Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!


Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, για μία ακόμη φορά οι “Πειρατές του Ονείρου” δεν θα διστάσουμε να μιλήσουμε έξω από τα δόντια για την κατάσταση στην ομάδα. Όπως πράξαμε και πολλές άλλες φορές στο παρελθόν, όταν κόντρα στις αυταπάτες και τις κάλπικες υποσχέσεις που σέρβιραν διάφοροι ψευτοσωτήρες οι οποίοι μας έφεραν στα σημερινά χάλια, εμείς επιμέναμε να… «μην το βουλώνουμε» μπροστά στα κακώς κείμενα. Βέβαια σήμερα-και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί-κάποια πράγματα στη συνείδηση των ενωσιτών έχουν διαφοροποιηθεί. Διότι η ίδια η πραγματικότητα στην ΑΕΚ ανέδειξε αρκετές αλήθειες οπότε κι ο κόσμος, στην πλειοψηφία του, είδε και κατάλαβε πολλά. Άλλωστε ο χρόνος φανερώνει και ξεμπροστιάζει σκοπούς, προθέσεις και επιδιώξεις. Ο κόσμος είδε και τα «σημεία και τέρατα» του διαχειριστικού ελέγχου και τη δήθεν… «εξυγίανση» με τα χρέη, τις υποθήκες και όλο γενικά το πανηγυράκι του ενάρετου 2004. Μα πάνω απ’ όλα ο κόσμος βίωσε την κατρακύλα και την κατάπτωση της ομάδας. Γι αυτό το λόγο η προπαγάνδα και τα τωρινά επικοινωνιακά τρυκ των διοικούντων της συμφοράς, δεν είναι πλέον τόσο «εύπεπτα» στην ευρύτερη μάζα των ενωσιτών που τώρα πια σκέπτεται και κρίνει κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Μονάχα ορισμένοι απίθανοι που εξακολουθούν να φοράνε παρωπίδες, αποφεύγουν να δουν την οικτρή πραγματικότητα. Και βέβαια και κάποιοι άλλοι που εκ του πονηρού πασχίζουν να μας πείσουν, σώνει και καλά, ότι η παρούσα μίζερη τάξη πραγμάτων (μαζί με το καινούργιο παραμυθάκι “supporters”) αποτελούν τάχα την μοναδική λύση για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ λες και βρισκόμαστε ακόμη στο 2004 για να μας πουλάνε κάποιοι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Κι όλα αυτά τη στιγμή που βλέπουμε να αποδομείται ακόμη περισσότερο η ΑΕΚ. Σε μία κάτω του μετρίου ομάδα με τόσες τρανταχτές ελλείψεις, αντί (όχι μόνο) να διατηρηθεί το όποιο έστω ποιοτικό έμψυχο δυναμικό προϋπήρχε αλλά (επιπλέον) και να ενισχυθεί παραπάνω η ομάδα, όπως θα έπρεπε, αντιθέτως είδαμε να… κουνούν μαντήλι οι Σκόκο, Μπλάνκο!!! Εκεί μας έφτασαν, από το κακό στο χειρότερο! Κι από πάνω τα γνωστά παπαγαλάκια, να μας λένε για....«σώφρων και αναγκαία πολιτική»!!! Αλήθεια πόσες φορές μέχρι τώρα δεν ακούσαμε παχιά αλλά ανέξοδα λόγια;;; Πόσες φορές δεν μας επανέλαβαν τα ίδια και τα ίδια «αγοράζοντας χρόνο» για να διαιωνιστεί η βλαβερή κυριαρχία τους;;; Και στο τέλος το αποτέλεσμα πάντα γνωστό! Για άλλη μια σεζόν πάνε ξανά να παρουσιάσουν το μαύρο-άσπρο....
Γι αυτό εμείς λέμε: Καμία πλέον εμπιστοσύνη, καμία στήριξη σε όλους όσους οδήγησαν την ΑΕΚ στα σημερινά αδιέξοδα. Δεν μπορεί μια ζωή να ξεγελιόμαστε με χάντρες και καθρεφτάκια λες κι είμαστε ιθαγενείς! Εμείς θεωρούμε ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα όσο τις τύχες της τις διαφεντεύουν εκείνοι που με την πολιτική τους την έχουν υποβαθμίσει στην τρίτη ταχύτητα καθιστώντας την ουρά των πρασινοκόκκινων και κομπάρσο στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να ξεφύγει από τη μιζέρια και την στασιμότητα. Και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ! Και κατόπιν ΟΛΑ να μπουν σε ΝΕΑ ΒΑΣΗ ! Αλλά για να συμβούν αυτά θα πρέπει ο ίδιος ο Λαός της ΑΕΚ να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την αναγέννηση της ΑΕΚ. Ο νοών νοείτο!


ΥΓ1: Που πήγαν τα λεφτά του Λαού της ΑΕΚ;;; Ο Λαός της ΑΕΚ δεν χρωστάει τίποτε και σε κανέναν. Τις ζημιές να τις πληρώσουν οι υπαίτιοι.
ΥΓ2: Ο αγώνας συνεχίζεται! Αποχή-Αντίσταση, Λευτεριά στην ΑΕΚ!
ΥΓ3: Μήτσο (Σαλονίκη) είμαστε δίπλα . Δύναμη-μάχη, αδερφέ!
ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

                          *Για την υπογραφή :
              “ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”