχνά ούτε εκεί στην ξενιτιά το club. Με πολλούς και διάφορους τρόπους είναι δίπλα αν και τόσο μακριά. Αδερφέ έχεις το σεβασμό μας.

ΥΓ2: Στη Σαλονίκη κάποια άλλα αδέρφια μας κρατάνε ψηλά την κιτρινόμαυρη και πειρατική σημαία. Είμαστε στο πλευρό σας μάγκες. Χαιρετισμούς παντού όπου χτυπά πειρατική καρδιά!

ΥΓ5:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…

Βαρύς διασυρμός στη Ρωσία! Απίστευτος εξευτελισμός και στο Βόλο από κάποιο Μπέο και την επαρχιακή ομαδούλα του!! Αυτή η «ομάδα» θυμίζει ένα ναυάγιο, ένα άθλιο τσίρκο που ταπεινώνεται παντού!!! Και δεν είναι μόνο οι πρόσφατες περιπτώσεις, είχαν προϋπάρξει και προηγούμενα ατιμωτικά αποτελέσματα. Τι να πει κανείς, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγραφεί αυτό το ανεκδιήγητο χάλι που ντροπιάζει το ένδοξο όνομα της ΑΕΚ. Δυστυχώς όσα λέγαμε τόσο καιρό επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Τις κύριες ευθύνες για τον χρόνιο (και όχι περιστασιακό) ξεπεσμό της ΑΕΚ που θα τις αναζητήσουμε;;; Στα υψηλά κλιμάκια ή στα χαμηλά;;; Το κατασκευασμένο πονηρό κλίμα των ημερών δεν πρόκειται να μας τυφλώσει. Εντάξει, ο Σέρβος προπονητής-υπάλληλος, ο οποίος πρόσφερε ΚΑΙ αυτός τη δική του στήριξη στο καταστροφικό καθεστώς του 2004, αποτελεί πια παρελθόν. Αυτή ήταν βέβαια η φυσική κατάληξη που την είχαμε προβλέψει εξ αρχής, διότι όταν επιλέγεις να προσφερθείς σαν «ασπίδα» ή σαν «τυρί στη φάκα» εκείνων που επί χρόνια βλάπτουν, με την πολιτική τους, την ομάδα, τότε και το δικό σου τέλος είναι προδιαγεγραμμένο. Αν ήταν ο παλιός Ντούσαν Μπάγιεβιτς της ΑΕΚ -και όχι ο μετέπειτα, «o αλλιώτικος»- θα τους ξεμπρόστιαζε αρνούμενος να μετατραπεί στο «άλλοθι» τους. Αλλά εκείνος «o παλιός» μας τέλειωσε από το 1996. Η ωμή πραγματικότητα αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υπάρχουν μεταφυσικοί σωτήρες που να μπορούν τάχα με… μαγικά ραβδιά να ανατρέψουν τη συνολικά άρρωστη κατάσταση που ταλανίζει την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Πάει κι αυτό το παραμυθάκι που σερβιρίστηκε έντεχνα από ψηλά, ακριβώς για να μεταφέρει το βάρος των ευθυνών από τα αφεντικά στους υφιστάμενους. Και μετά τι;;; Θα ψάξετε για καινούργια ασπίδα;;; Όμως ας τελειώνουμε εδώ με τον αποπροσανατολισμό της «προπονητολογίας», για να υπεισέρθουμε και στην ουσία. 

Αδέρφια ενωσίτες, η ουσία είναι ότι ολόκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΚ στηρίζεται σε πήλινα πόδια! Η σοφή λαϊκή παροιμία λέει ότι «το ψάρι βρομάει από το κεφάλι» και μόνο όσοι θέλουν να στρέψουν αλλού την προσοχή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μόνο όσοι βολεύονται από το να καμουφλαριστούν οι πραγματικοί ένοχοι για το κατάντημα της ΑΕΚ αποσιωπούν ή υποβαθμίζουν ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.  
              
Αλήθεια, από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε!!! Από το υποβαθμισμένο έμψυχο υλικό αυτής της ομάδας;;; Σε άλλες λαμπρές εποχές της ΑΕΚ, οι περισσότεροι εξ αυτών, δεν θα περνούσαν ούτε απέξω από την τροπαιούχο Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά ποιοι έφεραν τους συγκεκριμένους «τουρίστες»;;; Ποιοι επί 6 χρόνια φορτώνουν την ΑΕΚ με ότι πιο απίθανο και ακατάλληλο υπάρχει;;; Αλήθεια, κιόλας, ποιοι παραμένουν εσαεί αμέτοχοι, αποφεύγοντας να επενδύσουν, όπως απαιτεί μια ομάδα πρωταθλητισμού, κάνοντας απλά μια… μπακαλίστικη λογιστική πολιτική «εσοδολόγιου – εξοδολόγιου» μέσω υπαλλήλων;;; Ποιοι ΚΑΙ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο σφύριζαν αδιάφορα αφήνοντας και πάλι την ομάδα γυμνή, δίχως αξιόλογες λύσεις σε καίριες θέσεις;;; Που πήγαν αλήθεια όλοι εκείνοι οι μεγάλοι και πολυδιαφημισμένοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες που συγκρότησαν την «κομπανία 2004» με αρχι-μάστορα αυτόν που μας τάχα… θα μας έσωζε;;; Ποιοι στήριξαν την αυταπάτη της δήθεν ενάρετης σούπερ λίγκας αφήνοντας την ΑΕΚ ανοχύρωτη πόλη απέναντι στο κατεστημένο;;; Ποιοι έχουν το θράσος να μας μιλούν για «λιτότητα» όταν επί τόσα χρόνια ο λαός της ΑΕΚ πρόσφερε άφθονο-ατέλειωτο χρήμα για να φτάσουν τώρα να μας λένε ότι το “ταμείον είναι μείον” και δεν μπορεί η ομάδα να κάνει μια μεταγραφή της προκοπής;;; Και γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής δεν υπάρχει…. “σάλιο στα ταμεία”;;; Μήπως ξεχρεώσαμε και δεν το πήραν χαμπάρι… οι ισολογισμοί;;; Με τον περιβόητο «διαχειριστικό έλεγχο» τι απέγινε;;; Διότι για να κινούν, κάποιοι εκ των ίδιων των ιθυνόντων, διαδικασία διαχειριστικού ελέγχου δύο περιπτώσεις υπάρχουν: Ή έχουν αμφιβολίες, υποψίες, για τη διαχείριση που υπήρξε ή απλά αναζητάται ένα… πόρισμα απαλλαγής των πάντων! Τέλος, ποιοι υπονόμευσαν το Δημήτρη Μελισσανίδη, ποιοι αρνήθηκαν τις επενδυτικές προτάσεις του για τη γενναία ενίσχυση της ομάδας, ποιοι σαμποτάρισαν την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια πασάροντας το ελεεινό κολπάκι του σκουπιδότοπου των Λιοσίων;;; Σίγουρα, «κύριοι του 2004» σας ήταν “βολικός” ο Σέρβος προπονητής-υπάλληλος, αλλά πλέον το παραμυθάκι ξέμεινε από «δράκο». Η «ασπίδα» έπεσε και η γύμνια είναι ολοφάνερη. Κάποιοι θα πρέπει να απαντήσουν στα ερωτήματα ουσίας και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης!

Και αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να απαντήσουν οι βασικοί υπεύθυνοι, ας μας αδειάσουν τη γωνιά αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν. Η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της, αρκεί να σπάσουν οι χειροπέδες αυτής της ιδιόμορφης σκλαβιάς που την κρατάει σε μόνιμη απαξίωση.

Αρκετά με την κοροϊδία.  ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ όχι άλλη σιωπή, ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

-ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ !!!


ΥΓ1: Ευχαριστούμε  τον κόσμο από την Αθήνα και την Επαρχία που επικοινωνούσε μαζί μας όλη αυτή την εβδομάδα για να μας εκφράσει τη συμφωνία του με τις προηγούμενες “Πειρατικές Αιχμές” μέσω των οποίων το club μας πήρε ξεκάθαρη ανοιχτή θέση υπέρ της αναγκαιότητας επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Αδέρφια να γνωρίζετε ότι το δικό μας κριτήριο για την άποψη και στάση μας είναι πάντα ένα : αυτό που εγγυάται την αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.  

ΥΓ2: Υπενθυμίζουμε ότι ήδη κυκλοφορεί και η τελευταία (7η) έκδοση της περίφημης φετινής μας μπλούζας με το σύνθημα «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη»! Πρόκειται, επαναλαμβάνουμε, για την τελευταία παρτίδα, μετά δεν θα τυπωθεί άλλη! Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε αυτό το (συλλεκτικό πλέον) μπλουζάκι, που κοστίζει μονάχα 10 ευρώ, επικοινωνείτε άμεσα με το τηλ. 693 6347831. Σπεύσατε πριν εξαντληθεί.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!*Για την υπογραφή :

Η Γενική Συνέλευση
των
 «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»