Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΗΡΘΑΜΕ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!


Τη φετινή αγωνιστική χρονιά η Α.Ε.Κ πραγματοποίησε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! Στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017-2018!!! Ο Πρωταρχικός μας Στόχος, η Ανώτατη Διάκριση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας, είναι πλέον ΑΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δεσπόζει πριν και πάνω απ΄ όλα! Μπορεί να πήραμε μία γεύση πίκρας στο φινάλε με τον αγώνα κυπέλλου, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκτοπίσει απ' το "πρώτο πλάνο" την ανεπανάληπτη χαρά και τον ενθουσιασμό για την φετινή ιστορική επιτυχία της Ομάδας, μετά από 24 άνυδρα χρόνια!

Η ΑΕΚΑΡΑ κατέκτησε δίκαια, αετίσια και παλικαρίσια, το ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΤΡΟΠΑΙΟ, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε και μια αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή πορεία, στέλνοντας κατ' αυτό τον τρόπο "το ανάλογο μήνυμα" παντού, προς όλους και προς πάσα κατεύθυνση : ΗΡΘΑΜΕ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! Η τιτάνια προσπάθεια της Αναγέννησης και της Θριαμβευτικής Επανόδου της Α.Ε.Κ επιβεβαιώνεται εμπράκτως! Ο Δ. Μελισσανίδης μαζί φυσικά με τον Ενωσίτικο Λαό οδήγησαν και θα συνεχίσουν να οδηγούν την Ομάδα της Προσφυγιάς στο λαμπρό δρόμο των Επιτυχιών και της Κυριαρχίας, έτσι όπως προστάζει η  Ιστορία της Α.Ε.Κ!   

Ένας επιπλέον λόγος -που δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε- μα κάνει τη φετινή επιτυχία να φαντάζει ακόμη πιο σπουδαία, είναι το γεγονός ότι κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα χωρίς... επί της ουσίας να έχουμε ΕΔΡΑ (γιατί κακά τα ψέματα... το "Νταχάου του ΟΑΚΑ" δεν μπορεί να λογίζεται ως έδρα)! Μετράμε μέρα τη μέρα και λεπτό το λεπτό το χρόνο της επιστροφής στο Κάστρο της Νέας Φιλαδέλφειας εκεί όπου η Α.Ε.Κ θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ των διακρίσεων!   

Τέλος, θα επισημάνουμε ότι δεν καταδεχόμαστε καν να ασχοληθούμε με... τους Λάζαρους. Τα παθήματα του παρελθόντος ας γίνουν μαθήματα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Τους είδαμε και τους "ΑλεξανδροΛάζαρους" αλλά και κάτι άλλους "τέως" που πούλαγαν φτηνό οπαδιλίκι χοροπηδώντας αρχικά στα κάγκελα και κατόπιν στις πλάτες του ίδιου του κόσμου μας. Συνεπώς: καμία ειδωλοποίηση και για κανέναν - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, τελεία και παύλα! Η ΙΔΕΑ Α.Ε.Κ πάνω απ' όλους! 

Φρονούμε ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει ακόμη πιο δυνατούς! Με τις κατάλληλες στοχευμένες κινήσεις και την αναγκαία επιπρόσθετη ενίσχυση, η Α.Ε.Κ θα γράψει νέες ένδοξες σελίδες!

EVIVA AEKAΡΑ - VENCEREMOS!!!

   Για την υπογραφή:
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"