Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

46 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ


  •   Αδέρφια ο αγώνας συνεχίζεται αταλάντευτα κάτω από όλες τις συνθήκες! Είπαμε ότι δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας, ούτε στηρίζουμε με τον οβολό μας, την καταστροφική τάξη πραγμάτων που κρατά δέσμια την ΑΕΚ και το τηρούμε απαρέγκλιτα. 46 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ και παραμένουμε πιστοί στις επάλξεις της μάχης σε καιρούς πραγματικά δύσκολους και γκρίζους. Τραχύς ο δρόμος και αναρίθμητα τα εμπόδια σε τούτη τη σκληρή πορεία. Πολύτιμο, όμως, εφόδιό μας η αγνή και άδολη αγάπη για την αληθινή, την γνήσια ΑΕΚ! Την ΑΕΚ που εμείς λατρέψαμε σαν Ιδέα και Ιδανικό. Την ΑΕΚ που μας διαπαιδαγώγησε με αξίες διαχρονικές και άφθαρτες και όχι με τα νέα ξενέρωτα ήθη και δεδομένα της σημερινής άχρωμης και άοσμης συγκυρίας. Μακριά από εμάς τα απωθητικά “πρότυπα” των “2004τεχνείων”. Είδαμε τα αποτελέσματά τους! Φάνηκε μέσα στο χρόνο και ποιοι είχαν δίκιο και ποιοι άδικο. Η ΙΔΕΑ Α.Ε.Κ. ήταν, είναι και θα είναι, μέσα στην ψυχή μας, ο οδηγός και το φωτεινό αστέρι που μας δείχνει σταθερά το δρόμο, ένα δρόμο και μια πορεία ξεκάθαρη που σταθερά ακολουθούμε τόσα χρόνια χωρίς να λοξοδρομούμε σε κατευθύνσεις που πάνε σε άλλα σκοτεινά μονοπάτια.

  • Είμαστε «Πειρατές» που σημαίνει ότι δεν μπαίνουμε σε καλούπια ούτε προσκυνάμε “θρόνους και αφεντάδες”. Και το αποδείξαμε! Είμαστε «Πειρατές του Ονείρου» γιατί σε ένα κόσμο που σκοτώνει οράματα, ιδανικά και αξίες, εμείς δεν δεχόμαστε να ενταχθούμε στο σικέ παιχνίδι αυτής της ελεεινής πραγματικότητας και προτιμάμε να δραπετεύσουμε με σημαία τα δικά μας γνήσια πιστεύω.

  • Κρατάμε γερά και δεν λυγίζουμε. Πάμε κόντρα στο ρεύμα και στη δίνη του ανέμου. Αντιστεκόμαστε στη φθορά των συνειδήσεων. Αντιπαλεύουμε την τάξη πραγμάτων που δεν συνάδει με τις αξίες που υπηρετούμε και πιστεύουμε. Δεν γκρινιάζουμε ούτε μοιρολατρούμε. Οι αποφάσεις μας είναι προϊόν ώριμης και συνειδητής επιλογής για αυτό αντέχουμε και παραμένουμε ζωντανοί και ολόρθοι.  

  • ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το σημερινό μεταλλαγμένο this is… που δεν μας εκφράζει ούτε μας εμπνέει. Δεν παραιτούμαστε, απλά περιφρονούμε με τη στάση μας το συγκεκριμένο status quo. Αρνούμαστε να μπούμε στα γρανάζια. Απέχουμε από το θέατρο του παραλόγου μέχρι να τελειώσει αυτή η οδυνηρή για την ΑΕΚ εποχή. Και είμαστε βέβαιοι ότι κάποτε θα νιώθουμε περήφανοι που με τον ασυμβίβαστο αγώνα μας συμβάλλαμε στη Λευτεριά της ΑΕΚ.
             
  • Εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε μια Α.Ε.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!  Μια ΑΕΚ αδούλωτη που θα μας κάνει περήφανους γιατί θα την υπηρετούμε, μια ΑΕΚ που θα τιμά πραγματικά την ιστορία και τις καταβολές της, μια ΑΕΚ που θα κατακτά παλικαρίσια τίτλους και μεγάλες διακρίσεις. Μια ΑΕΚ πρωταθλήτρια κι όχι κομπάρσο. Μια ΑΕΚ με γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια ΑΕΚ που θα αντλεί δύναμη από το Λαό της, μια ΑΕΚ με όλες τις δυνάμεις της ενωμένες που θα αντιμάχεται τους εχθρούς της και όχι τα ίδια της τα παιδιά, μια ΑΕΚ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ, έτσι όπως μας την κληροδότησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.    

- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
- ΑΠΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !
- ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

*Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”