Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Α.Ε.Κ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ - "ΟΠΛΟ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ!


Συγκινεί βαθιά κάθε φίλο/οπαδό της Ιστορικής μας Ομάδας, η πρωτοβουλία του ενωσίτη αδερφού Πάρη Βάκη ο οποίος ξεκίνησε Απεργία Πείνας μπροστά από την αλησμόνητη Σκεπαστή, εκεί στα Άγια Χώματα, θέλοντας με αυτό τον ξεχωριστό δικό του τρόπο να στείλει ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την υλοποίηση του πιο μεγάλου μας ονείρου: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!

Από την πλευρά μας δώσαμε εχθές ένα πρώτο παρών εκεί στο πλευρό του αδερφού Βάκη και καλούμε κάθε ενωσίτη να πράξει το ίδιο.

-Α.Ε.Κ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ - ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ!

-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ : Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!!!


«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ!Εχθές Παρασκευή, αντιπροσωπία των “Πειρατών του Ονείρου” έδωσε το παρόν -μαζί με εκατοντάδες άλλα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας- στα δικαστήρια της Ευελπίδων προς συμπαράσταση στους διωκόμενους ΑΕΚτζήδες συνδεσμίτες. Η δίκη πήρε τελικά αναβολή για τις 17 Ιούνη, αφού προηγουμένως κατέρρευσε και μέρος του σαθρού κατηγορητηρίου. Το βέβαιο είναι ότι όσες δίκες και αν χρειαστεί να γίνουν, εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, στο πλευρό των ενωσιτών που στοχοποιήθηκαν με ύπουλο, ανέντιμο και αντιδημοκρατικό τρόπο από το νεοεξουσιαστή -δήθεν αριστερό;;;- δήμαρχο και την παρέα του, εξαιτίας των γνωστών κινητοποιήσεων απέναντι στην απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής ως προς την ιερή υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ως “Πειρατές του Ονείρου” έχουμε βιώσει από παλιά και μάλιστα με τον πιο ωμό και βάρβαρο τρόπο (τότε επί του … «τέως και σία») τι σημαίνει να υπόκεισαι σε άδικες διώξεις για τους αγώνες σου, τι σημαίνει να σου στήνουν κατάπτυστες σκευωρίες για να σε συνθλίψουν ατομικά και συλλογικά, τι σημαίνει να σε μαχαιρώνουν πισώπλατα κι εσύ να παραμένεις ολόρθος και αλύγιστος πολεμώντας για τις ιδέες σου, τις αρχές σου, το δίκιο και τα συλλογικά πανενωσίτικα οράματα. Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς γιατί βρεθήκαμε και πάντα θα βρισκόμαστε, ως club, δίπλα σε κάθε διωκόμενο συνδεσμίτη «ψυχή τε και σώματι»!

Πάμε παρακάτω. Eπειδή «τίποτε δεν είναι όπως παλιά, αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει», θα  σταθούμε σε «κάτι άλλο» που πάει να περάσει από πολλούς στο σβηστό, αλλά όχι από εμάς! Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στον θρασύ «τέως / made in 2004» ο οποίος μία μέρα πριν τη δίκη των παιδιών βγήκε στα ΜΜΕ για να αυτοπλασαριστεί ως υπέρμαχος –δήθεν- της κατασκευής του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και συμπαραστάτης –τάχαμου- του σχεδίου Μελισσανίδη!

Αν είναι δυνατόν! Αυτός που από τη θέση του «τέως» (ελπίζουμε να παραμείνει για… πάντα «τέως» στα της ΑΕΚ!) πολέμησε όσο κανείς άλλος και με πρωτοφανή λύσσα την επιστροφή της Ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια - αυτός που σαμπόταρε με όλες του τις δυνάμεις την πρόταση Μελισσανίδη στην ερασιτεχνική το 2005 με αποτέλεσμα να προξενήσει ανυπολόγιστη ζημιά αφού η υπόθεσή μας πήγε μία δεκαετία πίσω - αυτός που επιχείρησε με κάθε τρόπο να ξεριζώσει την ΑΕΚ από την πατρογονική της εστία για το σκουπιδότοπο του ΟΔΔΥ - αυτός που είχε στη διάθεσή του ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας κατά της Προσφυγομάνας - αυτός που στράφηκε κατά μαχόμενων συνδεσμιτών με ελεεινές σκευωρίες, βλ. κατασκευασμένες μηνύσεις, καταδόσεις και τρομοκρατικές διώξεις, νομίζοντας πως έτσι θα έσπαγε το μέτωπο αγώνα υπέρ της Ν. Φιλαδέλφειας (σημειωτέον εμείς οι μαχόμενοι συνδεσμίτες παρά τις περιπέτειες που υποστήκαμε εξαιτίας του, στο τέλος ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ επειδή το δίκιο εν τέλει πάντα νικά) - αυτός και οι συν αυτώ που με την πολιτική των «2004 τραγελαφικών ταχτικών τους» οδήγησαν την ΑΕΚ στην απαξίωση, την χρεωκοπία και τον πάτο - ε, αυτός ειδικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. Επιτέλους ας σιωπήσει για πάντα. Ας σταματήσει να ασχολείται με την Ομάδα της Προσφυγιάς και το Γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τις καταγέλαστες κολοτούμπες του: πρώτον δε σέβεται ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό, δεύτερον δεν πείθει κανέναν από όσους έχουν μυαλό, μνήμες και κρίση και τρίτον… ας μην ονειρεύεται συγχωροχάρτια ή… ρόλους! Η ιστορία τον κατέταξε στο χρονοντούλαπό της. Πλέον «πάμε γι άλλα» με νέους στόχους, οράματα, υψηλές προσδοκίες. Πάμε για την ΑΕΚ της Κυριαρχίας και της Αναγέννησης!

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!
-ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!
-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!!!

Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ!Αύριο Παρασκευή 16-1-2015, θα πρέπει να δοθεί μαζικό παρόν αλληλεγγύης στο πλευρό των διωκόμενων ΑΕΚτζήδων συνδεσμιτών.

Συμμετέχουμε, και από την πλευρά μας με δική μας αντιπροσωπία, στην ειρηνική συγκέντρωση συμπαράστασης όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας με καθολικό αίτημα την ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ που αντιμετωπίζουν απαράδεκτες-στοχευμένες διώξεις οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες μαύρες εποχές.

Οι αγώνες του λαού της Α.Ε.Κ δεν διώκονται! Η καταστολή και οι τρομοκρατικού τύπου μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν. Ας γνωρίζουν άπαντες ότι το μεγάλο δίκαιο όραμα της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Ομάδας της Προσφυγιάς εμπνέει και οδηγεί έναν ολόκληρο λαό!

-ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ!

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

"Σκαμνί" ;Στο «σκαμνί» ο Νικολαϊδης για πλαστή ενημερότητα!Ντέμης Νικολαϊδης και Αντώνης Ρέμος θα καταθέσουν ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για τις πλαστές ενημερότητες. Ύποπτος και στο περιθώριο ο Μαλόν για το ΠΑΟΚ-Βέροια.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ανέφερε την Δευτέρα το βράδυ δύο κλήσεις από τους εισαγγελείς στα θέματα που αφορούν τις πλαστές ενημερότητες, αλλά και τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης αφού ολοκλήρωσε την έρευνα για το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας για τις 63 πλαστές ενημερότητες 25 ομάδω, κάλεσε για κατάθεση 37 υπόπτους μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Ντέμης Νικολαϊδης και Αντώνης Ρέμος.

Στη δικογραφία που υπερβαίνει τις 15000 σελίδες περιέχεται το αδίκημα της πλαστογραφίας για τους παράγοντες των ομάδων και τα αδικήματα χρήσης πλαστού εγγράφου και της απάτης για τα στελέχη, τους συμβούλους και τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ.

Παράλληλα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κάλεσε τον Ιβάν Μαλόν, στο πλαίσιο της έρευνας για το αν το ματς ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ήταν χειραγωγημένο.

ΠΗΓΗ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Λευτεριά στης Α.Ε.Κ τα παιδιά!


Ούτε οι χειροπέδες, ούτε η κρατική καταστολή, ούτε οι τρομοκρατικές δίκες μπορούν να λυγίσουν τον αγώνα ενός ολόκληρου λαού -αυτού της Προσφυγιάς- για το πιο δίκαιο αίτημά του. Απλά ορισμένοι με τη συγκεκριμένη τακτική τους, μας έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Οι μάσκες έπεσαν και πλέον ο λαός της Α.Ε.Κ ξέρει με ποιους έχει να κάνει. Όχι με ««αριστερούς»» (όπως ψεύτικα μας παρουσιάζονται) αλλά με στυγνούς καθεστωτικούς που δεν διστάζουν να υιοθετούν και από την πλευρά τους απεχθείς πρακτικές που παραπέμπουν στο πιο μαύρο παρελθόν των πιο μαύρων εποχών.  

Η δική μας ηθική και η δική μας αγωνιστική ιστορία προστάζει: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συνδεσμίτες.

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

VENCEREMOS!


H γειτονιά της Α.Ε.Κ ήταν, είναι και θα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Τελεία και παύλα! Εδώ σε τούτα τα ιστορικά χώματα η Ομάδα-Σύμβολο της τιμημένης Προσφυγιάς ανδρώθηκε και μεγαλούργησε «εκπέμποντας» για ολόκληρες δεκαετίες εκείνο το αλλιώτικο στίγμα των Ξεριζωμένων Προσφύγων και της περήφανης Φτωχολογιάς που ενέπνευσε γενιές και γενιές! Η προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρξε πάντοτε «το σπίτι μας» και εδώ –όπως άλλωστε το δικαιούμαστε- θα ξαναφτιάξουμε το κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ σε πείσμα όλων όσων φαντάζονται ότι με ύπουλο τρόπο και διαρκή πισώπλατα χτυπήματα θα μας εξαναγκάσουν σε νέα προσφυγιά εν έτη 2015. Αποτελούν ύβρη για τον κόσμο της Προσφυγιάς οι απεχθείς ταχτικές κάποιων εξουσιαστών που με φτηνές μεθοδεύσεις επιχειρούν να ναρκοθετήσουν το μεγάλο όνειρο ενός λαού. Επίσης, αποτελεί κατάντια για ορισμένους «πρώην» οι οποίοι εξελίσσονται με την ταχύτητα του φωτός σε αφεντικά νέας κοπής και που (στα λόγια) μιλούν (τάχα) στο όνομα της… Αριστεράς (!) ενώ στην πράξη προσομοιάζουν την ίδια αποκρουστική καθεστωτική πολιτική και μάλιστα με ΜΑΤ και κρατική τρομοκρατία! Άντε «με το καλό» τα ίδια και στις απεργίες μεθαύριο!!! Φαίνεται πως η… κυβερνώσα «αριστερά» (εντός εισαγωγικών) που σουλατσάρει ανέμελη από το Τέξας και τις λέσχες των διεθνών λήσταρχων μέχρι τα σαλόνια των βιομηχάνων, ανακάλυψε ξαφνικά το... χαμένο της τσαμπουκά στην… Α.Ε.Κ! Απίστευτο και όμως αληθινό! Κατά περίεργο επίσης τρόπο "ξεχνούν" ότι διαχρονικά η συντριπτική πλειοψηφία από τον κόσμο της Ομάδας της Προσφυγιάς, τόσο οι παππούδες και οι πατεράδες μας όσο και οι απόγονοί τους, υπήρξαν πρωτοπόροι σε κάθε προοδευτική προσπάθεια σε αυτό τον τόπο! Από τα ένδοξα χρόνια της Αντίστασης οι παλιότεροι (για όσους γνωρίζουν), μέχρι προσφάτως, οι νεότεροι, στο… Βελιγράδι και… αλλού! Και φτάνετε στο σημείο, εσείς ρε απίθανοι, να προσπαθείτε να στερήσετε από αυτό τον κόσμο τη χαρά της αναγέννησης της αγαπημένης του Ομάδας που αποτελεί ένα σύμβολο και σημαντικό κομμάτι της ιστορικής του πορείας; Συνέλθετε, γιατί έχετε «καταφέρει» να στρέψετε εναντίον σας έναν ολόκληρο λαό. Κάτω τα χέρια από την Α.Ε.Κ και τον κόσμο της. Είστε λάθος, έχετε άδικο και επειδή έχουμε το δίκιο με το μέρος μας στο τέλος θα νικήσουμε. VENCEREMOS!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»