Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!



Όταν ένας Λαός πληγώνεται, πονά και ταπεινώνεται, κάποια στιγμή αποζητά το δίκιο του για να συνεχίσει να υπάρχει με αξιοπρέπεια. Επί μακρόν ο κόσμος καταπίνει τα φαρμάκια της πίκρας. Τα πέτρινα χρόνια έγιναν δεύτερη φορεσιά του! Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η κοροϊδία. Φτάνει πια η απαξίωση και ο ευτελισμός της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Εμείς τα λέγαμε και τα φωνάζαμε σε καιρούς δύσκολους, μέσα σε κλίμα διώξεων και αποκλεισμών. Πρέπει να μπει τέλος στη σήψη, πρέπει να βγουν στη φόρα, χωρίς συγκαλύψεις, όλα όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια στην πλάτη της ΑΕΚ (ακούς κ.κ. Κοζώνη;;;)! Αντικειμενικά με την κατάληψη οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν ούτως ή άλλως. Ζητούμενο είναι η καθολική συμμετοχή του Λαού της Α.Ε.Κ. στους μεγάλους αγώνες για τη Λευτεριά του δικέφαλου αετού. Με ποιότητα και μαζικότητα. Αγώνες που νικούν όταν παίρνουν πανενωσίτικη διάσταση. Με ενωμένο το Λαό μας, μαζί με τους Παλαιμάχους, με τις Ιστορικές Προσωπικότητες της ΑΕΚ, με τους οργανωμένους και ανοργάνωτους, με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας της προσφυγομάνας ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί και συνδεσμιακές ετικέτες στην πάλη για την ανάσταση της ΑΕΚ. Υπάρχει μόνο το κιτρινόμαυρο φόντο και ο κοινός πόθος για την αιώνια αγαπημένη όλων μας την ΑΕΚ. Οι Αγώνες του κόσμου της Α.Ε.Κ. τιμή του και καμάρι του! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ…


* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια περήφανη και τροπαιούχο ομάδα, για μια ΑΕΚ-Πρωταθλήτρια στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι ουραγό ή κομπάρσο των εκάστοτε ισχυρών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την ΑΕΚ του λαμπρού ηρωικού παρελθόντος των Τίτλων και των Διακρίσεων και όχι για το αναιμικό και κατώτερο των προσδοκιών σαθρό μοντελάκι “this is...”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που έχει καθήκον να αντιστέκεται στις ληστρικές διαθέσεις του ερυθροπράσινου κατεστημένου και όχι να υποκύπτει ή να συνδιαλέγεται με αυτό, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να αγωνιζόμαστε αταλάντευτα κόντρα στο νέο ξεριζωμό της ΑΕΚ, διεκδικώντας γήπεδο στην Ιδιόκτητη Γη των Πατέρων και των Παππούδων μας στην Προσφυγομάνα Φιλαδέλφεια και όχι στην εξορία των σκουπιδότοπων, που επεδίωκαν πάσης φύσης εταιρείες, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να παλεύουμε, σε δύσκολες εποχές, στο πλευρό της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ-ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. για τα δικαιώματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, θίγοντας επιχειρηματικά συμφέροντα που την συνέθλιβαν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να θέτουμε ενοχλητικά ερωτήματα για το αιώνια αδιευκρίνιστο καυτό Ιδιοκτησιακό Ζήτημα, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να καταγγέλλουμε την λανθασμένη-καταστροφική πολιτική των αλλεπάλληλων δανείων κλπ, κλπ, που οδηγούσαν την ΑΕΚ σε εκ νέου χρέωση και ομηρία, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την αναγκαιότητα αναζήτησης ευθυνών και όχι συγκάλυψης όσων κατά καιρούς πλήγωσαν την ΑΕΚ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που οφείλει να σέβεται το ιστορικό παρελθόν, τις ρίζες, τα σύμβολα και την κληρονομιά της κι όχι να τα αποποιείται ή να τα ευτελίζει, προς χάρη μιας άχρωμης και άοσμης συγκυριακής μόδας, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια δημοκρατική ΑΕΚ σαν ένα ζωντανό κύτταρο με πλουραλισμό και ελευθερία κριτικής χωρίς θλιβερές υποκλίσεις στο δεσποτικό “Εγώ του Ενός”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και την κοπαδοποίηση των φιλάθλων-πολιτών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να υπερασπιζόμαστε τα αδέρφια μας που άδικα διώκονταν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

*ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ-Οικογένεια, δίχως αφεντάδες και αυλικούς, «έπρεπε» να...στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ αντιπαρατεθήκαμε, βίαια, ύπουλα ή βρώμικα, αλλά λεβέντικα, ξεκάθαρα, και πάντα πάνω σε αρχές και απόψεις, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ ούτε καταδεχτήκαμε ποτέ να θυσιάσουμε την αυτονομία και την ανεξάρτητη φωνή μας σε καμία αυλή, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!    

* ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝΤΕΛΕΙ, ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ «έπρεπε», φαίνεται, να κυνηγηθούμε με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες με στόχο να φιμωθούμε οριστικά.
 



 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του “Μόργκαν” (που στοχοποιήθηκε και στήθηκε στο απόσπασμα με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες επειδή τόλμησε να αρθρογραφεί και να μιλά δίχως τεχνητό αναπνευστήρα), ζητάμε όλοι όσοι δεν σκεφτόμαστε και δεν ζούμε σαν ραγιάδες, αλλά σαν ελεύθεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι με αξιοπρέπεια μα και με θάρρος άποψης και γνώμης που το υπερασπιζόμαστε ενάντια στα συμφέροντα, τους δεσποτισμούς και το άδικο. Η πλήρης δικαίωση του αδερφού μας “Μόργκαν” (ο οποίος εκτός από μάχιμο στέλεχος του Συνδεσμιακού Κινήματος τιμήθηκε και με την ψήφο του κόσμου της Α.Ε.Κ. αποτελώντας σήμερα και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μάνας Α.Ε.Κ), θα σημάνει και δικαίωση όλων των αγωνιζόμενων ΑΕΚτζήδων που σε δύσκολες εποχές πάλεψαν έντιμα για να λυτρωθεί η αγαπημένη μας ομάδα.  Ως γνωστό την αθώωση του “Μόργκαν” ζητά με ψήφισμά της και η Ερασιτεχνική A.E.K. Μάλιστα το Σωματείο της Α.Ε.Κ σε ανακοίνωσή του τονίζει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, και  ότι : «η μήνυση που υποβλήθηκε είναι αναληθής και κατασκευασμένη προκειμένου να καμφθεί το οπαδικό φρόνημα και οι απόψεις όχι μόνο των συγκεκριμένου φιλάθλων μας αλλά και όσων θα ήθελαν να αντιταχθούν στις επιλογές και την πολιτική του πρώην προέδρου της ΠΑΕ». Επίσης κοντά και δίπλα στον αγωνιστή αδερφό μας δεν είμαστε μόνο εμείς οι σύντροφοί του αλλά και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και σημαίνουσες προσωπικότητες από το χώρο της ΑΕΚ -και όχι μόνο- που δεν ανέχονται τις άδικες διώξεις και τη στοχοποίηση αθώων ανθρώπων και πολιτών οι οποίοι δεν προσκυνάνε, αλλά σκέπτονται και εκφράζονται ελεύθερα!     



Το μόνο που θα συμπληρώσουμε, επί του παρόντος, από την πλευρά μας είναι το εξής :

Το Δίκιο και η Αλήθεια οδηγός μας!!!



*Για την υπογραφή :

Η Γενική Συνέλευση
των
“ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”