Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (3 Νοεμβρίου 2023)

 


✓ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ... και με την Κηφισιά στον αγώνα του Σαββάτου. Στο γήπεδο της (προσφυγικής) Καισαριανής η Α.Ε.Κ οφείλει να παίξει το καθολικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που ξέρει ώστε να κατακτήσει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και - σε συνδυασμό με άλλα πιθανά αποτελέσματα αντιπάλων της - να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κάθε ματς είναι κι ένας ξεχωριστός "πόλεμος" κι εμείς μαχητές που πολεμάμε, κάθε φορά, για τη Νίκη και το ΝΕΟ ΝΤΑΜΠΛ!!

✓ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ... κανέναν αντίπαλο και κανένα παιχνίδι. Από την... "Κάτω Ποταμιά" μέχρι την Πρωταθλήτρια Κόσμου, η Α.Ε.Κ όταν αγωνίζεται θα πρέπει να επιδεικνύει σοβαρότητα, πάθος και μαχητικότητα ώστε να ανταπεξέρχεται σε όλες τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα πρέπει να μας γίνει βίωμα (. + -)

✓ Το 2-0 ΗΤΑΝ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα άσπονδα... "ξαδέρφια". Ο μΠΑΟΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέρρευσε μέσα στην ηφαιστειακή Νέα Φιλαδέλφεια. Το δε σκορ (2-0) ήταν πραγματικά φτωχό μπροστά στη συνολική εικόνα του ματς όπου η Α.Ε.Κ όντας καταιγιστική δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σηκώσει κεφάλι. Ήρθαν κι έφυγαν ηττημένοι και με την ιστορία να αποκαθίσταται και πάλι!

✓ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΠΕ Ο Μ. ΑΛΜΕΪΔΑ, "έχει αυτή την ενέργεια που σε συγκινεί"! Με ελάχιστες λέξεις τα είπε ΟΛΑ ο πανάξιος προπονητής μας! Μία φράση που δηλώνει αυτό που λέμε συνεχώς οι Πειρατές : για την φοβερή ΙΣΧΥ και την απίστευτη ΩΘΗΣΗ που προσφέρει στην Ομάδα, στο Τεχνικό Τιμ και στον Κόσμο ο Ναός της Προσφυγιάς! Και μαζί για τη ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ που όντως χαρίζει όταν η Α.Ε.Κ αγωνίζεται εκεί όπου η Ιστορία είναι πανταχού παρούσα!

✓ Α.Ε.Κ - ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ... ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ! Την ερχόμενη Πέμπτη στις 9 του Νοέμβρη ο Ναός θα βαφτεί με τα χρώματα της φιλίας των οπαδών ΑΕΚ και Μαρσέιγ. Πέραν αυτού όμως η Α.Ε.Κ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και υποψιασμένη όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι καθώς όπως έχει φανεί, ιδιαίτερα φέτος, η ελεεινή διαιτησία της... "ενάρετης" Ουέφα έχει βαλθεί να μας εκτοπίσει με βρώμικο τρόπο από τις διοργανώσεις. ΠΑΕ ΑΕΚ το νου σου!

✓ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ... Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι διαβάζαμε όταν... διαβάζαμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την παραχώρηση του μπασκετικού γηπέδου μας στην ομάδα της Χάποελ. Μπέρδεψαν -ηθελημένα άραγε; - έννοιες και παντελώς διαφορετικές καταστάσεις, τσουβαλιάζοντας Πρόσφυγες και... "Εποίκους", δικαίους και αδίκους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα γι' αυτή την απαράδεκτη απόφαση που έκανε κάκιστη εντύπωση στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό της χώρας. Συνέλθετε, έστω και αργά, και σεβαστείτε την Ιστορία και το Κύρος της Α.Ε.Κ που είναι αλληλέγγυα σε κάθε πραγματικά αδικημένο και όχι υποχείριο σε κάθε λογής δυνάστες.

ΜΟΥΣΕΙΟ ... Παλάτι είναι το Γήπεδο, Κόσμημα διαλεχτό θα είναι και το Μουσείο εντός αυτού! Οι "Πειρατές του Ονείρου" περιμένουμε με τη μεγαλύτερη αδημονία την ημέρα των εγκαινίων για να δώσουμε το παρόν γι' αυτό που με τόση επιμονή και συνέπεια παλέψαμε επί μια εικοσαετία!!! 

✓ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ! «Μία είναι η Α.Ε.Κ κι ένας ο θεός / κι ένας είναι ο κίτρινος δικέφαλος αετός / πυρήνας είν' το στάδιο που λέγεται Ναός / και όποιος εκεί μέσα μπει δεν βγαίνει "ζωντανός" / τρόμος και φόβος όλων είναι η ΑΕΚάρα / που πάντοτε πρωτοπορεί με τέλεια ομάδα / μία είναι η θεά που τη δοξάζουν όλοι / Α.Ε.Κ την ονομάζουμε κι' αυτό το ξέρουν όλοι.»!!!

✓ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΗΤΑ! Το αδικοχυμένο αίμα του αδερφού μας Μιχάλη ζητά δικαίωση. Και δικαίωση συνιστά η αμείλικτη τιμωρία των ναζί δολοφόνων και των συνεργών τους που στέρησαν ύπουλα τη ζωή ενός νέου ανθρώπου και βύθισαν στο πένθος την οικογένειά του. Καμία συγκάλυψη, ο λαός της Α.Ε.Κ παρακολουθεί συνεχώς την υπόθεση με τα μάτια δεκατέσσερα!!!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!



*CUEVA DE LOS PIRATAS*


* 2 Νοεμβρίου 1930. Τότε που μπήκαμε στο σπίτι μας στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Ενωσίτικες μνήμες, ανίκητες μνήμες!!!

* Ακόμη ηχεί στην καρδιά μας ο φοβερός αντίκτυπος από την εκπληκτική οπαδική φιέστα των ΑΕΚτζήδων με τους Μαρσεγέζους στη Γαλλία όπου παρευρέθηκαν και δικοί μας πειρατές. Ο ορισμός του οπαδικού πολιτισμού! Ας ανταποδώσουμε στα αδέρφια την φιλοξενία και την εκτίμηση.

* Πέτρο Μάνταλε θερμά συγχαρητήρια. Το άξιζες και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, δυνατός και πάντα μάχιμος στο ρόστερ της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!

* «Ένα δύσκολο ματς, με πολύ φασαρία από τους γείτονες μας όπου στο τέλος υπήρξε η απόλυτη σιωπή! ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ!!!!»  Αυτό έγραψε ο "μαχητής των δρόμων" Χρήστος Ναβροζιδης για την μεγάλη νίκη του την οποία αφιέρωσε στον Μιχάλη. Εύγε!!!

* Μας το έστειλαν Πειρατές από Επαρχία: "Τσουνάμι, τσουνάμι, τσουνάμι/ το ΟΑΚΑ να χτυπήσει ως το βράδυ/ να έρθει κι ο Μπιν Λάντεν το πρωί/ για να το αφανίσει από τη γη/ να τρέχουν οι βαζέλες σα λαγοί/ κι ο Αλαφούζος στο λιμάνι να κρυφτεί!"

* Ποδοσφαιρική μηχανή ο Σιμάνσκι! Αμ, ο Πινέδα; δεν καταλαβαίνει τίποτε! Αλλά και ο Ελίασον εκπληκτικός, "καθαρίζει" σερί κρίσιμα παιχνίδια (Τρίπολη, Πάοκ). Εξαιρετικός και ο αειθαλής Πέτρος Μάνταλος.

* Γενικότερα, το έμψυχο υλικό της Α.Ε.Κ είναι υψηλού επιπέδου. Με λίγες (μα αναγκαίες) προσθήκες, σε θέσεις που διαπιστώνονται αδυναμίες, η Ομάδα θα καταστεί όχι μόνο αχτύπητη αλλά και μόνιμη πρωταγωνίστρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

* Δεν γινόσουνα ρε "μπουγάτσας", ώστε να είχαμε απαλλαγεί από σένα, που μας τα κάνεις κάθε τόσο μπαλόνια με τις κοτσάνες σου;

* “Η πρόστυχη πένα και ψοφίμι, του βούρκου που λιβανίζει την μπόχα". (Κώστας Βάρναλης). Ταιριάζει ταμάμ σε ΚΑΠΟΙΑ κοράκια της υποτιθέμενης δημοσιογραφίας που πασάρουν στον κόσμο ασύστολα ψέματα και πλαστή ενημέρωση σε όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

* Κολοτούμπα : το ελεεινότερο των αθλημάτων της απεχθούς συνωμοταξίας των γλειφτών. Κι όμως πολλοί εξ' αυτών σουλατσάρουν ΚΑΙ σήμερα στο Σπίτι μας. Τι να πει κανείς, παρά μόνο ότι η αηδία... γυροφέρνει μαζί τους.

* Γή-πε-δο στο Οδδυ! Εις τους αιώνας των αιώνων σκουπίδια και μόνον!!!

*30 χρόνια ΠΕΙΡΑΤΕΣ : χωρίς ταπεινωτικούς συμβιβασμούς και αδιέξοδες κινήσεις "διπλωματικής τακτικής”, με τη νοοτροπία του «πειρατή» και όχι του «ραγιά», κουρσεύουμε εδώ και 3 δεκαετίες το κιτρινόμαυρο όνειρο. Γιατί η “δική μας Α.Ε.Κ” θα παραμείνει για πάντα το πιο όμορφο και διαχρονικό όραμα που θα πλανεύει τις γνήσιες ενωσίτικες ψυχές.

* Κάθε λαός που αγωνίζεται για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

* Οι οπαδοί δεν είναι ζώα, είναι πολίτες με δικαιώματα. Συμπεριφερθείτε τους ανθρώπινα ρε επίδοξοι "σερίφηδες".

* Εμπρός ρε αετίσιε Γκαρσίαααα!!!

* "Με τα δόντια/ θα υπερασπιστώ την κάθε στιγμή/ από το χώμα της πατρίδας μου/ με τα δόντια μου./Γη άλλη πατρίδα μου δε δέχομαι/ ακόμα κι αν με κρέμαγαν από τις φλέβες, μένω εδώ/ όμηρος της αγάπης για τη μάντρα του σπιτιού μου/ για την πάχνη και το στοργικό ζαμπάκι, μένω εδώ/κι όλα τους τα σταυρώματα δε με συντρίβουν./Μένω εδώ και υπερασπίζομαι/ την κάθε σπιθαμή απ΄ το χώμα της πατρίδας μου/ με τα δόντια." (Ποίηση του λαού της Παλαιστίνης, Ταουφίκ Ζαγιάντ)

* Φοβερή η εικόνα στο Ναό με τις παλαιστινιακές σημαίες στην εξέδρα! 

* Πρόταση για ταινία:  "1968" του Τάσου Μπουλμέτη. Δείτε την (ξανά και ξανά) και  νιώστε ποια Ομάδα υπηρετείτε και τι "ειδικό ιστορικό βάρος" αυτή διαθέτει! Ενσυναίσθηση λοιπόν, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο οπαδό...

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Α.Ε.Κ: προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ  ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"