Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΜΑΖΙΚΑ- ΜΑΧΗΤΙΚΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Κ !!!Οι «Πειρατές του Ονείρου» καλούμε -και από την πλευρά μας- όλο τον κόσμο της Α.Ε.Κ να δώσει μαζικό παρόν στο μεγάλο παλλαϊκό ενωσίτικο συλλαλητήριο την Κυριακή 12-3-2017 στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Πιστοί σε ότι αγωνιστήκαμε σταθερά και αταλάντευτα όλα αυτά τα χρόνια, για τη δικαίωση του μεγαλύτερου ονείρου του Ενωσίτικου Λαού: Την ανακατασκευή του Γηπέδου της Ομάδας της Προσφυγιάς στην πατρογονική μας εστία, εκεί που η Α.Ε.Κ έζησε, ανδρώθηκε και μεγαλούργησε αφήνοντας το μοναδικό ανεξίτηλο στίγμα της στην Ιστορία του τόπου μας.

Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς! Είναι το σπουδαιότερο, το πιο κρίσιμο ραντεβού των τελευταίων ετών, για τον πιο ιερό σκοπό! Τα σοκάκια της αγαπημένης μας γειτονιάς θα πρέπει να κιτρινίσουν και πάλι από άντρες, γυναίκες και παιδιά, από νέους και μεγαλύτερους, από επώνυμους και ανώνυμους, από παρέες και οικογένειες, από κάθε ΑΕΚτζή από κάθε γωνιά της Ελλάδας  που ποθεί να ξαναδεί το δικέφαλο αετό να φτερουγίζει στο κάστρο της Προσφυγιάς! 

Με παλμό, με ζωντάνια, με τη δύναμη της φωνής μας και τη φλόγα της ψυχής μας, με τα πανό, τα τραγούδια μας και τα συνθήματά μας, θα πρέπει να δώσουμε το πιο μεγαλειώδες παρόν που θα είναι η απάντηση ενός ολόκληρου Λαού απέναντι σε όσους επιχειρούν να μας ξεριζώσουν και πάλι, εν έτη 2017, από την ίδια μας τη γη!! Όμως παράλληλα απαιτείται προσοχή: Θα πρέπει να έχουμε όλοι μας "τα μάτια μας δεκατέσσερα" ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο, να μη συμβεί πουθενά το παραμικρό έκτροπο-«προβοκάτσια» που θα μπορούσε να δώσει πάτημα και αφορμή σε όσους καιροφυλακτούν για να σπιλώσουν τον αγώνα μας. Η ευθύνη της περιφρούρησης είναι υπόθεση όλων μας. 

Την Κυριακή θα μιλήσει η Περήφανη Προσφυγιά, τα παιδιά και τα εγγόνια των Ιδρυτών της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ που σίγουρα θα ευλογούν το Δίκιο μας από εκεί ψηλά…!!!    


ΜΑΖΙΚΑ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ – ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ – ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!!!


Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»