Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ΑΕΚΑΡΑ, ο Τίγρης και το αφηνιασμένο κατεστημένο!


Μια παλιά σοφή ρήση έλεγε πως αν ο αντίπαλος σε χτυπήσει φιλικά στην πλάτη να αναρωτηθείς ποια λάθη έκανες!

Ευτυχώς για την σημερινή Α.Ε.Κ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς και για την ίδια την Α.Ε.Κ και για την ηγεσία της και για το λαό της, πέρασαν πια ανεπιστρεπτί εκείνες οι εποχές των προσκυνημένων, των οσφυοκαμπτών και όλου του κακού συναπαντήματος που "χαϊδολογούσαν" και "χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη" οι αντίπαλοι μας και το όλο αμαρτωλό σύστημα που αυτοί είχαν οικοδομήσει, ακριβώς γιατί η χαμερπής παρουσία τους, τούς βόλευε.

Σήμερα, αντιθέτως, η Ομάδα της Προσφυγιάς κάνει περήφανους τους οπαδούς της ανά τον κόσμο. Το Νέο Γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το μελλοντικό στολίδι της Ελλάδας και της Ευρώπης που δεν μας το έκανε "δωράκι" κανείς, αλλά το οικοδομεί επάξια ο Δ. Μελισσανίδης, αυτός που τόσο "ενοχλεί" - θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την Αναγέννηση και κυριαρχία της Α.Ε.Κ καθώς πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του μαζί με το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού και με την παράλληλη δημιουργία μιας αξιόμαχης Ομάδας που θα κατακτά τίτλους και διακρίσεις με βάση την αγωνιστική της αξία και όχι στα λαγούμια και στις υπόγειες στοές όπως οι κατεστημένες δυνάμεις.  

Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια η Α.Ε.Κ με τον Δ. Μελισαννίδη μπροστάρη, μοχθεί όχι μόνο για τη δική της υγιή αναδημιουργία, αλλά και για τη συνολικότερη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως σεβόμενη τις αρχές, την ιστορία της και αρνούμενη συνειδητά να ακολουθήσει "άλλα κόλπα" όπως "άλλοι", κατορθώνει με την έντιμη στάση της και με το ηθικό της πλεονέκτημα να συσπειρώνει πλέον κοντά της, ισότιμα, και όλες εκείνες τις δυνάμεις που ως τώρα δεν τολμούσαν να αμφισβητήσουν τη μεγάλη αφεντιά και τις γκρανκάσες, γιατί πολύ απλά τότε δεν υπήρχε το "αντίπαλο δέος" για να ακουμπήσουν. Τώρα όμως υπάρχει και ακούει στο όνομα Α.Ε.Κ. 

Ο Δ. Μελισσανίδης ως επικεφαλής της Α.Ε.Κ και φυσικός ηγέτης της, συγκεντρώνει επάνω του όλα τα πυρά του αφηνιασμένου κατεστημένου. Μόνο που το ατσάλι δεν λυγίζει, κι αυτό είναι που τους τρομάζει περισσότερο. Ότι στην Α.Ε.Κ υπάρχει πλέον άξια και ικανή ηγεσία, μάχιμη, δυναμική, ασυμβίβαστη και όχι ανθρωπάκια... που θα κρυολογούν όταν βήχει ο κάθε "mr boss" που σώνει και καλά κατσικώνεται σαν κακό σπυρί στο σβέρκο του "βασιλιά των σπορ"!

Αλήθεια, όλα τα παραπάνω πόσο ενοχλούν το σάπιο κατεστημένο; Πόσο όλη αυτή η νέα πορεία της Α.Ε.Κ και η προοπτική που ανοίγεται έχουν θορυβήσει το σύστημά τους και όλη την καλοβολεμένη κουστωδία του; Η σαθρή αυτοκρατορία με τα γυάλινα πόδια τρέμει μήπως γίνει συντρίμια και γι αυτό τα μέσα και οι φορείς της έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει.  

Αυτός είναι ο λόγος που ο Δ. Μελισσανίδης μπαίνει στο στόχαστρό τους και μάλιστα όχι με τίμιο πόλεμο, που στο κάτω-κάτω θα είχε και ένα νόημα αντιπαλότητας, αλλά αντιθέτως με μυθεύματα, με χολερικά δημοσιεύματα, με ψέματα, με σπιουνιές, με κακοφτιαγμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για το πόσο φταίει για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου ο... "κακός Μελισσανίδης", από τότε που πρωτοπερπάτησε ο άνθρωπος στη γη μέχρι που πήγε στο διάστημα, και άλλα ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια. 

Βγήκαν συντονισμένα κάμποσα (ελεγχόμενα) μέσα μαζικής αποχαύνωσης και κάνουν ανήθικο πόλεμο. Μέσα από προσκείμενες φυλλάδες και κακορίζικα σάιτ που αναπαράγουν τη δυσοσμία της παραπληροφόρησης σαν πειθήνιοι παπαγάλοι, με ένα μόνο στόχο: τον πόλεμο φθοράς της Α.Ε.Κ και της ηγεσίας της.  

"Δημοσιογραφία-δελτίο τύπου" κατάντησαν αλλοτινές ιστορικές εφημερίδες που σήμερα βέβαια είναι για να γελάς, κι αυτό μόνο από μακριά καθώς οι ΑΕΚτζήδες από κοντά δεν τις αγγίζουν ούτε βέβαια δίνουν τσακιστό σεντς για να μασάνε το σανό που σερβίρουν "νέα" και "παλιά" μέσα εξαπάτησης που παρέχουν "βήμα" και "λόγο" στο φτιασιδωμένο ψέμα. 

Η κυβέρνηση και το πολιτικό της προσωπικό μήπως κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά; Σάμπως νομίζει ότι μπορεί να έχει προνομιακή σχέση με κάποιους ή να καλύπτει τόσο προκλητικά την ένοχη κατεστημένη τάξη πραγμάτων στον ελληνικό αθλητισμό; Φαντάζεται ότι τα εκατομμύρια ελλήνων φιλάθλων, οι ΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο) είναι τυφλοί, κωφοί και μουγγοί;;; "Εχουν γνώσιν οι φύλακες" (της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως) και συνολικότερα.  

Ας το πάρουν ΟΛΟΙ χαμπάρι: Θα αποτύχουν! Η Α.Ε.Κ, ο Μελισσανίδης και ο Λαός του Δικέφαλου Αετού είναι μια γροθιά! Κι είναι μια γροθιά γιατί πολύ απλά έχουν κοινό όραμα και στόχο για την ιστορική Ομάδα της Προσφυγιάς αλλά και για το ταλαιπωρημένο και χιλιολαβωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο που φτάνει η ώρα να σπάσει τις αλυσίδες που το έχουν τυλίξει οι χρόνιοι δυνάστες του.

-Α.Ε.Κ  σημαίνει μάχη του Δίκιου κατά του Άδικου!

Για την υπογραφή:
"Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"