Κυριακή 24 Μαΐου 2009

«ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ;;;





* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια περήφανη ΑΕΚ, Πρωταθλήτρια στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή και όχι ουραγό ή κομπάρσο των εκάστοτε ισχυρών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την ΑΕΚ του λαμπρού ηρωικού παρελθόντος των Τίτλων και των Διακρίσεων και όχι για το αναιμικό και κατώτερο των προσδοκιών σαθρό μοντελάκι “this is...”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που έχει καθήκον να αντιστέκεται στις ληστρικές διαθέσεις του ερυθροπράσινου κατεστημένου και όχι να υποκύπτει ή να συνδιαλέγεται με αυτό, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να αγωνιζόμαστε αταλάντευτα κόντρα στο νέο ξεριζωμό της ΑΕΚ, διεκδικώντας γήπεδο ΜΟΝΑΧΑ στην Ιδιόκτητη Γη των Πατέρων και των Παππούδων μας εκεί στην Προσφυγομάνα Φιλαδέλφεια και όχι στην εξορία των σκουπιδότοπων που επεδίωκαν πάσης φύσης εταιρείες, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να παλεύουμε, σε δύσκολες εποχές, στο πλευρό της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ-ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. για τα δικαιώματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, θίγοντας επιχειρηματικά συμφέροντα που την συνέθλιβαν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να θέτουμε ενοχλητικά ερωτήματα για το αιώνια αδιευκρίνιστο καυτό Ιδιοκτησιακό Ζήτημα, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια λανθασμένη πολιτική αλλεπάλληλων δανείων κλπ, κλπ, που οδηγούσαν την ΑΕΚ σε εκ νέου χρέωση και ομηρία, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για την αναγκαιότητα αναζήτησης ευθυνών και όχι συγκάλυψης όσων κατά καιρούς πλήγωσαν την ΑΕΚ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ που οφείλει πάντα να σέβεται το ιστορικό παρελθόν, τις ρίζες, τα σύμβολα και την κληρονομιά της κι όχι να τα αποποιείται ή να τα ευτελίζει, προς χάρη μιας άχρωμης και άοσμης συγκυριακής μόδας, «έπρεπε»... να στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια δημοκρατική ΑΕΚ σαν ένα ζωντανό κύτταρο με πλουραλισμό και ελευθερία κριτικής χωρίς θλιβερές υποκλίσεις στο δεσποτικό “Εγώ του Ενός”, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε! 

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και την κοπαδοποίηση των φιλάθλων-πολιτών, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ και να υπερασπιζόμαστε τα αδέρφια μας που άδικα διώκονταν, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ» ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια ΑΕΚ-Οικογένεια, δίχως αφεντάδες και αυλικούς, «έπρεπε» να...στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ αντιπαρατεθήκαμε, βίαια, ύπουλα ή βρώμικα, αλλά λεβέντικα, ξεκάθαρα, και πάντα πάνω σε αρχές και απόψεις, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!  

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ «ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ ούτε καταδεχτήκαμε ποτέ να θυσιάσουμε την αυτονομία και την ανεξάρτητη φωνή μας σε καμία αυλή, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!     

* ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝΤΕΛΕΙ, ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ, «έπρεπε» να... στοχοποιηθούμε!

* ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ «έπρεπε», φαίνεται, να κυνηγηθούμε με ψεύτικες και άδικες κατηγορίες με στόχο να φιμωθούμε οριστικά.   



Υ.Γ.1: Το Δίκιο και η Αλήθεια οδηγός μας!

Υ.Γ.2: Οι Αγώνες μας τιμή μας και καμάρι μας!

Υ.Γ.3: Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Υ.Γ.4: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Υ.Γ.5: Σαρώνει σε όλη την Ελλάδα το καταπληκτικό ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ μπλουζάκι των Πειρατών του Ονείρου με σχέδιο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η πρώτη έκδοση έφυγε σε χρόνο dt.Από χθες, όμως, κυκλοφορεί και η δεύτερη έκδοση της ίδιας επιτυχημένης μπλούζας! Για να την αποκτήσετε επικοινωνείτε άμεσα με το club στο τηλ.693 6347831 (Χρήστος).  

Υ.Γ.6: 37 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!


 *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”