Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ...


 

Αφήνουμε  τα γελοία πανηγυράκια.... για την 3η θέση!!! σε όλους εκείνους που δεν συναισθάνονται τι σημαίνει το όνομα ΑΕΚ και τι ιστορία κουβαλά! Ο Δικέφαλος Αετός της Προσφυγιάς είναι πλασμένος μονάχα για τίτλους, μονάχα για την κορυφή. Τα μεταλλαγμένα όνειρα και οι πυγμαίοι στόχοι χαμηλής πτήσης ούτε μας αφορούν, ούτε μας αγγίζουν. Η δική μας ΑΕΚ δεν βολεύεται στο ρόλο του κομπάρσου.  
 
Και πάμε παρακάτω: Εντέλει η πραγματικότητα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για όλους και για όλα. Και στην προκειμένη περίπτωση, αδέρφια ενωσίτες, πάλι ετούτη η... ρημάδα η πραγματικότητα αναδεικνύει με τα πιο μελανά χρώματα τη χαοτική  κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. Μια ομάδα που τσαλαβουτάει μέσα στα βουρκόνερα της λιμνούλας του απεχθούς 2004 το οποίο φέρει την κύρια ευθύνη μιας και αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί (παρόλες τις κατά καιρούς μεταμφιέσεις του) μία από τις χειρότερες και πιο καταστροφικές διαχειριστικές περιόδους στην ιστορία της ΑΕΚ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ένα τεράστιο μηδενικό αποτυπώνει και πάλι τα πεπραγμένα: Πρωτάθλημα μηδέν, κύπελλο μηδέν, έξοδος στο τσάμπιονς λίγκ μηδέν, προστασία απέναντι στο κατεστημένο μηδέν, επενδύσεις μηδέν, γηπεδικό ζήτημα μηδέν! Πρωταθλητές της αποτυχίας σε όλους τους σημαντικούς τομείς!
 
Πολλοί προσπαθούν να συγκαλύψουν και να υποβαθμίσουν αυτό τον απίστευτο ξεπεσμό και την βαθιά ταπείνωση που βιώνει η ομάδα. Άλλοι πάλι πασχίζουν, να “ξεπλύνουν” τις ευθύνες των “από πάνω” χρησιμοποιώντας πονηρές αποπροσανατολιστικές τακτικές. Επιπροσθέτως, αντί μερικοί ψευτοηγετίσκοι (πρώην και νυν) να λογοδοτήσουν για τα δεινά που επέφεραν, αντί να αποκαταστήσουν τις ζημίες που δημιούργησαν, να πληρώσουν τα χρέη, τα δάνεια και τις υποθήκες με τα οποία μας αλυσόδεσαν και κατόπιν να εξαφανιστούν από την ομάδα που τόσο πλήγωσαν, εντούτοις τρύπωσαν, κινώντας παρασκηνιακά κάποια νήματα, ενώ οι άλλοι που σεντραρίστηκαν... επί της σκηνής, πουλάνε φούμαρα και παραμύθια στον κόσμο για τις δήθεν... σοφές εναλλακτικές λύσεις που επεξεργάζονται και που θα φέρουν τάχα... ανάκαμψη. Θυμίζουν κάποιους... σωτήρες πολιτικούς οι οποίοι αφού τα 'καναν όλα “γης Μαδιάμ”, ζητούν κι από πάνω να τους ξανα-εμπιστευτούμε για να... μας σώσουν!!! Ναι, κάπως έτσι και τούτοι! Οι φωστήρες του 2004 οδήγησαν την ΑΕΚ στο... ΔΝΤ, έπαιξαν χρόνια μπιλιάρδο στην πλάτη της ομάδας, έβαλαν νάρκες στις επενδυτικές προτάσεις του Δ. Μελισσανίδη, δίχασαν τον κόσμο και σήμερα μας ζητούν εκ νέου  στήριξη! Πάντα βέβαια με... τα δικά μας λεφτά! Ε, όχι, δεν θα έχουν ούτε τα λεφτά μας, ούτε την παρουσία μας, ούτε τη στήριξή μας. Κανείς διαρκείας! Αποχή από το θέατρο του παραλόγου, έως ότου καταλάβουν επιτέλους ότι είναι παντελώς α-νε-πι-θύ-μη-τοι!!!  
 
Κι όσο για τους σημερινούς... λεβέντες που κουμαντάρουν τη δύσμοιρη ομάδα, τόσο τα golden boys όσο και αυτοί που τους τοποθέτησαν, επιμελώς μας κρύβουν ότι αυτά τα “νέα”... εμπνευσμένα σχέδια της συμφοράς - που βασίζονται στην άγρια λιτότητα, στις δραστικές περικοπές και στα μίζερα καταθλιπτικά πλάνα - πιθανόν να είναι ανεκτά σε κάποιες επαρχιακές ομαδούλες που στόχο έχουν απλά την επιβίωση, αλλά όχι στην ΑΕΚ που η ιστορία της προστάζει να πρωταγωνιστεί, να διαπρέπει και να κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Τόσα χρόνια οι ενωσίτες παραμένουν θεατές στο ίδιο βαρετό έργο. Εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου από πολύ παλιά. Τότε  μας βάφτιζαν “δολιοφθορείς και υπονομευτές” γιατί τολμούσαμε να λέμε θαραλλέα και με κάθε κόστος την αλήθεια για όσα συνέβαιναν ατην αγαπημένη μας ομάδα. Μέχρι που ο χρόνος απέδειξε ότι είχαμε απόλυτο δίκιο στις κρίσεις μας για πρόσωπα και καταστάσεις. Σήμερα για μία ακόμη φορά και κόντρα στον πονηρό αποπροσανατολισμό που καλλιεργούν διάφοροι, θα φωνάξουμε και πάλι:

“ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ” όπως λέει και η σοφή παροιμία. Απέναντι λοιπόν σε αυτή την τάξη πραγμάτων που οδηγεί την ΑΕΚ στο χάος, μία είναι η απάντηση: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση, κανένας διάλογος με τους ενταφιαστές των ονείρων μας .
ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ : ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!



ΥΓ1: 1,2,3 πολλά συλλαλητήρια!!! Που παρεμπιπτόντως δεν έγιναν βέβαια για... κανέναν Σκόκο αλλά για να εκφραστεί, μέσα σε ένα κλίμα ένοχης σιωπής, η αγωνιστική  διάθεση χιλιάδων ενωσιτών ώστε να απαλλαγούμε μια για πάντα από το καταστροφικό 2004.

ΥΓ2: Δεν ξεχνάμε: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Ο Λαός μας απαιτεί να μάθει την αλήθεια για ότι συνέβη στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και επιπροσθέτως να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για όσους  τυχόν προκύψουν ευθύνες για την κατάσταση που οδηγηθήκαμε.

ΥΓ3: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πουθενά αλλού! Είμαστε υπερήφανοι για τους ασυμβίβαστους αγώνες που δώσαμε και που συνεχίζουμε να δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια για την πιο ιερή υπόθεση της ΑΕΚ.  (Που είναι ο...ΟΔΔΥ οεο?)

ΥΓ4: Ο αδερφός μας ο Άρης θα ταξιδέψει στα κατεχόμενα με την αποστολή “Ένα καράβι για τη Γάζα” που στόχο έχει να σπάσει τον αποκλεισμό και να εκφράσει εμπράκτως την αλληλεγγύη στον ηρωικό Παλαιστινιακό Λαό. Vive los piratas! Από το Βελιγράδι στη Γάζα και έως....

ΥΓ5: Θερμές ευχές στον αγαπημένο τροπαιούχο πρόεδρο Κώστα Γενεράκη.

ΥΓ6: Χρόνια πολλά στα πειρατικά αδέρφια μας “Γουίλιαμ”, “Στάμου”, “Αντιοκκά”, “Γερόλυκο” και “Νυχτόβιο”. Επίσης στον Κωστάκη από τη Νέα Ερυθραία και στον “Τούρκο” από τα Πατήσια, καθώς και σε όσους άθελά μας παραλείπουμε...

ΥΓ7: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!





*Για την υπογραφή :
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”