Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ…



Η Α.Ε.Κ κατάφερε να βγει όρθια και νικήτρια μέσα από την κόλαση του Αιγάλεω. Οι Ενωσίτες είδαν, έμαθαν, κατάλαβαν και έβγαλαν φυσικά τα συμπεράσματά τους. Φαίνεται πως η Α.Ε.Κ (ακόμη και από τη Γ’ κατηγορία!) ανησυχεί και τρομάζει και πάλι τις κατεστημένες δομές και τα συμφέροντα που λυμαίνονται χρόνια και δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρουν ότι η Αναγέννηση της Ομάδας μας θα σημάνει σύντομα το τέλος της αμαρτωλής κυριαρχίας τους και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο πάσης φύσης εμπόδια. Θα μείνουν, όμως, με την… όρεξη! Να είναι βέβαιοι πως η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, που έχει πολύ βαθιές και στέρεες ρίζες, θα επανακάμψει και θα είναι, πλέον, τόσο δυνατή και ακμάζουσα που θα ανατρέψει κάθε προηγούμενη σάπια κατάσταση. Όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στη διάρκεια της μεγάλης τιμητικής διάκρισης στη γενέθλια Πόλη,  η Α.Ε.Κ θα γίνει παγκόσμια!!!  Όπως αξίζει στην Ομάδα των ξεριζωμένων Προσφύγων! Απαιτείται, όμως, υπομονή, θέληση και αγώνας ώστε να ξεπεράσουμε τους προσωρινούς σκοπέλους. Συνάμα απαιτείται χαλύβδινη προσπάθεια και αποφασιστικότητα από την ίδια την ομάδα, τους παίχτες και όλο το τιμ. Κάθε ματς επί παντός αντιπάλου θα πρέπει να καταλήγει σε νίκη και μάλιστα με πάθος και παλικαριά. Από κει και πέρα, όπως έχουμε χιλιοπεί οι «Πειρατές του Ονείρου», το θέμα του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί τον πρώτιστο στόχο στη μεγάλη πορεία της επιστροφής στην πρωτοκαθεδρία. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ…!!!


(**)  Eξαντλείται !!!
  
Ενημερώνουμε, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club μας, ότι βαίνει προς εξάντληση και η 2η έκδοση με το νέο πρωτοποριακό κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου»!

Το κασκόλ μας αναφέρεται στο Γήπεδο και μόνο! Έτσι λοιπόν, σε μαύρο φόντο φιγουράρει με κίτρινα γράμματα και σε… παραδοσιακό βυζαντινό γραμματότυπο, το αξέχαστο σύνθημα : «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ»!!!  Και φυσικά ακολουθεί και η υπογραφή του club (“Πειρατές του Ονείρου”).

Πρόκειται για μία συμβολική μα και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του Συνδέσμου μας και γι’ αυτό θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενωσίτικο σπίτι που να μην έχει στο σαλόνι του αυτό το συλλεκτικό κασκόλ!!! Νέοι, γέροι και παιδιά, ας το έχουμε μαζί μας, στο γήπεδο, στις βόλτες μας, παντού και πάντα!!! Για να θυμόμαστε, για να συγκινούμαστε και για να χαλυβδώνουμε την αποφασιστικότητά  μας και τον αγώνα μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη στιγμή που θα διαβούμε το κατώφλι του καινούργιου μας κιτρινόμαυρου κάστρου!

Το… γηπεδικό κασκόλ του «πειρατικού του ονείρου» διανέμεται σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό! Το κόστος του είναι 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 6938 103933 (Χρήστος).


ΥΓ1: Πολύ καλή η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

ΥΓ2: Χαιρετισμούς στα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας σε Ελευσίνα, Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική καρδιά!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ