Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

S.O.S. AEK



Αδέρφια, αν και Χριστούγεννα η μόνη ευχή που θα ταίριαζε γάντι σε εμάς τους ενωσίτες είναι μία : «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ» στην ΑΕΚ ΜΑΣ! Αλλά με τα ευχολόγια δεν έρχεται η ποθούμενη Ανάσταση. Διότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως οδηγείται σε ένα φρικιαστικό «Γολγοθά» και το μόνο που ακούγεται σε αυτή την βασανιστική πορεία είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της! Ξέρουμε, μέρες που είναι, ότι πρόκειται για σκληρές κουβέντες αλλά δυστυχώς αντικατοπτρίζουν την οδυνηρή πραγματικότητα. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται όσο κι αν πονά. Από την πλευρά μας ο κώδωνας του κινδύνου έχει ήδη ηχήσει από καιρό. Η συλλογική φωνή των “Πειρατών του Ονείρου” δεν έπαψε ποτέ, ούτε παύει να προειδοποιεί :  Πάμε κατευθείαν στο γκρεμό αδέρφια! Συνειδητοποιήστε το!!! Η AEK, η ιερή κληρονομιά της τιμημένης προσφυγιάς, η μεγάλη αγαπημένη εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, ΚΙ-ΝΔΥ-ΝΕΥ-ΕΙ!!! Ο Λαός της ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει να εξευτελίζεται άλλο η ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, όταν όλα είναι πλέον τόσο οφθαλμοφανή. Τα περίεργα τερτίπια και οι επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί της αποτυχημένης και καταστροφικής τάξης πραγμάτων του 2004, μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Οι ανήκουστες πολιτικές «συντήρησης και λιτότητας» που προωθούν λες και η ΑΕΚ είναι… η Άνω Καστανοπλαγιά, καθώς και οι άθλιες «λύσεις» τύπου «πρωτοδικείων», που κάποιοι επεξεργάζονται πίσω από το παραβάν, θα σημάνουν το τέλος! Δεν πρέπει να αφήσουμε την ΑΕΚ να πεθάνει αδέρφια. Ζητείται ελπίδα, απαιτείται πανενωσίτικος συναγερμός και μαζική λαϊκή αντίδραση απέναντι στους επερχόμενους καταστροφικούς σχεδιασμούς. Η ιστορία διδάσκει ότι κανείς “εκπρόσωπος” ή “εκπρόσωποι” δεν μπορούν από μόνοι τους να αλλάξουν συσχετισμούς και να επιφέρουν ανατροπές. Μονάχα ο Λαός της ΑΕΚ, ενωμένος και συσπειρωμένος μπορεί να αναχαιτίσει τον επερχόμενο όλεθρο και να επιβάλλει τις αναγκαίες λύσεις που θα οδηγήσουν στην αναγέννηση. Και κάποτε θα πρέπει οι χιλιάδες ΑΕΚτζήδες να βγουν από το περιθώριο, να μπουν μαζικά στο προσκήνιο και τελειώνοντας με το παλιό και το φθαρμένο, να διεκδικήσουν το καινούργιο, το ελπιδοφόρο! Επίσης η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ο θεματοφύλακας, θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βάλουν φραγμό στα σχέδια διάλυσης και θα ενεργοποιήσουν τον κόσμο. Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ θα πρέπει εδώ και τώρα να προβεί σε ξεκάθαρη και άμεση καταγγελία όσων συμβαίνουν σήμερα, να μην αποδεχθεί το παραμυθάκι με την παραχώρηση των υποθηκευμένων μετοχών, να αρνηθεί ευθέως να αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης στα συντρίμμια που άφησαν οι τέως και οι διάδοχοι και να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο ίδιος ο κόσμος της ΑΕΚ!


ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αδέρφια ενωσίτες, οι «Πειρατές του Ονείρου» (Γαλατσίου και Ελευσίνας) σας καλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια που εδώ και μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα club μας σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων «Φλόγα» με σκοπό την ενίσχυση των μικρών παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το κιτρινόμαυρο πειρατικό του ονείρου σαλπάρει για ένα “αλλιώτικο ταξίδι” έχοντας δίπλα από την τιμημένη σημαία με το Δικέφαλο Αετό και αυτή της Κοινωνικής Αλληλεγγύης! Γιατί ο βέρος ΑΕΚτζής που είναι γέννημα της προσφυγιάς και του πόνου, δεν παλεύει μονάχα για την αγαπημένη μας Ομάδα, αλλά δίνοντας και την έμπρακτη προσφορά του στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τη δική μας στήριξη στη μεγάλη μάχη για ελπίδα και ζωή!
    Στις δύο προηγούμενες προσπάθειές μας (2007 και 2008) πολλοί ήταν εκείνοι που ευαισθητοποιήθηκαν και συνέβαλαν στην πρωτοβουλία μας ενισχύοντας τους λογαριασμούς της «Φλόγας» που δημοσιεύαμε μέσα από τα κείμενά μας. Παράλληλα τα στελέχη, τα μέλη, αλλά και ορισμένοι καλοί φίλοι του Συνδέσμου μας συγκέντρωσαν (ξεχωριστά) επιπλέον 3.000 ευρώ τα οποία και παραδώσαμε απευθείας στη «Φλόγα». Φέτος ευελπιστούμε και πάλι ότι θα καταφέρουμε να ξαναδώσουμε ελπίδα στα αγαπημένα παιδάκια της "Φλόγας"



ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   192/480000-10
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  017-01/01220138
ALPHA BANK   112-00-2002-011686



*Για την υπογραφή:
«H Γενική Συνέλευση των
ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»