Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ !!!

Η προσοχή του ενωσίτικου κόσμου εστιάζεται στις πολυποίκιλες εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα. Κοινός στόχος όλων μας, τόσο της νέας ηγεσίας της Α.Ε.Κ όσο και του Λαού μας, δεν μπορεί να είναι άλλος από την οικοδόμηση εκείνων των απαραίτητων όρων και των προϋποθέσεων που θα σηματοδοτήσουν τη γενικότερη αναγεννητική πορεία της ομάδας της προσφυγιάς. Οι πάντες έχουμε βέβαια επίγνωση ότι για ένα χρονικό διάστημα θα είμαστε αναγκασμένοι να κινηθούμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και σε άλλα δεδομένα (Γ’ και Β’ κατηγορίες) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τούτα θα είναι  συγκυριακά. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως θα ξεπεράσει παλικαρίσια κάθε εφήμερο σκόπελο και θα επανέλθει στη φυσική της θέση, δηλαδή στην πρωτοκαθεδρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου η βαριά Ιστορία της προστάζει! Ναι, ξεκινάμε από το «μηδέν», αλλά θα φτάσουμε στο «ωμέγα»! Το μέλλον ανήκει στην Α.Ε.Κ γιατί ο σχεδιασμός και η συνολική στρατηγική που χαράζει ο Δ. Μελισσανίδης στα κομβικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Αυτό φαίνεται και από την εμφανή ανησυχία που ήδη έχει περιλάβει τους αιώνιους αντιπάλους και το σάπιο κατεστημένο τους. Όλοι ετούτοι καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η Α.Ε.Κ μπαίνει σε μια άλλη τροχιά με μεγάλες προοπτικές και πως η αντίστροφη μέτρηση για το αμαρτωλό σύστημά τους, έχει κιόλας αρχίσει! Γι’ αυτό άλλωστε λυσσάνε και κάνουν βρόμικο πόλεμο απέναντι στην Α.Ε.Κ της Αναγέννησης και τον πανίσχυρο πλέον ηγέτη της Δ. Μελισσανίδη. Τους υποσχόμαστε πολλές… «δόσεις πανικού» στην πορεία. Υπομονή να έχουν και… «θα τα δουν όλα»!!! Ραντεβού λοιπόν μαζί τους μια και καλή στον «τεκτονικό σεισμό» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε θα εξοφληθούν «όλα τα γραμμάτια» που έχουμε φυλαγμένα χρόνια και χρονάκια!!!

Από την πλευρά μας, ως οργανωμένοι οπαδοί της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για μια δυνατή παρουσία δίπλα στην Α.Ε.Κ της Αναγέννησης! Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να διατεθούν όσες περισσότερες κάρτες διαρκείας! Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που στενάζει οικονομικά. Αλλά σαν ΑΕΚτζήδες είμαστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα και για τις υπερβάσεις! Το club μας διαθέτει εισιτήρια διαρκείας! Για πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλ. 6938-103933  και 210-2135935.  



ΥΓ1: Πλησιάζει προς εξάντληση και αυτή η παρτίδα με τα καταπληκτικά καπέλα των “Πειρατών του Ονείρου”. Πρόκειται για ένα φοβερό σχέδιο με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933.  Μπορείτε να το δείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ2: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν όλες τις συνέπειες των πράξεών τους από τη δικαιοσύνη. Μηδενός εξαιρουμένου! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο… Τσοχατζόπουλος!!!

ΥΓ3: Τίποτε δεν ξεχνιέται…

ΥΓ4: Υπόψιν: Εκτός του ποδοσφαίρου, διαρκείας υπάρχουν και για το Χάντμπολ!

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*Για την υπογραφή :
 “ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”