Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (19 Απριλίου 2024)


✓ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!!! Μέσα στο Χαριλάου, αυτή τη φορά, σε ένα ακόμη καθοριστικό ματς που θα κρίνει πολλά στη μεγάλη μάχη για τον Τίτλο! Πάμε γερά με τόλμη και θάρρος, με αποφασιστικότητα και αγωνιστική ετοιμότητα, με μαγκιά και "ψυχή βαθιά" για την επίτευξη του στόχου μας! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ!

✓ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ η μητέρα των μαχών θα δοθεί μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ναός θα είναι βέβαια ασφυκτικά γεμάτος και ο κόσμος μας θα κάνει και σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι το καθήκον του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο δίνοντας την υπέρτατη ώθηση στην Ομάδα για να κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα που συν τοις άλλοις θα ισοδυναμεί... με "μισό Πρωτάθλημα"!!!

✓"ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ"! Οι "θεοί", ως εκπρόσωποι του Καλού, θα λέγαμε ότι ευλογούν την Α.Ε.Κ και την ευγενή προσπάθειά της. Από την άλλη οι "δαίμονες", οι εκπρόσωποι του Κακού,  λυσσάνε εναντίον μας βγάζοντας όλο το αρρωστημένο μένος τους κατά της Ομάδας της Προσφυγιάς. Τους ξέρουμε, είναι αυτοί που χρόνια τώρα δολοφονούν με... σατανικές μεθοδεύσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα τους περάσει! Η Α.Ε.Κ είναι εδώ μάχιμη και δυνατή και κυρίως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον κόπο και τον ιδρώτα της.

✓ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Α.Ε.Κ ! 100 χρόνια μας οδηγεί η Περήφανη ιστορία των Ξεριζωμένων Προγόνων μας, η Αύρα των Ευλογημένων Ιδρυτών της Ομάδας της Προσφυγιάς, η Λαμπρή Εποποιία των Άξιων Συνεχιστών που τίμησαν και τη φανέλα μα και τα Υψηλά Ιδανικά που πρεσβεύει η Α.Ε.Κ! Ναι, τα 100 χρόνια είναι μόνο η αρχή. Μια αρχή που δεν έχει τέλος παρά μόνον συνέχεια! Εις τους Αιώνας των Αιώνων ΑΕΚΑΡΑ και μόνον!!!

✓ΜΟΥΣΕΙΟ Α.Ε.Κ ! Το ιστορικό αποτύπωμα της μεγαλειώδους πορείας της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από εικόνες, κειμήλια και μνήμες, με συντροφιά τη γνώση, την ενσυνείδηση μα και τη συγκίνηση! Πολύτιμα και εφάμιλλα με το Γήπεδο είναι και τα Μουσεία της Ομάδας!!!

✓ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ζει σε όλη του την ένταση το Μεγάλο Όνειρο που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Χαίρεται με όλη του την ψυχή και γιορτάζει (κι όχι μόνο σε αυτό το επετειακό διήμερο αλλά και για πολύ καιρό ακόμη) την Ένδοξη Ομάδα μας που ακτινοβολεί ιστορία, επιτυχίες, αισιόδοξες προοπτικές. Ήρθανε, πλέον, άλλες εποχές και αυτό οι Ενωσίτες το νιώθουν και φυσικά το πανηγυρίζουν δεόντως!

✓ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗΣ: Η προσφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως είναι πράγματικά α-νε-κτί-μη-τη με την πλήρη έννοια της λέξης! Από την δημιουργία του σημαντικότερου Έργου Ζωής για την Α.Ε.Κ που είναι ασφαλώς το υπερσύγχρονο Γήπεδό της, μέχρι τη συνολικότερη Αναγέννηση της Ομάδας σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα, ο Δ. Μελισσανίδης καταγράφεται ως ο πιο επιτυχημένος ηγέτης της σύγχρονης ιστορίας μας που κατάφερε να μετατρέψει τα ερείπια σε δημιουργία και το δάκρυ της απόγνωσης σε χαμόγελο αισιοδοξίας για έναν ολόκληρο λαό! Πανάξιος!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ο αλησμόνητος αδερφός μας κοσμεί τις ενωσιτίκες εξέδρες με το πανό που αναφέρεται σε αυτόν, μα πάνω απ' όλα κοσμεί τις καρδιές μας με τη μνήμη του που παραμένει ιερή και άσβεστη για ολόκληρη την οικογένεια της Α.Ε.Κ. Ο Μιχάλης δεν θα ξεχαστεί ποτέ, θα παραμείνει για το λαό μας παντοτινό φωτεινό σύμβολο απέναντι στο σκοταδισμό. Αδερφέ μας ΖΕΙΣ! 

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Κατ' αρχάς ευχαριστούμε για τα μηνύματα που λάβαμε από πολλούς επώνυμους και ανώνυμους ενωσίτες για τις προηγούμενες "Πειρατικές Αιχμές" που ήταν εξ' ολοκλήρου αφιερωμένες στα 100 χρόνια της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Απλά να πούμε ότι γράφαμε με την πένα της καρδιάς, αυτό μόνο.

* Εμείς είμαστε στη βάση, στην κορυφή δεσπόζει μόνο η αιώνια λατρεία μας! Α.Ε.Κ πάνω απ' όλους μας, γιατί χωρίς αυτή δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς!

* Για το Νίκο Ξηροκώστα συντρίψτε τον Άρη. Προς τιμήν του ηρωικού μαχητή αδερφού μας που για την Α.Ε.Κ βιώνει επί τόσα χρόνια έναν μεγάλο προσωπικό Γολγοθά. Ποτέ μην ξεχνάμε...

* Πολλά συγχαρητήρια στη Γυναικεία Ομάδα Futsal της Α.Ε.Κ που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας! Μπράβο κοριτσάρες, τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο την Ομάδα της Προσφυγιάς και από το δικό σας αθλητικό μετερίζι.

* Σάββατο 20/4 στις 16:00, μία ακόμη σημαντική αναμέτρηση : το Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό του Καματερού, για τον 1ο Ημιτελικό της Handball Premier.

 * "Μπαμ" κάνει η φετινή εντυπωσιακή μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου"! Δεν είναι τυχαίο που τη βλέπουμε να φοριέται από τόσους πολλούς συνενωσίτες μας.

* Προσοχή - προσοχή: Το γήπεδο και τα μάτια μας. Αυτό αποτελεί το "πυρηνικό όπλο" της Α.Ε.Κ.

 * Κάποτε, έναν άλλον Απρίλη, σε άλλες εποχές κυριολεκτικά μαύρες για την Α.Ε.Κ, μαχητές συνδεσμίτες οπαδοί διώκονταν με κατασκευασμένες κατηγορίες-σκευωρίες, αφενός γιατί είχαν το θάρρος της γνώμης τους απέναντι στις τότε "ναπολεόντειες εξουσίες" και αφετέρου διότι δεν έκαναν πίσω στη δίκαιη διεκδίκησή τους για Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ας φροντίσουν οι νεότεροι οπαδοί να μάθουν από τους παλιότερους σημαντικές πτυχές της ιστορίας του κιτρινόμαυρου οπαδικού κινήματος και όχι μόνο να χειροκροτάνε.

* Στις γιορτές ΟΛΟΙ πρώτοι! Όταν όμως κάποτε ο αγώνας για το Γήπεδο ήταν "στο φόρτε", και εναντίον όλων εκείνων που υπονόμευαν την επιστροφή μας στα άγια χώματα, τότε οι συμμετέχοντες ήταν ΛΙΓΟΙ. Άλλωστε, σχεδόν πάντα έτσι συμβαίνει.

* Ανδρέα Ανατολιωτάκη, οι Ενωσίτες δεν λησμονούν τη μεγάλη συμβολή σου στον τιτάνιο αγώνα για την επιστροφή στην Ιθάκη της Νέας Φιλαδέλφειας. Θα είσαι πάντα αξιαγάπητος και σεβαστός στο λαό της Α.Ε.Κ.

* Τα μικρά παιδιά έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Α.Ε.Κ. Κι αυτό το γεγονός αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της Α.Ε.Κ.

* Συγκινούν οι οπαδοί της Μαρσέιγ για την εκτίμηση και την αγάπη τους απέναντι στην Α.Ε.Κ και το λαό της. Αμοιβαία τα αισθήματα.

* Κάθε μέρα διαβάζουμε την ΩΡΑ. Τα Σάββατα και τον "Δικέφαλο". 

* Εξαιρετική η ανακοίνωση της "R" Κορυδαλλού για το ταξίδι στο Βελιγράδι. Μπράβο αδέρφια.

* Άραγε την 21η Απρίλη γιορτάζουν και οι... χουνταίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου;;; Πάντως οι... δημοκρατικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου νιώθουν απέχθεια!

* Όχι στους άδικους πολέμους για τα κέρδη των αφεντάδων. Να μην γίνονται οι λαοί κρέας για τα κανόνια των τυράννων. Stop the war.

* Όχι στο "no politica". Σκεπτόμενοι-μάχιμοι πολίτες!

* Κάποιοι που κάποτε έκραζαν τον Μελισσανίδη σήμερα τον γλείφουν ασύστολα. Και δεν ντρέπονται οι, παντός καιρού, έρποντες.

* Έξω οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ. 

* Μαζικά συμμετείχαν οι Πειρατές στην προχθεσινή απεργία. Και ακόμη πιο μαζικά κατόπιν στα... τσιπουράδικα! Συνδυασμός οφελίμου μετά τερπνού.

* Αδέσμευτα βουνά χωρίς σιδερένια ανεμοτέρατα. Ελεύθερες κορυφές (και) με τη σημαία της Α.Ε.Κ να κυματίζει στα πιο ψηλά! 

* Στεκόμαστε δίπλα στη "Φλόγα" το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια που επιτελεί ένα σπουδαίο-ΙΕΡΟ έργο για τα παιδιά που δίνουν τη μάχη της ζωής! 

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!


Α Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!


Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"