Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (10 Νοεμβρίου 2023)

 


✓ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ... για μία ακόμη Νίκη που θα ενισχύσει τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο μας που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Γι' αυτό και κάθε βαθμός μετράει κα-θο-ρι-στι-κά!  Πάμε για ένα ευρύ σκορ που θα απαλύνει τις προηγούμενες κακές εντυπώσεις, έστω κι αν η Λαμία είναι μία συμπαθής ομάδα. Αλλά τώρα τέτοια θα λέμε;;; Ας μιλήσει λοιπόν το κιτρινόμαυρο... "πληγωμένο θηρίο"! Προχωράμε με σθένος και αγωνιστική σοβαρότητα χωρίς (επαναλαμβάνουμε) να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο...

✓ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ  Αυθόρμητα κι όχι μόνο σε εμάς αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο της Α.Ε.Κ ήρθαν αυτοί οι στίχοι στο μυαλό μας μετά τα διαιτητικά όργια στο ματς με την Κηφισιά (1-1). Ο κόσμος όταν αποκαλεί κατά τέτοιο τρόπο το... είδος αυτό, σημαίνει ότι διαθέτει αλάνθαστο κριτήριο!!!

✓ ΑΛΛΟΙΩΣΗ!!! Η άδικη αντιμετώπιση της Α.Ε.Κ στον αγώνα της Καισαριανής (καραμπινάτο πέναλντι στον Γκαρσία και λοιπές "χειρουργικές επεμβάσεις") - σε συνδυασμό με την προνομιακή αντιμετώπιση του βάζελου στη Λαμία (για το γάβρο δεν το συζητάμε, εισέπραξε τα... τέσσερα) συνιστούν καθαρή ΑΛΛΟΙΩΣΗ της αγωνιστικής και κατ' επέκταση του Πρωταθλήματος. Η Α.Ε.Κ όμως έδειξε ότι δεν θα ανεχθεί την υπονόμευση της Ομάδας. Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις...

✓ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ... Πέραν όμως της διαιτησίας -που τονίζουμε εμφατικά ότι ήταν ο πρώτος, ο κύριος, ο καθοριστικός λόγος για το δυσάρεστο αποτέλεσμα- οφείλουμε και πρέπει να αναγνωρίζουμε και τα λάθη και τα δικά μας σφάλματα. Και τέτοια έγιναν στον αγώνα της Καισαριανής και ίσως όχι μονο. Η αυτοκριτική λοιπόν αποτελεί βασικό στοιχείο για την ποιοτική εξέλιξη της Ομάδας. Τίποτε άλλο επί του παρόντος κι ο νοών νοείτω!

✓ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Το βράδυ της Πέμπτης μάς άφησε, στο φινάλε, μια πικρή γεύση, καθώς δίπλα από την εκπληκτική οπαδική γιορτή, που οι μοναδικές εικόνες της έκαναν το γύρο του κόσμου, ήρθε να μας συντροφεύσει και η μελαγχολία εξαιτίας του αποτελέσματος (0-2). ΟΜΩΣ, τίποτε δεν τέλειωσε ακόμα. Μετά τη Μαρσέιγ θα δώσουμε και τις υπόλοιπες μάχες στον όμιλο και όπου βγει! Δεν παραδινόμαστε σε κανέναν όποιο όνομα κι αν διαθέτει! Μάχη Παντού και Πάντα για την Τιμή και το Κύρος της Α.Ε.Κ, της Ομάδας με τη μεγαλύτερη και συγκινητικότερη Ιστορία στον πλανήτη!

✓ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Μία ξεχωριστή εμβληματική μορφή που συνδέθηκε με τον μεγάλο θρίαμβο της Βασίλισσας του Μπάσκετ το 1968. Ο θρυλικός εκφωνητής μας "έφυγε" αφήνοντας όμως πίσω του το άρωμα μιας ολόκληρης επικής εποχής που χάραξε γενιές και γενιές με το "τατού της ενωσίτικης υπερηφάνειας"! Η δική του ιδιαίτερη συμβολή θα παραμείνει αλησμόνητη!

✓ STOP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! "Αν έστω και ένα παιδί σε κάποια άκρη του κόσμου πεθαίνει από την πείνα ή από τον πόλεμο, τότε ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει οικτρά". (Νίκος Καζαντζάκης). Γι' αυτό σιωπήστε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν λιμοκτονούν ή όταν τα σκοτώνουν!

✓ ΜΙΧΑΛΗ... αδερφέ μας, ΖΕΙΣ και θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Δεν υπάρχει περίπτωση ο λαός της Α.Ε.Κ να σε ξεχάσει, άλλωστε αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία όπου ο τόπος της θυσίας σου μετατρέπεται σε τόπο προσκυνήματος και αντιναζιστικής μνήμης!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*CUEVA DE LOS PIRATAS*


* Ανεπανάληπτες στιγμές οπαδικού πολιτισμού με τα αδέρφια της Μαρσέιγ. Στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις ψυχές όλων μας! Αλλόθρησκοι υποκλιθείτε στο μεγαλείο της Α.Ε.Κ και του Λαού της!

* Μελίνα περαστικά, σιδερένια και γρήγορα κοντά μας αγαπημένη πειρατίνα!!!

* Χρόνια πολλά στα αδέρφια μας που γιόρταζαν : "Μαμούθ", "Όμλε", "Ταβάριτς", "Άραχνος", Μιάο", ο μικρός "Αγγελίνος" και η γλυκιά πειρατίνα "Καρολίνα". Τις καλύτερες ευχές μας αδέρφια, να είστε γεροί και με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Τρομερό Πειρατικό Πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια σε γνωστό μαγαζί πριν από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ! Με πάρα πολύ κόσμο και τον πειρατή "Ζάπα" στην κονσόλα του ήχου να ανεβάζει τους loco ρυθμούς. Πάντα τέτοια ρε αλάνια!

* Μοναδικό το αφιέρωμα του αξεπέραστου λεξιπλάστη πρύτανη της ενωσίτικης δημοσιογραφίας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη στον αείμνηστο Βασίλη Γεωργίου. Μας γέμισε γνώση, μνήμες και συγκίνηση!

* Πολλοί Πειρατές έδωσαν παρόν στις κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη, στο κέντρο και στις συνοικίες. Πάντα με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά - με τους αδικημένους ως τη Λευτεριά!

* Κοράκια εδώ, κοράκια στην Ευρώπη. Τι κακό είν' αυτό ρε σεις. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...!

* Μπράβο στις κοριτσάρες του Βόλεϊ της Α.Ε.Κ για την νίκη επί της βαζέλας. Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες που δοξάζουν το όνομα της Ομάδας της Προσφυγιάς!

* Και σε ανώτερα μπετόβλακα γυρολόγε. Εξάλλου πάντα υπάρχει ταβάνι στη... μπουρδολογία!

* Νέα Φιλαδέλφεια : πόση αξία και πόση σημασία έχει για την Α.Ε.Κ και για το Λαό της αυτός ο τόπος που αποτελεί το διαχρονικό σημείο αναφοράς όλων των γνήσιων ενωσιτών ανά τον κόσμο! Εις τους αιώνας των αιώνων...!!!

*30 χρόνια ΠΕΙΡΑΤΕΣ : τo ξεχωριστό στίγμα που εκπέμπει όλα αυτά τα χρόνια το club μας συμπυκνώνεται στo παρακάτω τρίπτυχο : 1). Στην Αντίσταση ενάντια σε κάθε μορφής “αμαρτωλά καθεστώτα” εκτός μα και εντός των τειχών που επιχείρησαν να υπονομεύσουν στην ιστορική της πορεία την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως 2). Στη Διαρκή Πάλη για την υπεράσπιση των Ιδεολογικών Χαρακτηριστικών της Προσφυγικής Α.Ε.Κ, της διαχρονικά ανυπότακτης Α.Ε.Κ - Προστάτιδας των κατατρεγμένων και αδικημένων και 3). Στον Αγώνα για την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εγγυώνται την πρωτοκαθεδρία του δικέφαλου αετού στο αθλητικό στερέωμα. Συνεχίζουμε...

*  Μόνον οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να ΔΙΔΑΞΟΥΝ, οι υπόλοιποι στα... θρανία για μάθηση!

* Στην Αίγυπτο ανακάλυψαν μηχανήματα παρασκευής μπύρας ηλικίας 3.500 ετών. "Σλίσκο" ζούσες από τότε;;;

* 106 χρόνια...

* Ψόφο στο "no politica"...

* "Σεις που περνάτε μεσα από τις εφήμερες κουβέντες / βάζετε το ξίφος, εμείς το αίμα, / βάζετε το σίδερο και τη φωτιά, εμείς τη σάρκα / βάζετε ένα άρμα, εμείς τις πέτρες /βάζετε τα δακρυγόνα, εμείς τη βροχή. / Μα ο ουρανός και ο αέρας είναι τα ίδια για σας και για μας. / Πάρτε λοιπόν τον κλήρο σας από το αίμα μας, και φευγάτε / πηγαίνετε να φάτε, να γιορτάσετε, να χορέψετε, κι απέ φευγάτε. / Εμείς, θα κρατήσουμε τα ρόδα των μαρτύρων / θα ζήσουμε όπως θέλουμε." (Παλαιστινιακή ποίηση - Μαχμούντ Νταρουίς)

* Η αδικία είναι ατιμία. Κι εμείς δεν ξεχνάμε... 

*Φωνάζεις "κουμπάρε" στους Πειρατές και γυρνάνε οι μισοί (χαχαχα)

* Όλο και περισσότερος κόσμος πλαισιώνει το Πειρατικό του Ονείρου. Viva los piratas!

* Βιβλιοπρόταση: "Αμβροσιανές πράξεις" (εκδ. Μάνη), του Ν. Σταθάκου.

* Α.Ε.Κ : προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"