Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΟΛΑ TYXAIA; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!!!


Με θλίψη συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την… «επιτυχημένη» προσπάθεια απαξίωσης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ από τους ψευτοσωτήρες-διαχειριστές του κακόφημου 2004. Φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι με φτηνά προπαγανδιστικά κολπάκια ο κόσμος θα πειστεί να «τα ακουμπήσει» και πάλι, τρώγοντας το κουτόχορτο. Τυχαία η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου της ΑΕΚ;…δεν νομίζουμε!!!

Ψάχνουν εναγωνίως δεξιά-αριστερά να πουλήσουν οποιοδήποτε σοβαρό περιουσιακό στοιχείο μας απέμεινε, με μοναδικό στόχο, όπως λένε, να κλείσουν την περιβόητη «μαύρη τρύπα» (αλήθεια δεν ξέρουν ποιοι την άνοιξαν;). Τυχαίο;…δεν νομίζουμε!!!
         
Πουλάνε φούμαρα για κάποιον… «διαχειριστικό έλεγχο», από ιδιωτικές εταιρίες δικής τους επιλογής, αποφεύγοντας βέβαια την παρέμβαση του ελληνικού κράτους. Τυχαίο;…δεν νομίζουμε!!!

Σερβίρουν παραμύθια ότι θα ξαναφτιάξουν τάχα το γήπεδο εκεί που ήταν, όταν επί τόσα χρόνια σαμπόταραν την προσπάθεια ανοικόδομησής του από το Δημήτρη Μελισσανίδη στην ιδιόκτητη γη μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μας τάζουν προπονητικό κέντρο-ιδιωτική επιχείρηση με μια σύμβαση-πράξη βαριάς αιχμαλωσίας για την ΑΕΚ.

Και μέσα σε όλα τα παράλογα κυκλοφόρησαν και… τα εισιτήρια διαρκείας.  Τυχαίο;…δεν νομίζουμε!!!

Θεωρούμε απόλυτα λανθασμένη ενέργεια την ανανέωση ή την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Θεωρούμε καταστροφική την οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση σε αυτούς που καθημερινά ροκανίζουν τα θεμέλια της ιστορίας μας. Όποιος αγαπάει ειλικρινά και με ανιδιοτέλεια αυτή την ομάδα πρέπει να μείνει έξω από το παιχνίδι συναλλαγής και εμπορευματοποίησης της αγάπης του λαού της ΑΕΚ. Η δική μας στάση είναι στάση ζωής, δεν την αλλάζουμε και προφανώς δεν την επανεξετάζουμε…   
           
Δεν ξεπουλάμε τα όνειρά μας, δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας, δεν αλλάζουμε  τα πιστεύω μας. Αντιστεκόμαστε μέχρι τα θέλω μας για μια μεγάλη ΑΕΚ-Πρωταγωνίστρια να γίνουν πράξη. Μένουμε ανυποχώρητοι στη στάση μας. Αποχή μέχρι να ξαναδούμε την αγαπημένη μας ομάδα να βρίσκεται στο θρόνο της. Αποχή μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί που αλλοίωσαν την ιστορία σου ΑΕΚΑΡΑ μου.  Κι αν για κάποιους δήθεν ρεαλιστές η έμπακτη αποχή ακούγεται τάχα ως γραφικότητα για εμας σημαίνει στάση αντρίκεια και παντελονάτη. Είναι ανυπόφορο να σου στερούν τα δικαιώματά σου, μα είναι ζήτημα τιμής να μην παραδίνεσαι αμαχητί στον αντίπαλό σου…
           
Θέλουμε την ομάδα μας στην κορυφή, να τρέχουν ξοπίσω μας καταϊδρωμένοι οι μισητοί εχθροί μας. Είναι ντροπή για μας να αγωνιζόμαστε στα πλει οφ και να βλέπουμε αδέρφια δικά μας να πανηγυρίζουν την τρίτη θέση. Ρε μάγκες εμείς έχουμε ζήσει μεγαλεία, δεν ανεχόμαστε να είμαστε κομπάρσοι σε κοκκινοπράσινο θίασο. Αλλοίμονο σε όποιον έχει τέτοια σχέδια, θα μας βρει απέναντί του… 

Ζητάμε, επιτέλους, όποιοι είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της ΑΕΚ να περάσουν τις πόρτες της δικαιοσύνης! Εμείς που νιώσαμε στο πετσί μας τι σημαίνει να βρίσκεσαι στο εδώλιο με κατασκευασμένες κατηγορίες, ζητάμε τώρα από την ελληνική πολιτεία να κάνει έστω και την ύστατη ώρα το χρέος της και να αποδώσει τις ευθύνες στους υπαίτιους της οικονομικής διάλυσης της ομάδας μας, μετά μάλιστα και το άρθρο 44.

Ποτέ δεν θα κατορθώσουν να μας φιμώσουν. Οι «Πειρατές του Ονείρου» δεν μασάμε! Θα είμαστε πάντα εδώ για να χαλάμε τα σχέδια όσων θέλουν το κακό της ομάδας μας…Εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και δεν ζούμε από την ΑΕΚ…

-ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

-ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.

-ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΜ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

-ΑΠΟΧΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

-ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.



Υ.Γ.1 Το παραπάνω άρθρο που δημοσιεύουμε στις σημερινές Πειρατικές Αιχμές, είναι ένα κείμενο καρδιάς που έγραψε ο αδερφός μας Θοδωρής Βαρ. Μας εκφράζει απόλυτα ως club και υιοθετείται από τη Γενική Συνέλευση των «Πειρατών του Ονείρου».

Υ.Γ.2 Κυκλοφορεί, από σήμερα, η νέα καλοκαιρινή μπλούζα των «Πειρατών του Ονείρου». Όπως πάντα υπάρχει στη στάμπα της μπλούζας ένα θέμα που συγκινεί αλλά και εκφράζει την ιδεολογία και τις διαχρονικές αξίες μας ως ΑΕΚτζήδες. Πέρυσι ήταν το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που έκανε «το μπαμ» πανελλαδικά. Φέτος στο μπλουζάκι έχει αποτυπωθεί ένα σύνθημα «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ», γραμμένο με μπογιά σε ένα τοίχο σε ένα προσφυγόσπιτο! Αυτό απεικονίζεται στη νέα μπλούζα του club μας σε ένα μοναδικό σχέδιο που θα ενθουσιάσει. Η ποιότητα εξαιρετική και η τιμή σούπερ, μόνο 10 ευρώ!!! Παραγγελίες στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).

*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των  ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”