Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!

Η ΑΕΚ, η ομάδα που σηματοδότησε με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο τη σύγχρονη Αθλητική Ιστορία αυτού του τόπου, που αποτέλεσε το δημιούργημα των ξεριζωμένων και το καύχημα της τιμημένης γενιάς της Προσφυγιάς, πνέει τα λοίσθια!!!
Την εκμεταλλεύτηκαν, την πετσόκοψαν, την κατακρεούργησαν και τώρα περιφέρουν σε δημόσια θέα το πτώμα της!!!
Εγκλημάτησαν και πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν! Οι μεγάλοι ένοχοι και μόνο αυτοί!!! Η Ομάδα δεν θα πρέπει να υποστεί καμία κύρωση εξαιτίας των προσώπων που την έβλαψαν!
Όσοι κρατούσαν τα ηνία της διαχείρισης και της υψηλής επιστασίας και που με τις εξωφρενικές σκανδαλώδεις πράξεις τους οδήγησαν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως στο σημερινό χάλι, δεν θα πρέπει να περάσουν «άβρεχτοι το ποτάμι». Θα πρέπει να τους αποδοθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν αυτοί το λογαριασμό και τα σπασμένα της καταστροφικής θητείας τους!
Ο Διαχειριστικός Έλεγχος έδειξε σε μεγάλο βαθμό το τι συνέβη όλα τα προηγούμενα αμαρτωλά χρόνια. Όλοι ξέρουν, μιας και τα πεπραγμένα τους «βγάζουν μάτια»! Και όμως κανείς δεν μιλά. Αλλά φτάνει, ως εδώ η συγκάλυψη!!!
Κάποτε η αλήθεια θα πρέπει να βγει στο φως και να τελειώνει μια για πάντα όλη αυτή η σάπια κατάσταση που ταλανίζει τη δύσμοιρη ΑΕΚ.
Οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Κι αυτή και να τους τιμωρήσει αλλά και ταυτόχρονα να τους εξαναγκάσει να πληρώσουν τη ζημιά που προκάλεσαν. Κοντοί, ψηλοί, χοντροί και λιγνοί, εμφανείς και αφανείς! Όλοι τους!!!
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα πρέπει να έχει για… παρέα όσους αποδειχτεί ότι επέλεξαν να ακολουθήσουν τη δική του ταχτική!!!
Δεν θα πληρώνει μια ζωή ο Λαός τα αίσχη άλλων.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ