Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Αδέρφια ΑΕΚτζήδες...
Με αφορμή τη διαφημιστική καμπάνια για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ (και σε όσους στήριξαν με τον α' ή β' τρόπο το συλλαλητήριο ενάντια στους α-μετόχους, αλλά και ευρύτερα σε όσους ενωσίτες αντιτίθενται στα σχέδια απαξίωσης και ευτελισμού της αγαπημένης μας ομάδας), τονίζοντας πως αποτελεί χρέος και καθήκον όλων μας να αντισταθούμε εμπράκτως στον εμπαιγμό και τον κατήφορο που μας οδηγεί  η  ολέθρια τάξη πραγμάτων του 2004. Όσο μας αφορά είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε πιστοί στις επάλξεις του αγώνα που διεξάγουμε αταλάντευτα. Γι αυτό:

  1. Δεν αγοράζουμε εισιτήρια διαρκείας.
  2. Δεν δίνουμε ούτε ένα ευρώ-οξυγόνο σε αυτούς που ενταφίασαν τα όνειρά μας.
  3. Ζητάμε γνήσιο διαχειριστικό έλεγχο από τα αρμόδια όργανα της ελληνικής πολιτείας και όχι από ιδιωτικές εταιρείες. Ο λαός της ΑΕΚ απαιτεί να μάθει που πήγαν τα χρήματά του όλα αυτά τα χρόνια και ποιοί ευθύνονται που οδηγηθήκαμε στα σημερινά αδιέξοδα. Όλα και όλοι στο φως!!!
  4. Τα σπασμένα της κρίσης να τα πληρώσουν οι υπεύθυνοι και όχι η χιλιοταλαιπωρημένη ΑΕΚ. Όσοι έκαναν τα κουμάντα υποχρεούνται να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να εξοφλήσουν τα χρέη και τα δάνεια. Και αμέσως μετά ... πωλητήριο!!!
  5. Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  6. Η ΑΕΚ για να επανακατακτήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο χρειάζεται σοβαρές επενδύσεις. Η ΑΕΚ χρειάζεται ισχυρή ιδιοκτησία-διοίκηση με στρατηγική πρωταθληματισμού και όχι εφήμερους διαχειριστές με μίζερα πλάνα συντήρησης.
  7. Αποχή από το γήπεδο μέχρι να μας αδειάσουν τη γωνιά οι ψευτοευργέτες του 2004.



ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ...

Τις μέρες αυτές η ανθρωπότητα παρακολούθησε άναυδη τη ναζιστική κτηνωδία του σιωνιστικού κράτους (εντεταλμένου τραμπούκου των ΗΠΑ και λοιπών συμμάχων) που μέσα στα διεθνή ύδατα δολοφόνησε εν ψυχρώ ειρηνιστές ακτιβιστές που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στον βαριά δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι γενναίοι αγωνιστές που ταξίδεψαν με τα καράβια της αλληλεγγύης αποτυπώνονται στα λόγια του αδερφού μας Άρη που επιστρέφοντας από την κόλαση κατήγγειλε δημόσια τις θηριωδίες του αιμοσταγούς κράτους-τρομοκράτη που μακέλεψε τόσους ανθρώπους, βασάνισε με ηλεκτροσόκ και άγριους ξυλοδαρμούς τους ακτιβιστές και λήστεψε τα πλοία τους.    
Η αλληλεγγύη μας στον ξεριζωμένο λαό της Παλαιστίνης που τον καταδίκασαν να ζει κάτω από απάνθρωπες συνθήκες σε μια ανοιχτή φυλακή είναι δεδομένη. Εξάλλου ο ΑΕΚτζής μέσα από την ίδια την ιστορική του πορεία γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει προσφυγιά, πόνος και ξεριζωμός. Και ως εκ τούτου ξέρει να συμπαραστέκεται ενεργά σε κάθε βασανισμένο λαό.
Συμφωνούμε και φυσικά υπερψηφίσαμε την επίσημη απόφαση της Μάνας ΑΕΚ που καταγγέλλει το έγκλημα και δηλώνει ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, ως σύλλογος ΑΕΚ, υπέρ του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού.  Αναμένουμε...



                                    *Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
  των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”