Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟ… ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!!!


Θωμά Μαύρο, σήμερα, στη Συνέντευξη Τύπου, είναι η μεγάλη σου ευκαιρία για να αποδείξεις ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν ακόμη παλικάρια που δεν ξέχασαν να μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας. Που σέβονται τις Αρχές, την Αξιοπρέπεια και τα Ιδανικά της μεγάλης Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και βάση αυτών διδάσκονται και μάχονται θαρραλέα.
Θωμά Μαύρο μη διστάσεις! Μίλα καθαρά και ντόμπρα, θυμήσου την επιθετική ιδιοσυγκρασία σου και κάνε την δόρυ του δίκιου και της αλήθειας. Ο Λαός της Α.Ε.Κ. περιμένει από εσένα να μπεις, επιτέλους, μπροστάρης για την Κάθαρση στην χιλιοταλαιπωρημένη μας Ομάδα.
Ρίξε το βλέμμα της ψυχής σου στο ηρωικό παρελθόν αυτής της Ομάδας, ζήτησε την ευλογία του Σπανούδη και του Μπάρλου και πράξε το χρέος που η ιστορική αυτή συγκυρία σου αναθέτει.
Αποκάλυψε ποιοι λυμαίνονταν την ΑΕΚ τόσα χρόνια. Ποιοι την εκμεταλλεύτηκαν χυδαία, ποιοι την ξεζούμισαν, ποιοι την αφαίμαξαν και έφτασε σήμερα στο τελευταίο σκαλί του μαρασμού και της απαξίωσης. Κατονόμασέ τους έναν προς έναν! Απαίτησε τώρα την επέμβαση των Αρμοδίων Κρατικών Αρχών ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες όχι στην αγαπημένη μας ΑΕΚ που φυσικά δεν έφταιξε σε τίποτε, αλλά στους ίδιους τους μεγάλους ενόχους. Για να εξαναγκάσει, επιτέλους, η Πολιτεία τους όποιους υπαιτίους της καταστροφής να αποκαταστήσουν τις ζημίες που προκάλεσαν στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της ελεεινής θητείας τους.
ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ!!!          
Γίνε ο σημαιοφόρος της Κάθαρσης και της Δικαιοσύνης στην ΑΕΚ. Δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν από δαύτους, θα έχεις εκατομμύρια ανώνυμων και επώνυμων ΑΕΚτζήδων στο πλευρό σου στήριγμα και ασπίδα, αν κάνεις αυτό που πρέπει και που περιμένουν όλοι έστω και την ύστατη ώρα.
Ο προδομένος λαός της ΑΕΚ κρέμεται από τα χείλη σου. ΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
Μην μας απογοητεύσεις…

Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»