Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ!



✓Α.E.K ΣΥΝΤΡΙΨΕ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Έφτασε η ώρα για το ντέρμπι με τον μΠΑΟΚ. Οι λεγόμενοι και "γαύροι του βορρά", που μπροστά στην εμμονή τους να γίνουν... χαλίφης στη θέση του χαλίφη εκδηλώνουν κάθε τόσο το πιο άρρωστο μένος κατά της Α.Ε.Κ ενώ δεν έχουν κυριολεκτικά ούτε "ιερό και όσιο" συμμαχώντας παρασκηνιακά ακόμη και με το αμαρτωλό λιμάνι, θα πρέπει να λάβουν από την Α.Ε.Κ την απάντηση που τους αξίζει, δηλαδή πολλά γκολ πράγμα που συνιστά τον αγωνιστικό διασυρμό τους. Παμε γερά ΑΕΚΑΡΑ!

✓ Α.Ε.Κ ΜΠΑΡΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ! Την ημέρα του αγώνα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τη μέρα που ο εμβληματικός Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, ο σπουδαίος Λουκάς Μπάρλος έγινε άγγελος στον ουρανό! Από τότε δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην τον φέρνουμε στη σκέψη μας και στις συζητήσεις μας ως διαχρονικό-θαυμαστό παράδειγμα για την τεράστια προσφορά του στη λατρεμένη μας Ομάδα. Επί των ημερών του η Α.Ε.Κ εκτόξευσε το κύρος της και μεγαλούργησε καταγράφοντας χρυσούς θριάμβους σε Ελλάδα και Ευρώπη! Σίγουρα από εκεί ψηλά χαίρεται και καμαρώνει το αναγεννημένο Παλάτι της αγαπημένης του Α.Ε.Κ. Θείε Λουκά σε ευχαριστούμε για όλα και σου υποσχόμαστε να πολεμάμε πάντοτε για την Ομάδα και τα Ιδανικά που και εσύ υπηρέτησες!

✓ΣΚΥΛΙΑΣΤΕ!!! Παίχτες της Α.Ε.Κ : Την Κυριακή παίξτε με ψυχή, με πάθος, με αυταπάρνηση, κάντε τα σίδερα να λυγίζουν και τα τσιμέντα να λιώνουν. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε, ως Α.Ε.Κ, να ανατρέψουμε την όποια συγκυρία και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Να θυμάστε ότι η Α.Ε.Κ είναι πλασμένη για να πρωταγωνιστεί και αποτελεί Τιμή  να φοράτε τη φανέλα της. Δώστε τα πάντα-όλα!!!

✓ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕ!!! Διοίκηση της Α.Ε.Κ το νου σου. Το άθλιο κατεστημένο έδειξε ΗΔΗ ξεκάθαρα τα δόντια του. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουν στο στόχαστρό τους την Α.Ε.Κ την οποία θέλουν με κάθε τρόπο να συνθλίψουν καθώς τη θεωρούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στα ύπουλα σχέδιά τους. Γι' αυτό λοιπόν ετοιμότητα, συναγερμός και κυρίως... πρόληψη! Προασπίστε τον ιδρώτα και τον κόπο της Ομάδας της Προσφυγιάς.

✓ ΩΘΗΣΤΕ!!! Λαέ της Α.Ε.Κ την Κυριακή στο Ναό, στο κρίσιμο ντέρμπι με τον μπαόγκ, δίνουμε ως οπαδοί και φίλαθλοι τον καλύτερο εαυτό μας. Με φωνή, με τραγούδι, με πάθος, να ωθήσουμε την Ομάδα μας για τη Νίκη - αλλά και με προσοχή όσον αφορά την περιφρούρηση της έδρας μας. Ευκαιρία ψάχνουν για να βάλουν λουκέτο στο Ναό. Μην τους κάνουμε τη χάρη!

✓ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ: 11 χρόνια από τον Οχτώβρη του 2013... Όμως η μνήμη του παραμένει πάντοτε ζωντανή για να μας θυμίζει πως οι μεγάλοι, οι σπουδαίοι, οι αληθινοί δεν φεύγουν επί της ουσίας ποτέ, αλλά είναι εδώ για να φωτίζουν το δρόμο, τα όνειρα και τις υψηλές προσδοκίες της Ομάδας της Προσφυγιάς. Ο Γιώργος Αμερικάνος προστάζει : Α.Ε.Κ γερά - Βασίλισσα ξανά!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Μία respect στάση εκεί στο μνημείο του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια για απότιση τιμής στον αλησμόνητο αδερφό μας μαζί με την υπόσχεση ότι δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την παραδειγματική τιμωρία των φονιάδων που του στέρησαν τόσο άδικα τη ζωή. Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31+... ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε - συνεχίζουμε, προχωράμε...

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Sold out ο Ναός! Ο κόσμος έκανε και πάλι το καθήκον του. Παίχτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση πράξτε και εσείς το ίδιο!

* Επαναλαμβάνουμε: πολλά γκολ. Να φύγουν ταπεινωμένοι.

*Το όνομα του Ανδρέα Ανατολιωτάκη θα πρέπει να υπάρχει σε περίοπτη θέση στο Μουσείο της Α.Ε.Κ. Γιατί σε εποχές που "όλα τα 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά" αυτός ως Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ ύψωσε χαράκωμα αντίστασης για να μην περάσει ο ξεριζωμός από τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας όπως επεδίωκαν τότε κάποιοι ανιστόρητοι ψευτοσωτήρες.

*Επικός Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης στο "Α-Ω" της προηγούμενης εβδομάδας σχετικά με τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Αγγλία προς τιμήν του αδικοχαμένου Τζ. Μπάλντοκ. Με την πένα -ρομφαία που διαθέτει ο χαρισματικός και αξεπέραστος Φαίδωνας και την ανυπέρβλητη συγγραφική δεινότητά του μάς καθήλωσε για μια ακόμη φορά!

*Βαθιά και διαχρονική η αντιπάθεια του ελληνικού λαού απέναντι στο εγγλέζικο κατεστημένο. Και οπωσδήποτε αυτό οφείλεται και σε ιστορικούς λόγους. Τι να πρωτοπιάσεις; Την υπόθεση Καραϊσκάκη και το ρόλο των Άγγλων στη δολοφονία του; Τη Μικρασία και την ύπουλη πολιτική τους;; Ή μήπως τα Δεκεμβριανά και τον εμφύλιο στη νεότερη ιστορία;;; Οπότε και η Νίκη εναντίον τους μέσα στη φιδοφωλιά τους την προηγούμενη εβδομάδα είχε και κάποιο... επιπλέον νόημα!

* Αλληλεγγύη στους λαούς όλου του κόσμου που δίνουν το δίκαιο αγώνα για ανεξαρτησία και ελευθερία κόντρα σε δυνάστες και τυράννους.

*Νο politica : η πιο βολική για το σύστημα στάση. Όχι, ευχαριστούμε!

*Νέα Φιλαδέλφεια: προσφυγούπολη με σπουδαία αντιστασιακή ιστορία. Ο ιστορικός περίπατος στα σοκάκια της ξεδιπλώνει τις πιο συγκινητικές και υπερήφανες μνήμες.

*Δημήτρη Μελισσανίδη, παιδί της Προσφυγιάς και εγγόνι του Ξεριζωμού, τίμησες εμπράκτως τις ρίζες σου με το μεγαλειώδες Έργο Ζωής που προσέφερες στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Δίκαιη η εκτίμηση και η αγάπη του ενωσίτικου λαού προς το πρόσωπό σου.

*Μίροσλαβ Οκόνσκι : μια  τεράστια μορφή στη νεότερη ιστορία της Α.Ε.Κ. Θεμέλιος λίθος στο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα χρόνια και μεγάλος μαέστρος της μπάλας.

*Φοβερές στιγμές με τον Όκο και τον Τάκη να αναπαριστούν το μαγικό τους συνδυασμό στο... φονικό γκολ τους κατά του γάβρου.  

*Ρότα είσαι συγκλονιστικός. Πολλά Συγχαρητήρια!!!!!

*Κιτρίνισε-κιτρίνισε η Βόρεια Ελλάδα...(προσεχώς)!!!

*Κάποιοι εξ' αυτών που προξένησαν κακό και ζημιά έχουν και θράσος. Έτσι συμβαίνει όταν, δυστυχώς, η λήθη καταλαμβάνει χώρο...

* Μπράβο στις Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες του Βόλεϊ. Γερά, δυναμικά και για επόμενες επιτυχίες!

*Ρε ρίχτε του 5 γκολ λέμεεε να γουστάρουμε!

*Βιβλιοπρόταση: "Εντολή" (της Μικρασιάτισσας Προσφυγοπούλας Διδώς Σωτηρίου).

*Μιχάλη Κατσούρη να ξέρεις... το αίμα σου αγιάζει τη συλλογική κιτρινόμαυρη μνήμη.

*Νικόλα Ξηροκώστα να ξέρεις... το όνομά σου δεν θα σβήσει ποτέ από τις σημαίες και τις καρδιές μας.

*Venceremos αδέρφια.

*Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών ΑΕΚ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"