Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΟΛΟΙ… ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!


Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, ως συνήθως ο Αύγουστος λειτουργεί… παραλυτικά στις δραστηριότητες, αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Είμαστε στις επάλξεις πασχίζοντας και από τη δική μας πλευρά για την ενδυνάμωση της κιτρινόμαυρης παρουσίας ενόψει των μελλοντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της αγαπημένης μας ομάδας. Γι’ αυτό και σαν “Πειρατές του Ονείρου” διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας! Μπορείτε λοιπόν να προσέρχεστε για να τα προμηθεύεστε στο πειρατικό μας club στο Γαλάτσι (πληροφορίες στα τηλ. 6938-103933 και 210-2135935). Οπότε λοιπόν, καλώς να ορίσετε… αυτοβούλως (άνευ εισαγωγικών έτσι;;;)! Όχι ας πούμε σαν κάποιους άλλους, σαν κάτι πρώην… σωτήρες “made in 2004”, ορισμένοι εκ των οποίων πάνε κι έρχονται στους εισαγγελείς και στους ανακριτές… «αυτοβούλως» (αλλά τούτοι εντός εισαγωγικών) απολογούμενοι για τις… ευεργεσίες τους στη δύσμοιρη ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε στο τέλος η ελληνική δικαιοσύνη να αποδειχθεί όχι τυφλή αλλά… ανοιχτομάτα και να αποδώσει πλήρως τις ευθύνες σε εκείνους που θα κριθούν υπαίτιοι για την τραγωδία που βίωσε η ΑΕΚ εξαιτίας της καταστροφικής παρουσίας τους….

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, στόχος μας στη νέα σεζόν θα πρέπει να είναι η δημιουργία μιας μάχιμης και μαζικής εξέδρας που θα προσδώσει στην ΑΕΚ την ισχύ και τη δύναμη που απαιτεί το όνομα και η ιστορία της. Γιατί είτε στη Γ’ είτε στην Ω’ Εθνική δεν παύουμε να είμαστε Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως με ότι αυτό σημαίνει. Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν ένα σημαντικό συμβολισμό και ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. Ξέρουμε βέβαια ότι αυτές οι εποχές είναι τρομερά δύσκολες από οικονομικής πλευράς για τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας, αλλά για την ΑΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αξίζει να το παλέψουμε προσπαθώντας να κάνουμε την υπέρβαση. Μια υπέρβαση καρδιάς για την οποία πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε υπερήφανοι μιας και η δική μας συμμετοχή σαν λαός δεν θα «πάει στο βρόντο» όπως γινόταν στο αμαρτωλό παρελθόν, αλλά θα αποτελέσει αληθινή αρωγή στη νέα υγιή προσπάθεια και ειδικά στο μείζον, το κομβικό ζήτημα της οικοδόμησης του νέου μας γηπέδου στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΥΝΑΤΑ-ΓΕΡΑ-ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ CLUB ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!   

ΥΓ1: To καπέλο του club κάνει πάταγο. Με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο  κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933  

ΥΓ2: Διαρκείας εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και για το χάντμπολ.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε όσους κάποτε κράτησαν αλύγιστοι…

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”