Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

"Σκαμνί" ;



Στο «σκαμνί» ο Νικολαϊδης για πλαστή ενημερότητα!



Ντέμης Νικολαϊδης και Αντώνης Ρέμος θα καταθέσουν ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για τις πλαστές ενημερότητες. Ύποπτος και στο περιθώριο ο Μαλόν για το ΠΑΟΚ-Βέροια.

Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» ανέφερε την Δευτέρα το βράδυ δύο κλήσεις από τους εισαγγελείς στα θέματα που αφορούν τις πλαστές ενημερότητες, αλλά και τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης αφού ολοκλήρωσε την έρευνα για το πόρισμα της οικονομικής αστυνομίας για τις 63 πλαστές ενημερότητες 25 ομάδω, κάλεσε για κατάθεση 37 υπόπτους μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Ντέμης Νικολαϊδης και Αντώνης Ρέμος.

Στη δικογραφία που υπερβαίνει τις 15000 σελίδες περιέχεται το αδίκημα της πλαστογραφίας για τους παράγοντες των ομάδων και τα αδικήματα χρήσης πλαστού εγγράφου και της απάτης για τα στελέχη, τους συμβούλους και τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ.

Παράλληλα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κάλεσε τον Ιβάν Μαλόν, στο πλαίσιο της έρευνας για το αν το ματς ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ήταν χειραγωγημένο.

ΠΗΓΗ