Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΑΕΚΑΡA ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...!!!




Aδέρφια ενωσίτες...

Το ανεπανάληπτο "μαγικό τριήμερο" της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως έγραψε κυριολεκτικά Ιστορία! Πραγματικά ζήσαμε και ζούμε μοναδικές εκπληκτικές στιγμές κιτρινόμαυρου μεγαλείου!

Η παλικαρίσια κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ΑΕΚΑΡΑ στο Ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τον βαρύτιμο Ευρωπαϊκό Τίτλο και το εγχώριο Κύπελλο στο Μπάσκετ, καθώς επίσης και με την κορυφαία διάκριση που έρχεται... στο Χάντμπολ, απογειώνουν τις κιτρινόμαυρες αισθήσεις!!! Όλα μαζί συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα ενθουσιασμού και κιτρινόμαυρης πώρωσης που δεν έχουμε ξαναζήσει!!! Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας και στο τεχνικό τιμ που με τον τίμιο ιδρώτα τους τίμησαν τη φανέλα της Ομάδας στην οποία έχουν την τιμή να ανήκουν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρωτοπόρο ατσάλινο οδηγητή Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως επίσης και στον πανάξιο Μάκη Αγγελόπουλο που δείχνουν έμπρακτα ποια πρέπει να είναι η στόφα του πραγματικού ηγέτη της Α.Ε.Κ.  
  
Ο Λαός της Α.Ε.Κ που αποτελεί την ψυχή της Ομάδας, αυτός ο πολύπαθος Λαός που βίωσε τόσα και τόσα στα πέτρινα χρόνια, σήμερα πλέον γιορτάζει με την ψυχή του, πανηγυρίζει (και με το δίκιο του!) με φλόγα και παλμό τη θριαμβευτική επάνοδο του Δικέφαλου Αετού σε όλα τα επίπεδα! Επίκεντρο των εορτασμών μας η Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, η ιστορική μας κοιτίδα, εκεί απ' όπου προσπάθησαν να μας ξεριζώσουν αλλά δεν τους αφήσαμε, εκεί στο πατρικό μας σπίτι που καθημερινά παίρνει μορφή για να μετατραπεί και πάλι στο απόρθητο κάστρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που η Ομάδα της Προσφυγιάς "εις τους αιώνας των αιώνων" θα υπογράφει και τους μελλοντικούς της θριάμβους για εμάς και για τις γενιές που θα έρθουν!  

Αυτή την Α.Ε.Κ (ή μάλλον... αυτές τις Α.Ε.Κ) ονειρευόμασταν τόσα χρόνια. Γι' αυτή την Α.Ε.Κ... φωνάζαμε, γι' αυτή την Α.Ε.Κ παλεύαμε κόντρα σε  προηγούμενες νόθες καταστάσεις, γι' αυτή την Α.Ε.Κ δεν σκύψαμε κεφάλι σε άγριους καιρούς. Για μια Α.Ε.Κ αντάξια των ιδρυτών προσφύγων προγόνων μας, για μια Α.Ε.Κ που οφείλει να τιμά τις ρίζες και την ιστορία της, για μια Περήφανη Ομάδα που δεν θα συμβιβάζεται με τη μετριότητα και τη μεμψιμοιρία αλλά θα πολεμά και θα κατακτά με το σπαθί της και την αξία της τίτλους και διακρίσεις. Αυτή την Α.Ε.Κ αντικρίζουμε να ξαναγεννιέται σήμερα και νιώθουμε δικαιωμένοι!  

Ναί! Το λέγαμε και το πιστεύαμε: ΕΙΜΑΣΤΕ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ! Και αυτό το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή!


ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"