Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ!



Ενημερώνουμε, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club μας, ότι κυκλοφόρησε το νέο πρωτοποριακό κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου»!

Το κασκόλ μας αναφέρεται στο Γήπεδο! Έτσι λοιπόν, σε μαύρο φόντο φιγουράρει με κίτρινα γράμματα και σε… παραδοσιακό βυζαντινό γραμματότυπο, το αξέχαστο σύνθημα : «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ»!!!  Και φυσικά ακολουθεί και η υπογραφή του club (“Πειρατές του Ονείρου”).

Πρόκειται για μία συμβολική μα και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του Συνδέσμου μας, καθώς, όπως όλοι γνωρίζετε, η ιερή υπόθεση της ανοικοδόμησης του νέου γηπέδου μας στην προσφυγομάνα Ν. Φιλαδέλφεια, αποτελεί τον μεγάλο-κομβικό στόχο και το βασικότερο προαπαιτούμενο για τη θριαμβευτική Αναγέννηση της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενωσίτικο σπίτι που να μην έχει στο σαλόνι του αυτό το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ κασκόλ!!! Νέοι, γέροι και παιδιά, να το έχουμε μαζί μας, στο γήπεδο, στις βόλτες μας, παντού και πάντα!!! Για να θυμόμαστε, για να συγκινούμαστε και για να χαλυβδώνουμε την αποφασιστικότητά  μας και τον αγώνα μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη στιγμή που το Όνειρο θα πάρει σάρκα και οστά και θα διαβούμε το κατώφλι του καινούργιου μας κιτρινόμαυρου κάστρου!

Το… γηπεδικό κασκόλ του «πειρατικού του ονείρου» διανέμεται σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό! Το κόστος του είναι 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 6938 103933 (Χρήστος).

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


ΥΓ1: 7-1 την προηγούμενη αγωνιστική!!!  Και εις ανώτερα…
  
ΥΓ2: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας στην Ελευσίνα, τον Ορχομενό, το Αιτωλικό, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική κιτρινόμαυρη καρδιά!


Για την υπογραφή:

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»