Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ !



Θα αναφερθούμε στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο -εκ μέρους της γνωστής αξιέπαινης πρωτοβουλίας οπαδών/φιλάθλων της Α.Ε.Κ- με τη συμβολική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα στον ιστορικό χώρο του γκρεμισμένου μας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εδώ και αρκετά χρόνια κάποιοι Ενωσίτες που έχουν συνειδητά επιλέξει να ανταμώνουν εκεί στην αλησμόνητη γη μας όπου κάποτε υπήρχε το χιλιοαγαπημένο μας σπίτι, επιμένουν να στέλνουν με το δικό τους συγκινητικό τρόπο το πιο σπουδαίο «μήνυμα»: ότι η φλόγα της επιστροφής στην πατρογονική μας εστία παραμένει άσβεστη!      

Το ίδιο συνέβη και φέτος, και έτσι λοιπόν το περασμένο Σάββατο αυτοί που μάθαμε να μην είμαστε συμφιλιωμένοι με τη λήθη δώσαμε ξανά το παρόν μας σε άλλη μία συνάντηση μνήμης, τιμής, αλλά και ανανέωσης της σταθερής μας υπόσχεσης (και γιατί όχι του «όρκου») ότι θα βρισκόμαστε στις επάλξεις έως ότου το πιο μεγάλο μας όνειρο, αυτό της ανοικοδόμησης του νέου μας γηπέδου στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, πάρει επιτέλους σάρκα και οστά!

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε μια αλλιώτικη «αύρα»! Υπήρχε μία διάχυτη αισιοδοξία σε σχέση με το αλλοτινό σκοτεινό παρελθόν. Βέβαια ως γνωστόν εμείς, πάντοτε και υπό όλες τις συνθήκες, ήμασταν απόλυτα αποφασισμένοι στα χαρακώματα του αγώνα για το γήπεδο και ποτέ μα ποτέ δεν απογοητευτήκαμε ούτε το βάλαμε κάτω, ακόμη και στις «περίεργες εποχές» που όποιος μίλαγε και πάσχιζε για την επιστροφή της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια θεωρούνταν… παρωχημένος ή και… υπονομευτής της προόδου της Α.Ε.Κ!!!!!!!   

Όμως, ευτυχώς πλέον τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το ελπιδοφόρο στοιχείο είναι πιο ορατό από ποτέ! Στα μάτια όλων, τόσο των διοργανωτών όσο και των παρευρισκόμενων, έλαμπε η ελπίδα, η πίστη και η προσδοκία ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή όπου δεν θα ανακυκλώνεται η θλίψη στα μπάζα της καταστροφής, αλλά θα βιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας του καινούργιου κάστρου του δικέφαλου αετού! Η πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του μεγαλειώδους γηπέδου μας από το Δ. Μελισσανίδη δείχνει το φωτεινό δρόμο της ευόδωσης του πιο μεγάλου στόχου της σύγχρονης Α.Ε.Κ!!!

Γι’ αυτό και η ευχή ότι του χρόνου η πίτα δεν θα κοπεί μέσα στην εγκατάλειψη αλλά σε ένα… κιτρινόμαυρο εργοτάξιο, προκάλεσε ενθουσιασμό και συγκίνηση στα αδέρφια μας. Και σε αυτούς που ήταν εκεί, αλλά και σε όσους είναι πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Ίσως και ο αετός που πετούσε ψηλά, πάνω από τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, την ώρα που πραγματοποιούταν η κοπή της πίτας του 2014 με … την κίτρινη μπουλντόζα για ντεκόρ (!!!), να ήταν και ο πολυπόθητος «καλός οιωνός»!    


ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!


ΥΓ1: ΠΑΥΛΗ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!!

ΥΓ2: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των «Πειρατών του Ονείρου» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ3: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!



Για την υπογραφή:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ