Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ…



Έχετε ποτέ σκεφτεί, αδέρφια  Ενωσίτες, αν για πολλές ερωτήσεις  μπορεί να ισχύει μία και  μόνο απάντηση;;; Όχι, δεν είναι αστείο, ούτε εξυπνάδα, γιατί κανείς μας δεν μπορεί να έχει όρεξη για αστεϊσμούς και χαβαλέ μετά από όσα βίωσε η ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια. Κι αν δίπλα στα συνεχή ανελέητα στραπάτσα προέκυψε και η πρόσφατη καλή εμφάνιση με τη νίκη εναντίον της Μπενφίκα, δεν θεωρούμε ότι πρέπει να ‘’κρύψουμε τη σκόνη κάτω απ’ το χαλί’’! Και για να εξηγούμαστε, ας θέσουμε τα ερωτήματα που μας απασχολούν και που οδηγούν μονότονα στην ΙΔΙΑ απάντηση! 

*Ερώτημα πρώτο : Ομάδα που χαρίζει σε νεοφώτιστους το “χ”, τρώει τέσσερα στην Ευρώπη, χάνει καπάκι κ’ τα δύο ντέρμπυ απ’ τους απατ-αιώνιους μέσα στην έδρα της, έχοντας, σε αυτά τα ματς, 2 γκολ ενεργητικό και παθητικό 8!!!

Απάντηση………………..this is aek

*Ερώτημα δεύτερο : Ομάδα που σε πέντε αγωνιστικές είναι ήδη 8 βαθμούς πίσω απ’ την κορυφή και συνεπώς εκ των πραγμάτων εκτός τίτλου… πριν καν μπει ο Οκτώβρης!

Απάντηση………………this is aek

*Ερώτημα τρίτο : Ομάδα απροστάτευτη στις διαθέσεις του οποιουδήποτε μαυροφορεμένου τσαρλατάνου που μπαίνει στο γήπεδο με σκοπό να διαμορφώσει αποτέλεσμα εις βάρος της!

Απάντηση…………….this is aek

*Ερώτημα τέταρτο : Ομάδα μεγάλη με παίχτες δανεικούς και μέτριους που βαφτίστηκαν… “παιχταράδες” στα εξώφυλλα  των εφημερίδων αλλά ως τέτοιοι σκόρπισαν στους πέντε ανέμους στα πρώτα δυνατά παιχνίδια!

Απάντηση……………this is aek

*Ερώτημα πέμπτο : Ομάδα, υποτίθεται πρωταγωνίστρια, που αντί για ηγέτες με οικονομική ισχύ, όραμα, τσαμπουκά και πάθος στο τιμόνι της, κυβερνάται από άχρωμους και άοσμους διαχειριστές τεχνοκράτες, οι οποίοι υπόσχονταν ότι θα πράξουν τα δέοντα που αρμόζουν στο όνομά της και αντί αυτού δηλώνουν σήμερα ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους!

Απάντηση…………..this is aek

*Ερώτημα έκτο : Ομάδα που απαξιώνει και σαμποτάρει το ίδιο της το σπίτι (για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε) και τρέχει σε σκουπιδότοπους, καταλήγοντας τελικά να μεταβληθεί ες αεί, όπως πάει (βλ. και μνημόνιο για ΝΦ) στον καλύτερο χορηγό του Καλατράβα!

Απάντηση……………..this is aek

*Ερώτημα έβδομο (και καλύτερο) :  Ζει το this is… στις μέρες μας;;;

Απάντηση… το this is… ζει και βασιλεύει (άλλωστε ποιος σκεπτόμενος Ενωσίτης πίστεψε έστω και για μια στιγμή το αντίθετο;), με άξιους συνεχιστές της καταστροφικής πολιτικής του που έχουν φέρει την Α.Ε.Κ.  στα όρια του μη αναστρέψιμου διασυρμού του ονόματος και της ιστορίας της και τον κόσμο της στα πρόθυρα της μαζικής κατάθλιψης!!!

Οφείλουμε βέβαια να αναγνωρίσουμε τη συνέπεια που επέδειξαν “οι σωτήρες” του 2004 στις προσπάθειές τους να μικρύνουν την Α.Ε.Κ. και να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. Δεν ξεχάσαμε άλλωστε τις ΑΔΙΚΕΣ διώξεις που υπέστησαν τα αδέρφια μας με τη γνωστή σκευωρία του αεροδρομίου.

Όμως  για εμάς τα πράγματα είναι απλά! Δεν θα πάψουμε να εκθέτουμε με παρρησία τις απόψεις μας. Συνεχίζουμε να καλούμε τον κόσμο που πιστεύει στην πραγματική Α.Ε.Κ. σε ΑΠΟΧΗ από αυτό το ‘’πλαστικό κατασκεύασμα’’ που πάνε να μας πουλήσουν ως υποκατάστατο της ομάδας που λατρεύουμε! Και όσο για τις άδικες διώξεις σε βάρος μας… απλά θεωρούμε ότι ‘’τα ποσά είναι ανάλογα’’! Όσο περισσότερο προσπαθούσαν να μας φιμώσουν, τόσο περισσότερο μεγάλωνε και δυνάμωνε η συλλογική φωνή μας!!!


ΑΕΚ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ !




*Για την υπογραφή:
«Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»