Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !


Φτάσαμε αισίως στα τέλη Αυγούστου κι όλοι παραμένουμε  στο ίδιο έργο θεατές. Το αμαρτωλό «2004» συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή διάλυσης της ΑΕΚ. Ο λαός τροφοδοτείται με φρούδες ελπίδες ανάμεσα σε σενάρια «λαϊκής βάσης» και «εφοπλιστές με… αγγλική σφραγίδα» που ξάφνου θέλουν, λέει, να εμπλακούν στην ομάδα μας. Μπορεί και να διαψευστούμε, αλλά «οσμιζόμαστε» ότι στο τέλος εκείνος ο περιβόητος… «Άγγλος μάνατζερ» θα κάνει αρνητική εισήγηση στον φερόμενο ως υποψήφιο και θα τον αποτρέψει από πιθανή ανάμιξη στα διοικητικά της ΠΑΕ. Γιατί άραγε;
 
Μέσα σε όλα αυτά περιμέναμε με ανυπομονησία και εκείνη την περιβόητη συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Θωμάς Μαύρος θα έλεγε μόνο αλήθειες στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα γνωστοποιούσε το τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια και θα ζητούσε ευθύνες και απόδοση λογαριασμού για το αμαρτωλό παρελθόν των ψευτοσωτήρων. Ένα παρελθόν γεμάτο (βάσει του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου) με… ενάρετες πράξεις που βύθισαν στη μιζέρια, την ανυποληψία και εν τέλει στην καταστροφή τον ιστορικότερο σύλλογο του κόσμου, με αποτέλεσμα να μας παρουσιάζουν σήμερα ως μονόδρομο, όχι την κάθαρση και την τιμωρία των ενόχων όπως θα έπρεπε, αλλά την πτώχευση και τον υποβιβασμό της ομάδας. Ντροπή και μόνο στο άκουσμα ενός τέτοιου εφιαλτικού σεναρίου! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της ΑΕΚΑΡΑΣ!

Αντί λοιπόν της «κατά μέτωπον επίθεσης» διαπιστώσαμε, δυστυχώς, μια άτακτη υποχώρηση από το Θωμά Μαύρο. Τον λόγο αυτής της απαράδεκτης υποχώρησης τον ξέρεις μόνο εσύ Θωμά. Γνωρίζεις από παλιά το σεβασμό που έχουμε προς το πρόσωπό σου αλλά να ξέρεις, Θωμά, ότι πάνω από όλους και πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον της ΑΕΚ, που απαιτεί θαρραλέες ρήξεις με τα ένοχα συμφέροντα. Να θυμάσαι, επίσης, ότι εμείς κολοτούμπες δεν κάνουμε! Στο ξεκαθαρίσαμε και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχαμε και το φωνάξαμε  δυνατά για να το ακούσουν και οι παρευρισκόμενοι : ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ «ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΞΕΧΝΑ ΜΑΣ!!!

Επειδή ο κόσμος βασίστηκε στην εντιμότητα των λόγων σου, περιμένουμε να διορθώσεις το λάθος σου και να κάνεις πράξεις τις δεσμεύσεις σου. Βγες με την ειλικρίνεια και την αγνότητα που ο κόσμος πιστεύει ότι σε διακρίνει και πες στο λαό της ΑΕΚ την αλήθεια για τα «κατά συρροή εγκλήματα» που διαπράττονται από το 2004 και ύστερα. Σε αντίθετη περίπτωση θα είσαι υπόλογος και αντικειμενικά θα αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί. 

Υ.Γ.1. Ο αγώνας συνεχίζεται! Αντίσταση-Αποχή ως τη νίκη!

Υ.Γ.2 "Ολύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του... μήτε τη γνώμη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του"!

Υ.Γ.3 Η media-κη κλίκα που υπηρετεί αμαρτωλά συμφέροντα καλά κρατεί...

Υ.Γ.4 ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ 2012

Κυκλοφορεί η νέα καλοκαιρινή μπλούζα των «Πειρατών του Ονείρου». Σε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που στις δύσκολες και πικρές μέρες που ζούμε σηματοδοτεί τις διαχρονικές αξίες μας και υπενθυμίζει ποια είναι η πραγματική ΑΕΚ! Στην πλάτη της μπλούζας δεσπόζει ο Δικέφαλος Αετός που αγκαλιάζει με τα φτερά του μία συγκινητική Παράσταση Μνήμης που από τη μία πλευρά δείχνει την Προσφυγική Σμύρνη να καίγεται και από την άλλη το Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια με την αξέχαστη Σκεπαστή!!! Κάτω από αυτές τις φωτογραφίες αναγράφεται «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ» και επίσης σε μαύρο φόντο και το διαχρονικό σύνθημα «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ»!!! Στη μπροστινή όψη κυριαρχούν τα πειρατικά λογότυπα. Η μπλούζα κοστίζει μόνο 10 ευρώ και όσα αδέρφια από Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό θέλουν να την αποκτήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τα πειρατικά club Γαλατσίου και Ελευσίνας στα τηλέφωνα: 6938-103933 (Γαλάτσι) και 6980 721286 (Ελευσίνα). Αξίζει!!!

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»