Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ!



Άλλοι αγοράζουν από μεγάλες ποδοσφαιρικές οντότητες κι άλλοι κοιτάνε να ψωνίσουν από...“το πανέρι”! Οι μεν ακουμπάνε χοντρά πακέτα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και οι δε μετράνε πενταροδεκάρες “στους πάγκους”! Α! και για να μην ξεχνιόμαστε! Από...“δηλώσεις μεταμέλειας” πάμε πολύ καλά!!! Kι από “ρήτρες”... σε τιμή ευκαιρίας ακόμη καλύτερα!!! Τι ξεπεσμός!!! Δεν αξίζει ούτε καν να σχολιάσουμε τα καμώματα των φωστήρων μας! Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια όσο κι αν πονάει. Καλύτερα όμως να ενοχλούμαστε από αλήθειες παρά να αποκοιμιόμαστε σαν χάνοι με φτηνά παραμυθάκια. Η ομάδα κατάντησε ο φτωχός-περιθωριακός συγγενής σε όλα τα επίπεδα. Αχ ρε ΑΕΚ!!! Που κάποτε σε ζήλευαν και σε έτρεμαν οι πάντες! Τώρα, που σε καταχώνιασαν άραγε οι σωτήρες;;; Με τι ταχύτητα οδηγούν το “κιτρινόμαυρο όχημα” οι μεγάλοι ευεργέτες μας;;; Oι γαύροι και οι βάζελοι αναστατώνουν την ποδοσφαιρική αγορά με σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις! Ως και οι ΠΑΟΚτζήδες πραγματοποιούν αξιοπρόσεκτες μεταγραφές, μέχρι κι οι Αρειανοί κατακλύζουν τα αεροδρόμια υποδεχόμενοι παίχτες! Εμείς;;; Λιτότης και περικοπές! Σαν θλιβερό παραμάγαζο που με το σταγονόμετρο και το μπακαλοτέφτερο κοιτάζει μπας και «προκύψει» καμιά ευκαιρία, για να πει ότι τάχα κάτι κάνει! Λες κι η ΑΕΚ είναι...η Άνω Τραχανοπλαγιά!!! Αφήστε κιόλας που με τα χαΐρια μας δώσαμε δικαιώματα και γίναμε περίγελος στην ποδοσφαιρική πιάτσα από κάτι Κομπότηδες και...“Κωτσόβολους”! Πόσο ξεπεσμός πια! Και σα να μην αρκούσαν τα χάλια μας, φτάσαμε από πάνω να δικαιολογούμε και τα αδικαιολόγητα, να θεωρητικοποιούμε την αδυναμία μας και την ανεπάρκειά μας, βαφτίζοντας το άσπρο μαύρο και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θυμόμαστε κάποιες παλιότερες εποχές τότε που η ΑΕΚ ήταν ισχυρή και περήφανη. Αναπολούμε με νοσταλγία εκείνα τα ένδοξα χρόνια που είχαμε Ομάδα Πρωταθλητισμού και διαπρέπαμε. Σήμερα;;; «Κλάφτα Χαράλαμπε»!!! Μας πιάνει ψυχοπλάκωμα! Βλέπετε, «ο τέως» φρόντισε, όλα αυτά τα χρόνια, να μας οδηγήσει σε...πεδίο δόξης λαμπρό!!! Κι “ούτε γάτα ούτε ζημιά” βεβαίως-βεβαίως! Όταν, τότε, τα λέγαμε, ήμασταν “εχθροί και υπονομευτές”! Και σήμερα ίσως έτσι να μας χαρακτηρίσουν ορισμένοι δήθεν...“αεκόφρονες”, τρομάρα τους! Αλλά εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε αυλικοί κανενός και...«ο χρόνος αληθείας πατήρ» και...πάλι! Το...«πεφωτισμένο 2004» (που μπορεί να άλλαξε φορεσιά και βιτρίνα αλλά παραμένει επί της ουσίας το ίδιο σαν μοντέλο και νοοτροπία) συνεχίζει πάνω στο ίδιο μοτίβο, σέρνοντας το δικέφαλο σε χαμηλές πτήσεις και στριμώχνοντας, με την πολιτική του, την ΑΕΚ, σε στενωπούς απαξίωσης και μιζέριας. Και το ροχαλητό πάει σύννεφο! Άραγε γιατί τόση σιωπή από τόοοοοσους κατά τ’ άλλα λαλίστατους;;;  Καληνύχτα!   


ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ!!!

Και η 5η (!!!) έκδοση της περίφημης μπλούζας με το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι γεγονός!!! Ναι! 5 εκδόσεις!!! Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς από τη στιγμή που σπάνε όλα...τα κοντέρ κυκλοφορίας με αυτή την τόσο ξεχωριστή ιδέα του club. Πάρα πολλοί ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι ΑΕΚτζήδες επικοινωνούν μαζί μας ζητώντας να αποκτήσουν αυτό το συλλεκτικό μπλουζάκι το οποίο αποτελεί, πλέον, «σήμα κατατεθέν» σε πόλεις, χωριά, βουνά και παραλίες! Γιατί ο κόσμος ξέρει, νιώθει και αντιλαμβάνεται, με χίλιους δύο τρόπους, ότι η ΑΕΚ χωρίς το Γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σώμα χωρίς ψυχή! Κι ονειρεύεται και ποθεί το μεγάλο γυρισμό στη δική μας αξέχαστη Ιθάκη! Συγκινούμαστε όσο τίποτε άλλο όταν ακούμε τόσα αδέρφια, που επικοινωνούν από Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο κι Εξωτερικό, για να μας ζητήσουν τη μπλούζα-σύμβολο με τη Νέα Φιλαδέλφεια, να μας λένε, ξανά και ξανά, πόσο σημαντικό είναι να τονωθεί και πάλι ο Αγώνας για την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας! Αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο είναι το πιο αξιόπιστο «γκάλοπ» για το που θέλει ο ενωσίτης το γήπεδο. Πως να μην ανατριχιάζουμε όταν μιλάμε με γεροντάκια που μας ζητούν τη μπλούζα της Νέας Φιλαδέλφειας για τα εγγόνια τους;;; Όταν πολλά νέα παιδιά (που ήταν πιτσιρίκια τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο και δεν πρόλαβαν να ζήσουν για τα καλά το Ναό) θέλουν κι αυτά το συγκεκριμένο μπλουζάκι;;; Κι όταν, επίσης, άτομα από τη δυναμική γενιά των «πέτρινων χρόνων» ζητάνε το ίδιο;;; Πραγματικά, μιλάμε για... Αλλη  Εντελώς  Κατάσταση!!!
Όσοι φίλοι ενωσίτες θέλετε να αποκτήσετε την καλοκαιρινή μπλούζα που απεικονίζει το αξέχαστο Γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια (έγχρωμο σχέδιο με κόστος μόνο 12 ευρώ), μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος). Επίσης,  για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει και το καταπληκτικό κασκόλ μας (δύο όψεων)! Στη μία όψη κυριαρχεί το πειρατικό λογότυπο του club και στην άλλη όψη αναγράφεται: «ΑΕΚΑΡΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ»!!! Γιατί τίποτε δεν ξεχνιέται από όσα αξίζει να θυμόμαστε!          


ΥΓ1: Γιαγιά Μαρία καλό ταξίδι. Τα αγέραστα βουνά μας θα αγκαλιάσουν την αγνή  ψυχούλα σου. Κι εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα. Σε ευχαριστούμε για όλα αγαπημένη!

ΥΓ2: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

ΥΓ3: Συγχαρητήρια στους αθλητές του Σκακιστικού Τμήματος, Αλέξανδρο Γρηγοριάδη και Κοσμά-Λέκκα Δημήτριο για τις επιτυχίες που σημείωσαν.

ΥΓ4: ΔΕΝ παίρνουμε Διαρκείας- ΔΕΝ ενισχύουμε το παρόν καθεστώς.

ΥΓ5: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΠΟΧΗ !

ΥΓ6: Σσστ... μη μου τον ύπνο τάρατε !!!

ΥΓ7: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


                          *Για την υπογραφή:
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”