Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (24 Μαΐου 2024)


✓ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε και ο χρόνος προχωρά... δίχως να κοιτάζει τη δική μας μελαγχολία. Σίγουρα δικά μας λάθη και δικές μας ανεπάρκειες μάς στέρησαν το φετινό τίτλο. Γιατί "οι άλλοι" δεν μπορούν από μόνοι τους να μας νικήσουν -επί της ουσίας- ούτε τώρα ούτε ποτέ! Αλλά όσο κι αν μας πίκρανε η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, έτσι όπως εξελίχθηκαν εντέλει οι καταστάσεις, δεν μπορεί παρά να νιώθουμε περήφανοι για την πορεία μας, για την Ομάδα μας, για τις μεγάλες μάχες που δώσαμε έντιμα μέσα στα γήπεδα εναντίον πολυποίκιλων συνασπισμένων αντιπάλων. Η Α.Ε.Κ δεν μάσησε ποτέ στα 100 της χρόνια και ιδίως σε δύσκολες συγκυρίες! Εννοείται ότι δεν απογοητευόμαστε, το αντίθετο μάλιστα, προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και πίστη για το αύριο, γιατί αυτή η Ομάδα μάς ομορφαίνει τη ζωή (και δικαίως)!!!

✓ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ! Η Α.Ε.Κ έχει, πλέον, γερές βάσεις. Εδώ και χρόνια, με επικεφαλής το Δ. Μελισσανίδη και συνοδοιπόρο βέβαια το Λαό της Α.Ε.Κ, χτίζουμε - δημιουργούμε σπουδαίες διαχρονικές υποδομές πάνω σε στέρεο έδαφος και με υλικά υψηλής αντοχής και προδιαγραφών! Καταφέραμε να υλοποιήσουμε μοναδικά Έργα Ζωής για την Α.Ε.Κ για πολλές δεκαετίες μπροστά : Το καλύτερο Γήπεδο όχι μόνο της Ελλάδας μα κι ολόκληρης της Ευρώπης!, εξαιρετικό προπονητικό κέντρο, ανεπανάληπτα ιστορικά μουσεία, οικονομικά υγιή οργανισμό μα και Ισχυρή Ομάδα η οποία κατέκτησε το Νταμπλ από την πρώτη κιόλας χρονιά στο Ναό. Κι όλα αυτά ήταν η αρχή. Συνεχίζουμε, το μέλλον ανήκει στην Α.Ε.Κ.

✓ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΛΑΟΣ που παρά την πίκρα του δεν έπαψε ούτε στιγμή να τραγουδά, να ενισχύει, να αποθεώνει την Ομάδα της Προσφυγιάς, την ένδοξη Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Ένας Λαός με επίπεδο και παλικαροσύνη, με συναίσθημα και ψυχή βαθιά! Αυτός είναι ο Λαός της Α.Ε.Κ. Ξεχωριστός και πρωτοπόρος! Και γι' αυτό του αξίζουν τα καλύτερα!

✓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ... Ενισχύστε - δυναμώστε - χαλυβδώστε την Α.Ε.Κ. Να καλυφθούν τα κενά, να αναβαθμιστεί ποιοτικά η Ομάδα σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, ώστε την επόμενη αγωνιστική σεζόν να επανακτήσει τα σκήπτρα της Κυριαρχίας στα πάντα!!! Σε Ελλάδα και Ευρώπη! Είμαστε Α.Ε.Κ και δεν κάνουμε εκπτώσεις στις φιλοδοξίες και τα όνειρά μας.

✓ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Και φέτος όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η Α.Ε.Κ έχει απέναντί της όλο το... κονκλάβιο των απατ-αιώνιων διαφόρων αποχρώσεων. Από τους κλασικούς δίχρωμους-διμούτσουνους έως τους φαιδρούς νεοχαλίφηδες και μέχρι κάποια παρατρεχάμενα γιουσουφάκια τους. Όμως, δεν μας πτοεί τίποτε, θα ανησυχούσαμε μόνο αν οι αντίπαλοι... μάς χτυπούσαν φιλικά την πλάτη, αλλά ευτυχώς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Α.Ε.Κ αποτελεί πλέον το φόβητρο όλων και πολύ το γουστάρουμε!

✓ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ... ΑΕΚΑΡΑ και μόνον!!! Το Όνομά σου τραγούδι στα χείλη εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Ιστορία σου φάρος φωτεινός! Το Μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει... αφού "μια Ιστορία από την Πόλη μάς μεγαλώνει από παιδιά..."! Και θα μεγαλώνει, θα γαλουχεί και θα εγείρει γενιές και γενιές ακόμη!!!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ:  Αδερφέ μας πόσο θέλαμε να είχαμε κατακτήσει αυτό το Πρωτάθλημα, για να το αφιερώσουμε σε εσένα. Στην ιερή σου μνήμη! Αυτή η χρονιά για όλο το Λαό της Α.Ε.Κ ήταν βυθισμένη στη θλίψη εξαιτίας της απώλειάς σου από το δολοφονικό πογκρόμ ξένων και ντόπιων φασιστών. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση σου, τόσο εσένα οσο και της οικογένειάς σου.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!



* QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Καλό καλοκαίρι αδέρφια Ενωσίτες! Οι "Πειρατικές Αιχμές" όπως συμβαίνει κάθε φορά (μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ομάδας) θα δημοσιεύονται όχι κάθε εβδομάδα, αλλά πολύ πιο αραιά. Θα επανέλθουμε ξανά σε κανονικούς-εβδομαδιαίους ρυθμούς με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Ενδιάμεσα, αν οι συνθήκες το απαιτήσουν ή όποτε άλλοτε εμείς κρίνουμε, θα τα λέμε κι από αυτό εδώ το έντυπο μετερίζι.

* Τρέμουν το δικέφαλο αετό, τρέμουν το Μελισσανίδη και την... τιγρίσια ΑΕΚ. Γι' αυτό και τους έχει πιάσει αυτό το (άρρωστο) μένος εναντίον της Ομάδας της Προσφυγιάς. Τους κατανοούμε, δεν έχουν άδικο. Ξέρουν ότι η Α.Ε.Κ ήρθε και θα κυριαρχεί για πολλά χρόνια!

* Στο Μουσείο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας υπάρχουν και εκθέματα που προσέφεραν (και) οι "Πειρατές του Ονείρου".

* Οι πραγματικές ανάγκες των "Πειρατών του Ονείρου" όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας στο Ναό θα πρέπει να καλυφθούν. Δεν θα δεχθούμε ξανά να μείνουν έξω από το Γήπεδο άνθρωποί μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν γι' αυτό, για να σουλατσάρει ο κάθε άσχετος που στα δύσκολα ήταν άφαντος ή και απέναντι! Στα ίσα και ξεκάθαρα.

* Α.Ε.Κ φρόντισε να αποκτήσεις (επιτέλους) το δικό σου τηλεοπτικό σταθμό. Φτιάξε τη δική σου όαση ενημέρωσης γιατί δεν πάει άλλο με το βούρκο των ποικιλόχρωμων γκεμπελιστών.

* Το επίδοξο χαλιφάτο μόνο γέλιο προκαλεί.  Το τι καραγκιοζιλίκι παίχτηκε αυτές τις μέρες δεν λέγεται. Πραγματικά τέτοιο... καρακιτσαριό δεν έχει ματαγίνει!

* Να μην δοθεί κανένα περιθώριο στους αλλόθρησκους να μαγαρίσουν το Ναό της Προσφυγιάς, το Στολίδι του ελληνικού αθλητισμού. Η Πολιτεία έχει καθήκον να το διαφυλάξει. Το ίδιο καθήκον έχει και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τα μάτια σας δεκατέσσερα 24 ώρες το 24ωρο!

* Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ. Μπράβο σας, τιμήσατε το όνομα της ΑΕΚΑΡΑΣ!

* Αν κι ετεροχρονισμένα θα στείλουμε τα  χρόνια πολλά απ' όλο το Club στους Πειρατές που γιόρταζαν την περασμένη Τρίτη: Γουίλιαμ, Στάμου, Δικηγόρο, Τος, Γερόλυκο, Νυχτόβιο, Κοκκινογένη junior, Μαμούθ junior, Κώστα Καρδ., Ευθύμη, Αγγελάκι, Λυδία και όσους άθελά μας παραλείπουμε. Να είστε όλοι καλά αδέρφια, γεροί και με την Α.Ε.Κ στην καρδιά, το νου και την ψυχή!

* Η τιμωρία της έδρας θα καταπέσει. Γιατί είναι άδικη.

* Forza Florentine!

* Στις ψηλές κορφές κατοικεί η ελευθερία κι όχι τα παλιοσίδερα κερδοσκόπων αεριτζήδων.

* Ο Che που κοσμεί και κάποια αίθουσα του Γηπέδου της Α.Ε.Κ έλεγε: "Ο δυτικός πολιτισμός κάτω από τη φανταχτερή του βιτρίνα κρύβει μια σκηνή με ύαινες και τσακάλια". Το θυμηθήκαμε με αφορμή την ελεεινή στάση της Ευρώπης απέναντι στο δράμα της Παλαιστίνης.

* Κόντρα στο "no politica". Γιατί και οι οπαδοί είναι πολίτες σκεπτόμενοι και όχι άδεια κρανία.

* Ρε απολειφάδι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κακομοίρη κοτσανολόγε, περιφερόμενε κλόουν. 

* Η καλοπροαίρετη εποικοδομητική κριτική και αυτοκριτική πάντα βοηθά. Για να γινόμαστε καλύτεροι! Και αφορά όλους μας ανεξαιρέτως: και τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ και τους παίχτες και εμάς τους οπαδούς.

* Έξω από την Α.Ε.Κ οι γλείφτες και οι κολοτούμπες.

* Νίκο Αγγελίδη, παλιέ συνδεσμίτη κιτρινόμαυρε αδερφέ μας καλή επιτυχία. Με την πλευρά των αδικημένων, όπως έκανες πάντα. Καλή επιτυχία!

* 1968 : η ταινία που έγραψε Ιστορία!

* 31 χρόνια "Πειρατές του Ονείρου" : Λιγότερο από 60 μέρες για να συμπληρώσουμε 3 δεκαετίες + 1. Vive los piratas!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"