Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (26 Απριλίου 2024)


✓ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Σπουδαία νίκη με αξιοθαύμαστη απόδοση της Α.Ε.Κ εναντίον του πράσινου προαιώνιου (3-0) μέσα σε μία πραγματικά φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο Ναό της Προσφυγιάς, με την Ομάδα να πιστοποιεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη σαφή ανωτερότητά της κόντρα και στον άμεσο ανταγωνιστή τον οποίο εκτόπισε με συνοπτικές διαδικασίες αλλά και απέναντι σε όλους τους υπολοίπους. Α.Ε.Κ μαγεία, κυριαρχία!

✓ Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!!! Όλα ΤΩΡΑ για τη Νίκη στη Μητέρα των Μαχών στην Τ(ρ)ούμπα του βορρά! Την Κυριακή η Α.Ε.Κ μπορεί και πρέπει να σφραγίσει τον Τίτλο! Ας φροντίσουμε λοιπόν να ξεκινήσει από αυτή την Κυριακή η γιορτή διαρκείας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ΑΕΚΑΡΑ! Πάμε γερά με πίστη στις δυνάμεις μας, πάμε δυνατά με τσαμπουκά, πυγμή, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα με "ψυχή βαθιά" για την Κούπα. Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια...!

✓ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! Το πρώτο γκολ για να μην πούμε και το δεύτερο... και μην πούμε και το τρίτο, τα έβαλε το... Γήπεδο! Αυτό το Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, αυτή η αξεπέραστη πύρινη έδρα, αυτό το καμίνι πάθους, ενθουσιασμού και δύναμης, που κάνει τους ποδοσφαιριστές μας να μετατρέπονται σε "killers" κάθε αντιπάλου! Πρώτοι εμείς οι Πειρατές χαρακτηρίσαμε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ως το "πυρηνικό όπλο" της ΑΕΚΑΡΑΣ και νομίζουμε ότι δεν υπερβάλαμε. Είναι η αλήθεια! Εις τους αιώνας των αιώνων Νέα Φιλαδέλφεια και μόνον!

✓ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Δεν έχει όρια και ντροπή η σιχαμερή προπαγάνδα των απατ-αιώνιων κατά της Α.Ε.Κ. Ελεεινή, νοσηρή, σε σημείο που να προκαλεί αηδία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αλλεπάλληλες χυδαίες επιθέσεις τους απέναντι στον επικεφαλή της Ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη. Κατανοούμε την αγωνία τους και τον πανικό τους για τα γλέντια που τους κάνει η... τιγρίσια Α.Ε.Κ αλλά περαστικά! Και βέβαια υπομονή, καθώς το δράμα τους θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα!

✓ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΚΟΣΜΗΜΑ! Αντάξιο της Αίγλης που φέρει το όνομα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως είναι και το Μουσείο της! Μαζί με το Προσφυγικό συνιστούν το Ταξίδι στην Ιστορία, τη Γνώση και κυρίως τη Συνείδηση του Ιστορικού φορτίου που κουβαλά η Α.Ε.Κ μας. Τα επόμενα χρόνια χιλιάδες νέοι άνθρωποι θα ενστερνιστούν τις αξίες και τα ιδανικά της Ομάδας της Προσφυγιάς. Η κοινωνική βάση της Α.Ε.Κ θα διευρυνθεί εξαιτίας και των ιστορικών μουσείων!

✓ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ της Α.Ε.Κ με σπάνια πολύτιμα υλικά που αρχικά διασώσαμε (όταν τα βρήκαμε πεταμένα!!! - εκείνες τις αλήστου μνήμης εποχές των ψευτοσωτήρων) και στη συνέχεια φυλάτταμε ως κόρη οφθαλμού επί πάρα πολλά χρόνια μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσαμε επισήμως στην Α.Ε.Κ και συγκεκριμένα στον Υπεύθυνο του Μουσείου κ. Γεράσιμο Γασπαρινάτο (19-6-2023), τον οποίο επ' ευκαιρία θέλουμε να συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει. Είμαστε και χαρούμενοι μα κυρίως περήφανοι που συνεισφέραμε και από την πλευρά μας με εκθέματα που κοσμούν και θα κοσμούν το Μουσείο της Α.Ε.Κ.

✓ 100+... Εδώ και λίγες μέρες βαδίζουμε στα πρώτα βήματα του 2ου αιώνα ύπαρξης της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Δεν υπάρχει άλλη Ομάδα, όχι στην Ελλάδα μα ούτε σε ολόκληρο τον Πλανήτη, που να διαθέτει αυτή την τόσο μοναδική, την τόσο ξεχωριστή, μα και συγκινητική Ιστορία όπως η δική μας Α.Ε.Κ. Μία Ομάδα που τη δημιούργησαν καταδιωγμένοι ξεριζωμένοι Πρόσφυγες, κατόρθωσε και άντεξε στο χρόνο αλλά και μετά από έναν ολόκληρο αιώνα εξακολουθεί να διαπρέπει, να μαγεύει, να εμπνέει, να ξεσηκώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Συνεχίζουμε να διαπλέουμε και να νικάμε το χρόνο!!!

✓ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ Η νίκη της Τετάρτης είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη! Είμαστε βέβαιοι ότι από εκεί ψηλά η ιερή μορφή του αδερφού μας θα χαμογελούσε κάθε φορά που η αγαπημένη του Α.Ε.Κ ξέσκιζε τα... δίχτυα της βαζέλας. Δεν χρειάζονται άλλες επεξηγήσεις, όλοι καταλαβαίνουμε. Μπράβο στην Α.Ε.Κ που τίμησε με την απόδοσή της τη μνήμη του Μιχάλη. Κάθε φορά όταν βρισκόμαστε αντίπαλοι με αυτούς στο Ναό, θα πρέπει να γίνεται το ίδιο!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*


* Σε αυτό το Ναό θα προσκυνάτε πάντα αλλόθρησκοι.

* Ο Μελισσανίδης δημιουργεί, δεν καταστρέφει. Αυτό για να θυμόμαστε ενίοτε κάτι άλλους που το παίζανε σωτήρες και έσπειραν τον όλεθρο. Άιντε γιατί τα πολλά συγχωροχάρτια δεν τα γουστάρει ούτε ο Θεός!

* Όμορφες στιγμές και στην Πειρατική Εξέδρα την Τετάρτη. Στιγμή, λεπτό, δευτερόλεπτο, δεν πάψαμε, μικροί μεγάλοι, να τραγουδάμε και να ενισχύουμε την Ομάδα μας! Οι πάντες, ψυχωμένοι και ατσαλωμένοι σαν μια γροθιά. Γιατί... 31 χρόνια Α.Ε.Κ λατρεία για πάντα πειρατεία!!!

* Σαρώνει η επετειακή μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου". Προ-λά-βε-τε!!!

* Γεια σου Ελίασον. Εσύ ρε δεν είσαι παίχτης, τρομοκράτης είσαι!!!

* Χρόνια πολλά στη μικρή πειρατίνα μας, στο αστεράκι μας τη Λυδία που γιόρταζε την ημέρα του ντέρμπι και μάλιστα αποδείχτηκε και πολύ γούρικη! 

* Τι χαμός την Τετάρτη! Τι ατμόσφαιρα, τι έκσταση! Με μια λέξη: Λαός!!!

* Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά! ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ μας!!!

* Μιχάλη συγνώμη. Πέντε έπρεπε να τους ρίξουμε!

* Τα δικά μας κανόνια είναι 5. 

* Ρε άνθρωποι, λίγο φρένο μωρέ στην τιμή της μπύρας στο πλαστικό κύπελλο! Που την πίνει ρε ο ΑΕΚτζής, σε κρύσταλλο Βοημίας στο Κολωνάκι; 

* Δεν έχει τέλος το δράμα των λαών που βιώνουν τη φρίκη τόσων άδικων πολέμων στα διάφορα μέτωπα ανά τον κόσμο. Δεν θα πάψουμε να τονίζουμε πως ο αντιπολεμικός αγώνας της ανθρωπότητας πρέπει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο!

* Συγκίνηση με το "στόχο". Για την αναφορά στο αλησμόνητο ταξίδι της ειρήνης στο εμπόλεμο Βελιγράδι μιλάμε που αποτυπώνεται όχι μόνο στην ψυχή μας αλλά και στο Μουσείο της ΑΕΚΑΡΑΣ!

* Όχι στο "no politica" της αδιαφορίας και του φιλοτομαρισμού.

* Θα το λέμε πάντα: Σεβασμός από τους πάντες στην ανθρώπινη ζωή. Ο αθλητισμός δεν πρέπει να καταστεί πολεμικό πεδίο άσκησης εγκληματικών συμπεριφορών. 

* Η Α.Ε.Κ έχει ανάγκη από ένα δικό της τηλεοπτικό μέσο. Δεν πάει άλλο με τη γκεμπελική προπαγάνδα των απατ-αιώνιων. 

* Κυβίστηση : το άθλημα στο οποίο σαρώνουν όλα τα μετάλλια οι γνωστοί και μη εξερετέοι "οφα" (όπου φυσά ο άνεμος).

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Υπήρξαν πολλοί προφήτες στην ιστορία. Σαν τους "Πειρατές" όμως που είχαν προβλέψει τα πάντα για την ασύγκριτη/κυρίαρχη Α.Ε.Κ που θα βλέπαμε όταν θα μπαίναμε σε αυτό το μοναδικό γήπεδο στο σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ουδείς άλλος! (σχόλιο πειρατή "Σλίσκο").

* Καλές γιορτές, καλό Πάσχα σε όλους. Καλή Ανάσταση (και) στα όνειρα και στις προσδοκίες μας αδέρφια!

* Μέρες που είναι μην ξεχνάμε και τη "Φλόγα", το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια που επιτελεί ένα σπουδαίο-ΙΕΡΟ έργο για τα παιδιά που δίνουν τη μάχη της ζωής! 

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!

Α Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"