Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

3,5 ΧΡΟΝΙA!


Συμπληρώθηκαν τρεισήμισι χρόνια από τότε που το club μας πήρε συλλογικά την απόφαση να ΑΠΕΧΕΙ από τα γήπεδα όπου έδινε παραστάσεις ο… θίασος του κακόφημου “this is aek”, αυτού του μεταλλαγμένου κατασκευάσματος της ολέθριας τάξης πραγμάτων του 2004. Και οι «Πειρατές του Ονείρου» ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι τα λόγια ξέρουν και μπορούν να τα μεταφράζουν σε πράξη, με συνέπεια και σταθερότητα! Η ΑΠΟΧΗ ήταν και εξακολουθεί να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ απέναντι στην ανιστόρητη απόπειρα ευτελισμού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, κόντρα στην πλαστική εγχείρηση αφαίρεσης της ιστορικής μνήμης ενός λαού, ενάντια σε όλους εκείνους που ενώ επαγγέλονταν τους δήθεν σωτήρες πλήγωναν βαθιά, με την καταστροφική πολιτική τους, ότι αγαπήσαμε περισσότερο στη ζωή μας. Η ΑΠΟΧΗ δεν ήταν ποτέ υπεκφυγή από τον αγώνα! Άλλωστε ποτέ δεν πάψαμε, ως Σύνδεσμος, να βγαίνουμε θαρραλέα μπροστά και, παρά το μεγάλο κόστος και τις διώξεις, να πολεμάμε για τα δίκαια της ΑΕΚ (βλ. Γηπεδικό, Ιδιοκτησιακό κτλ). Η ΑΠΟΧΗ δεν είναι παραίτηση, αλλά ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (“δεν συμμετέχουμε στο θέατρο σκιών made in 2004  – δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας την απαξίωση της ΑΕΚ – δεν στηρίζουμε το υπάρχον καθεστώς με τα χρήματά μας”) εκ μέρους του κόσμου εκείνου που δεν δέχονταν το ραγιαδισμό, που δεν υποτάσσονταν, που δεν καταδέχονταν να προσκυνήσει ή να συμβιβαστεί με το δεσποτικό αντιδημοκρατικό «καθεστώς του ενός» που για χρόνια ταλαιπώρησε την ΑΕΚ και που συνεχίζει να την ταλαιπωρεί μέσω και της διάδοχης (“μία από τα ίδια”) κατάστασης! Συν τοις άλλοις, η ΑΠΟΧΗ αποτέλεσε και αποτελεί KAI ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα αδέρφια μας, τους αγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ που στήθηκαν στο απόσπασμα και στοχοποιήθηκαν με άδικες και ψεύτικες κατηγορίες με σκοπό να φιμωθεί η ελεύθερη άποψή τους. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Εμείς ξεκινήσαμε από παλιά, μα τώρα ακολουθούν το δρόμο της Αποχής πάρα πολλοί! Γιατί η ίδια η ζωή απέδειξε περίτρανα πως είχαμε δίκιο στις κρίσεις μας. Η πραγματικότητα με την ταπείνωση της ΑΕΚ από τους «ευεργέτες» έδειξε ότι φωνάζαμε και παλεύαμε όχι για το “θεαθήναι” αλλά για να προλάβουμε την κατρακύλα. Σήμερα, και μετά τόσες οδυνηρές εξελίξεις, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συνειδητοποίησε και την αλήθεια μα και τους υπευθύνους της κατάντιας. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον ότι αν δεν υπάρξει ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην ΑΕΚ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ “ΜΑΪΜΟΥ”) ΛΥΣΕΙΣ, δεν θα έχουμε μέλλον. Για μια αληθινή κι ελπιδοφόρα νέα επόμενη μέρα αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς και δίχως συμφέρον. Γιατί για την ΑΕΚ δώσαμε και το περίσσευμα της ψυχής μας και θέλουμε να την ξαναδούμε ΛΕΥΤΕΡΗ, ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ!

-ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!      



ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΜΙΛΙΑ...
                        
Μέσα στο βαρύ κλίμα της περιόδου που διαμορφώνει η δυσοίωνη κατάσταση στην ομάδα, πήραμε (ευτυχώς) και κάποιες χαρές. Χαρές που αφορούν την «πειρατική φαμίλια», δικά μας παιδιά που αποτέλεσαν και αποτελούν την ψυχή του club μας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη γέννηση του… “Γουίλιαμ junior”! Μία τεράστια χαρά για τον πειρατή Κώστα και το Σοφάκι του και φυσικά για όλη τη φαμίλια μας. Τούτη πάλι τη βδομάδα είχαμε το γάμο του αδερφού μας Μιχάλη και της Λίτσας με την ταυτόχρονη βάπτιση της κορούλας τους Σοφίας. Τα αδέρφια μας επεφύλαξαν ένα τρικούβερτο γλέντι όπου περάσαμε καταπληκτικά! Μέσα στην όλη συγκίνηση για τη χαρά ενός πολύ δικού μας ανθρώπου (στελέχους του club για 17 συναπτά έτη), ζήσαμε, σαν παρέα, και μαγικές κιτρινόμαυρες στιγμές τηρώντας την πειρατική παράδοση που λέει ότι «η δική μας Α.Ε.Κ» μας συντροφεύει παντού και πάντα! Η νύφη και ο γαμπρός έδωσαν «το σύνθημα» με τον Ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ και από κει και πέρα το «πλήρωμα» ανέλαβε τα υπόλοιπα δίνοντας τον παλμό μέσα στο κέντρο που θύμισε σε κάποιες φάσεις “Σκεπαστή”! Όλοι μαζί ενωμένοι κι αγαπημένοι κάψαμε το πελεκούδι όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Μιχάλη-Λίτσα-Σοφία, να ζήσετε ευτυχισμένοι και να θυμάστε πάντα πως η δική σας ευτυχία είναι και δική μας. Και η παρέα μας είναι ανίκητη στο χρόνο γιατί δεθήκαμε, πέραν από τη συνδεσμιακή μας αγάπη για την ΑΕΚΑΡΑ, και με ακατάλυτους δεσμούς ζωής!



ΥΓ1: O Στελάρας δεν ξεχνά ούτε εκεί στην ξενιτιά το club. Οι Παρασκευές, με την επικοινωνία με το μακρινό Μόναχο, παίρνουν ξεχωριστό χρώμα.

ΥΓ2: Αντώνη – Κατερίνα (Ελευσίνα) να σας ζήσουν οι κόρες. Να τις χαίρεστε και να τις καμαρώσετε ευτυχισμένες!

ΥΓ3: Χρόνια πολλά, για μεθαύριο, στον πρόεδρο των τίτλων και της περηφάνιας, τον Μητσάρα τον Μελισσανίδη που αποτελεί την πραγματική και φερέγγυα ελπίδα για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Επίσης στον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου κι όπου άθελά μας παραλείψαμε…

ΥΓ4: Θερμές πειρατικές ευχές στα δικά μας αγαπημένα αδέρφια : «Μαρκήσιο», «Σομαλό», «Μπυραρία», «Άραβα» και «Σαλονικιό». Να ‘στε καλά ρε αλάνια.

ΥΓ5: Χαιρετισμούς παντού όπου χτυπά πειρατική καρδιά!



      
*Για την υπογραφή :
«Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»