Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ … GOLDEN BOYS!


Ρε τι τραβάμε! Η ΑΕΚ αργοσβήνει, λιώνει σαν το κερί, αλλά οι «ευεργέτες μας» βρήκαν πάλι την κατάλληλη… «λύση»! Εφόσον λεφτά «δεν παίζουν» (από τους χουβαρντάδες του 2004), ώστε... να βάλουμε εμπόρευμα στο μαγαζί και να το κάνουμε πραγματικά ανταγωνιστικό στην πιάτσα, τραβάμε μια ανακαίνιση στις… βιτρίνες, για να κρύψουμε τη γύμνια των άδειων ραφιών και όλα… «ok» που λένε και… οι εγγλέζοι! Πάντα υπάρχει «τρόπος» σε όλα! Ποιος Γενάρης, ποιες μεταγραφές και κουραφέξαλα! Τι κι αν κάποια κοράκια βρήκαν ορθάνοιχτες πόρτες κι έπεσαν με θράσος πάνω στο Σκόκο! Τι κι αν η ΑΕΚ βρίσκεται  -19 βαθμούς από την κορυφή, κάτω ακόμη και από την Τρίπολη!!! Τι κι αν πάμε για 16ο χρόνο ά- τιτλοι! Ψιλά γράμματα! Ιδού, κύριοι, η νέα μόδα :  Τα… «golden boys»!!! Αυτοί οι «από μηχανής θεοί» θα πάρουν τα ηνία, θα φέρουν «πλάνα», θα μας βγάλουν από την κρίση και θα μας οδηγήσουν στη «γη της επαγγελίας»! Όπως π.χ. συνέβη στην… παγκόσμια οικονομία! Μιλάμε για… πεφωτισμένες κινήσεις, πάντα «made in 2004»!!! Φαιδρά καμώματα, γελούν οι αντίπαλοι, μα κλαίμε εμείς! Γιατί τελικά εκεί μας κατάντησαν. Γίναμε περίγελος σε αυτούς που κάποτε άκουγαν ΑΕΚ και έτρεμαν! Δυστυχώς, όμως, εκείνη η Μεγάλη ΑΕΚ των Πρωταθλημάτων και της Κυριαρχίας, η αλλοτινή Τροπαιούχος ΑΕΚ, ξέπεσε σήμερα σε χέρια που όχι μόνο δεν μπορούν να εγγυηθούν την αναγκαία αναγέννησή της αλλά, αντιθέτως, με τις τακτικές τους, τη διακωμωδούν και την απαξιώνουν.

Θα μας πει άραγε κανείς, με «τι φόντα», αυτοί οι… μπαρουτοκαπνισμένοι λεβέντες από… τα κολλέγια, θα αναλάβουν «τα κουμάντα» στο τεράστιο ιστορικό μέγεθος που ακούει στο βαρύ όνομα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως;;; Από που κι ως που ορισμένοι παγκοσμίως άσημοι θα καταλάβουν προεδρικούς θώκους και ηγετικά αξιώματα στην ΑΕΚ;;; Γιατί όταν από τη μία βλέπουμε αυτούς και από την άλλη θυμόμαστε Μπάρλους, Γκούμες, Μελισσανίδηδες, κλπ, παθαίνουμε σοκ! Ξέρουν ή διαισθάνονται, όλοι αυτοί, τι σημαίνει «να κυβερνάς» την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως;;; Τι υποχρεώσεις γεννά αυτή η τιμητική θέση;;; Πόσο βαθιά πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη ώστε να ανοιχτεί, επιτέλους, το καράβι της ΑΕΚ στους ωκεανούς και να μη βαλτώνει άλλο στην κακόφημη λιμνούλα;;; Έχουν αναλογιστεί τι… «βεληνεκούς» πρέπει να είναι κανείς για να σταθεί, ως ηγέτης της ΑΕΚ, απέναντι σε «θηρία» τύπου Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη;;; Θα μας πουν κάποιοι… εκ του «υψηλού ιερατείου», εάν οι εν λόγω κύριοι διαθέτουν την απαραίτητη οικονομική (και όχι μόνο) ισχύ, εάν είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους προέδρους των ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ή μήπως αρκούν τα διπλώματά τους και τα… spa στο ένδοξο Καρπενήσι για να καταστεί η ομάδα κυρίαρχη έναντι των αντιπάλων της;;; Έχουν ρίξει άραγε καμιά ματιά στο λαμπρό παρελθόν της ΑΕΚ για να κάνουν τις αναγκαίες κρίσεις και συγκρίσεις;;; Τελικά μήπως κάποιοι επίδοξοι «σωτήρες» νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι Απόλλωνας ή Άνω Τραχανοπλαγιά ώστε να βολεύεται με τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των ισχυρών;;; Θα καταλάβουν ποτέ ορισμένοι «εφήμεροι» ότι η ΑΕΚ δεν είναι πεδίο άστοχων πειραματισμών αλλά αποτελεί το καύχημα και το πάθος εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν υψηλές φιλοδοξίες, μεγάλους στόχους και φλογερά όνειρα για την ιστορική μας ομάδα;;;

Αλλά τι λέμε τώρα… Ποιος ή ποιοι να μας απαντήσουν, επί της ουσίας, σε όλα αυτά, ποιοι να μας πείσουν πλέον;;; Οι α-μέτοχοι;;; Αφού η ίδια η πραγματικότητα είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για το που μας οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια. Όχι κύριοι, δεν πληροίτε -ούτε εσείς ούτε οι υπάλληλοί σας- τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να κάνετε την ΑΕΚ Πρωταγωνίστρια στην αθλητική σκηνή. Η πολιτική σας έδειξε ότι εντέλει μας επιφυλάξατε το θλιβερό ρόλο του κομπάρσου. Δεν σας πιστεύει πια ουδείς! Ακόμη και οι πρώην πιστοί σας λάκισαν κι αυτοί.

Κλείνοντας, θα πούμε ότι τα περιβόητα «golden boys» δεν είναι σίγουρα αυτά που κινούν τα νήματα. Τα «golden boys» ήρθαν (ή καλύτερα μας τα φέρνουν) για να εφαρμοστούν, από τους… ειδικούς, τα μίζερα «πλάνα συντήρησης» και οι απαξιωτικές «πολιτικές λιτότητας» (έμπνευσης Κιντή), λες και το ζητούμενο για την Ιστορική ΑΕΚ είναι απλά να… συντηρείται και όχι να πρωταγωνιστεί. Αν κάτι κουβαλούν στις αποσκευές που φόρτωσαν στα «golden boys» οι υπεράνω, αυτό είναι… «φύκια αντί για μεταξωτές κορδέλες»!!! Ο εμπαιγμός του λαού της ΑΕΚ δεν έχει όρια όλα αυτά τα χρόνια! Όσον μας αφορά, ως «Πειρατές του Ονείρου», δεν επιθυμούμε ούτε διάλογο, ούτε έχουμε να τους θέσουμε ερωτήματα και αιτήματα, διότι έχουμε βγάλει προ πολλού τα συμπεράσματά μας. Είδαμε, πάθαμε, μάθαμε! Μονάχα μια ΑΠΑΙΤΗΣΗ υπάρχει που είναι πλέον και απαίτηση όλων των Ενωσιτών: Να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν στη διάρκεια της θητείας τους και να φύγουν όλοι τους!!! Τα λαβυρινθώδη μονοπάτια τους είναι αδιέξοδα. Ας μας κάνουν, λοιπόν, τη χάρη να φύγουν!!! Και η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της… Αρκεί να ελευθερωθεί από αυτό τον απίστευτο γόρδιο δεσμό!  
   

ΥΓ1: Οι Σύνδεσμοι, οι Ανένταχτοι, οι Παλαίμαχοι, οι ιστορικές Προσωπικότητες της ΑΕΚ, ο κόσμος, όλοι θα πρέπει να συσπειρωθούν και να κινητοποιηθούν ενωτικά, μαζικά, ποιοτικά, αγωνιστικά. ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ! Ας μην υπεκφεύγει κανείς. Η ΑΕΚ έπιασε πάτο. Ξυπνάτε αδέρφια!!! 

ΥΓ2: Εδώ και τώρα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Πολιτείας. Όπου κι αν σταθούμε αυτό που ακούμε είναι ότι ο Λαός της ΑΕΚ απαιτεί να μάθει που πήγε και η τελευταία δεκάρα από τα  χρήματά του!!!

ΥΓ3: Τελικά αυτά «τα ολίγα» ψωροεκατομμύρια που ΧΡΩΣΤΑΜΕ είναι… προ ή μετά ελέγχου;;;

ΥΓ4: Μονάχα Νέα Φιλαδέλφεια. Ούτε βήμα πίσω!

ΥΓ5: ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΥΓ6: «Τσέλιγκα» να σου ζήσει η κόρη αδερφέ.

ΥΓ7: Χαιρετισμούς σε όσους αντιστέκονται και δεν συμβιβάζονται…





*Για την υπογραφή :
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ.
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”