Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!



Το άρθρο που φιλοξενούμε στις σημερινές «Πειρατικές Αιχμές» προέρχεται από τα αδέρφια μας τους «Πειρατές του Ονείρου της Μακεδονίας»!



Αδέρφια της ΑΕΚ, σίγουρα στον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες αθλητικά σωματεία, ορισμένα από τα οποία έχουν ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά ας μας πουν  ποιό απ’ όλα αυτά έχει την μοναδική και ανεπανάληπτη ιστορία της ομάδας των ξεριζωμένων προσφύγων, της Αθλητικής Ένωσης Κων/πολεως; -Κανένα άλλο και πουθενά!

Η ΑΕΚΑΡΑ μας αν και γνώρισε την μεγαλύτερη ταπείνωση με τον πιο στυγνό τρόπο από τις διαχειριστικές αλχημείες των ψευτοσωτήρων του 2004, παρόλα αυτά έμεινε όρθια και σήμερα φωνάζει ξανά «παρόν» ατενίζοντας το μέλλον της αναγέννησης που θα έρθει και θα είναι πιο λαμπρό από ποτέ. Το DNA της ΑΕΚΑΡΑΣ είναι αθάνατο, ας το καταλάβουν εχθροί και ψεύτικοι φίλοι. Και από τη στιγμή που ο λαοφιλής ηγέτης της Αθλητικής Ένωσης Κων/πόλεως ο πρόσφυγας Δημήτρης Μελισσανίδης βγήκε μπροστάρης, η ελπίδα ξαναγεννήθηκε. Εν αντιθέσει με ορισμένους άλλους που τους είδαμε ακόμη μέχρι και σήμερα να κάνουν φτηνά «κολπάκια» εις βάρος της ΑΕΚ και ο νοών νοείτο - ο τίγρης είναι εκείνος που δεν άφησε το καντήλι να σβήσει και παλεύει για να την αναστήσει ξανά και επιπροσθέτως να τη μετατρέψει σε φάρο πολιτισμού μέσω του νέου μας γηπέδου!! Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός μέχρι να βγούμε στο «ισιάδι»!! Αλλά οι νικητές στο τέλος θα είμαστε εμείς, τελεία και παύλα. Ήδη οι πάντες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι ο κιτρινόμαυρος γίγαντας που ξυπνά θα έχει πλέον ατσάλινα πόδια και το κάστρο που ετοιμάζουμε θα μας καταστήσει κυρίαρχους σε όλα τα επίπεδα. Σαν «Πειρατές του Ονείρου» έχουμε πει πολλές φορές ότι η δική μας ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα στη φωτιά και γι’ αυτό και αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή οντότητα. Αυτή την ιστορική/διαχρονική φυσιογνωμία της θα πρέπει να αναδείξει σε όλο της το μεγαλείο η διοίκηση Μελισσανίδη συνάμα με το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ, ώστε να κατανοήσουν άπαντες πόσο διαφορετικό είναι να «είσαι ΑΕΚ»!!

Οι «Πειρατές του Ονείρου της Μακεδονίας» πιστεύουμε ακράδαντα ότι από τη στιγμή που θα μπουν «οι μπουλντόζες της αναδημιουργίας» στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας θα αρχίσει και να μετρά αντίστροφα το ρολόι του χρόνου για την αναγέννηση της ομάδας. Το ταξίδι της πικρής Οδύσσειας που υπέστη η ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του ιστορικού «Νίκος Γκούμας» και τα χρόνια της απαξίωσης που έζησε θα τελειώσουν με αυτό το έργο πνοής. Μέσα από το «Αγιά Σοφιά» θα ανοιχτούν 1924 φωτεινοί δρόμοι δόξας  και 1453 επάλξεις πολιτισμού θα εγκατασταθούν στο αλησμόνητο πατρικό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προσφυγική κουλτούρα θα είναι αυτή που θα δώσει οντότητα στο γήπεδο των ονείρων μας. Με πρωτοπόρο τον τίγρη που είναι ο μόνος που εμπιστευόμαστε (και όχι κάποια φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος και ο νοών νοείτο και πάλι) και με σύμμαχο κι ενεργά συμμέτοχο τον μάχιμο λαό μας, θα ξανακάνουμε την ομάδα της προσφυγιάς ακόμη πιο μεγάλη και μόνιμη πρωταγωνίστρια!! Δεν πα… να μας πολεμάνε; Το θηρίο ξύπνησε κύριοι και ότι και να κάνετε «το μικρόβιο» της νίκης και της κυριαρχίας που έχει από γεννησιμιού της η ΑΕΚ δεν χάθηκε, δεν εξαφανίστηκε, υπάρχει ακόμη για να κυριέψει τα πάντα και να δείξει και άλλους πρωτοπόρους δρόμους για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Υγ1. Λαέ της ΑΕΚ το θέμα του γηπέδου προηγείται απ΄ όλα! Γιατί πρώτα χτίζεις σπίτι και μετά παίρνεις… έπιπλα!

Υγ2. Κάποιοι υποκριτές παριστάνουν τώρα ότι τάχα… κόβουν τις φλέβες τους για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ρε που ήσασταν όλοι εσείς όταν μας κυνηγούσαν εμάς τους Πειρατές τα τότε αφεντικά σας γιατί επιμέναμε για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Ουστ, γλείφτες που όταν δείτε «ψητό» μαζεύεστε σαν τα κοράκια…  Που ήσασταν όταν «ο τέως» σαμπόταρε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και έλεγε ότι η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ποτέ σε γήπεδο που θα έχει την ονομασία «Αγιά Σοφιά»; Καλό είναι κάποιοι να σιωπούν γιατί θα φάνε κι άλλο ξεμπρόστιασμα.

Υγ4. Ούτε την παρουσίαση του γηπέδου δεν… άντεχε να δει;… χαχαχαχα!

Υγ5. Αδέρφια πολύ ωραία τα κασκόλ. Ετοιμάστε παρτίδα και για εμάς.

Υγ6. Συνειδητοποιείστε τι σημαίνει η φανέλα της ΑΕΚ….


ΑΕΚ η Νέα Φιλαδέλφεια σε περιμένει!!!!!!


Δημήτρης Κουσπακερίδης 
εκπρόσωπος των «Πειρατών του Ονείρου της Μακεδονίας»