Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ!



Εχθές Παρασκευή, αντιπροσωπία των “Πειρατών του Ονείρου” έδωσε το παρόν -μαζί με εκατοντάδες άλλα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας- στα δικαστήρια της Ευελπίδων προς συμπαράσταση στους διωκόμενους ΑΕΚτζήδες συνδεσμίτες. Η δίκη πήρε τελικά αναβολή για τις 17 Ιούνη, αφού προηγουμένως κατέρρευσε και μέρος του σαθρού κατηγορητηρίου. Το βέβαιο είναι ότι όσες δίκες και αν χρειαστεί να γίνουν, εμείς θα είμαστε πάντα εκεί, στο πλευρό των ενωσιτών που στοχοποιήθηκαν με ύπουλο, ανέντιμο και αντιδημοκρατικό τρόπο από το νεοεξουσιαστή -δήθεν αριστερό;;;- δήμαρχο και την παρέα του, εξαιτίας των γνωστών κινητοποιήσεων απέναντι στην απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής ως προς την ιερή υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ως “Πειρατές του Ονείρου” έχουμε βιώσει από παλιά και μάλιστα με τον πιο ωμό και βάρβαρο τρόπο (τότε επί του … «τέως και σία») τι σημαίνει να υπόκεισαι σε άδικες διώξεις για τους αγώνες σου, τι σημαίνει να σου στήνουν κατάπτυστες σκευωρίες για να σε συνθλίψουν ατομικά και συλλογικά, τι σημαίνει να σε μαχαιρώνουν πισώπλατα κι εσύ να παραμένεις ολόρθος και αλύγιστος πολεμώντας για τις ιδέες σου, τις αρχές σου, το δίκιο και τα συλλογικά πανενωσίτικα οράματα. Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς γιατί βρεθήκαμε και πάντα θα βρισκόμαστε, ως club, δίπλα σε κάθε διωκόμενο συνδεσμίτη «ψυχή τε και σώματι»!

Πάμε παρακάτω. Eπειδή «τίποτε δεν είναι όπως παλιά, αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει», θα  σταθούμε σε «κάτι άλλο» που πάει να περάσει από πολλούς στο σβηστό, αλλά όχι από εμάς! Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στον θρασύ «τέως / made in 2004» ο οποίος μία μέρα πριν τη δίκη των παιδιών βγήκε στα ΜΜΕ για να αυτοπλασαριστεί ως υπέρμαχος –δήθεν- της κατασκευής του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και συμπαραστάτης –τάχαμου- του σχεδίου Μελισσανίδη!

Αν είναι δυνατόν! Αυτός που από τη θέση του «τέως» (ελπίζουμε να παραμείνει για… πάντα «τέως» στα της ΑΕΚ!) πολέμησε όσο κανείς άλλος και με πρωτοφανή λύσσα την επιστροφή της Ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια - αυτός που σαμπόταρε με όλες του τις δυνάμεις την πρόταση Μελισσανίδη στην ερασιτεχνική το 2005 με αποτέλεσμα να προξενήσει ανυπολόγιστη ζημιά αφού η υπόθεσή μας πήγε μία δεκαετία πίσω - αυτός που επιχείρησε με κάθε τρόπο να ξεριζώσει την ΑΕΚ από την πατρογονική της εστία για το σκουπιδότοπο του ΟΔΔΥ - αυτός που είχε στη διάθεσή του ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας κατά της Προσφυγομάνας - αυτός που στράφηκε κατά μαχόμενων συνδεσμιτών με ελεεινές σκευωρίες, βλ. κατασκευασμένες μηνύσεις, καταδόσεις και τρομοκρατικές διώξεις, νομίζοντας πως έτσι θα έσπαγε το μέτωπο αγώνα υπέρ της Ν. Φιλαδέλφειας (σημειωτέον εμείς οι μαχόμενοι συνδεσμίτες παρά τις περιπέτειες που υποστήκαμε εξαιτίας του, στο τέλος ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ επειδή το δίκιο εν τέλει πάντα νικά) - αυτός και οι συν αυτώ που με την πολιτική των «2004 τραγελαφικών ταχτικών τους» οδήγησαν την ΑΕΚ στην απαξίωση, την χρεωκοπία και τον πάτο - ε, αυτός ειδικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. Επιτέλους ας σιωπήσει για πάντα. Ας σταματήσει να ασχολείται με την Ομάδα της Προσφυγιάς και το Γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τις καταγέλαστες κολοτούμπες του: πρώτον δε σέβεται ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό, δεύτερον δεν πείθει κανέναν από όσους έχουν μυαλό, μνήμες και κρίση και τρίτον… ας μην ονειρεύεται συγχωροχάρτια ή… ρόλους! Η ιστορία τον κατέταξε στο χρονοντούλαπό της. Πλέον «πάμε γι άλλα» με νέους στόχους, οράματα, υψηλές προσδοκίες. Πάμε για την ΑΕΚ της Κυριαρχίας και της Αναγέννησης!

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!
-ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!
-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!!!

Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ