Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


*Κατ' αρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ομάδα για την εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο σιχαμένο (για πολλούς λόγους) Κίεβο. Οι παίχτες μας κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο ματώνοντας τη φανέλα, ασχέτως αν το τελικό αποτέλεσμα, όπως συχνά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ήταν πέρα για πέρα άδικο και ως εκ τούτου μάς άφησε και μια γεύση πίκρας. Σαν "υστερόγραφο" -και μόνο- θα πούμε ότι δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει κανείς για πιθανές ευθύνες του τεχνικού τιμ. Με ανάμικτα συναισθήματα λοιπόν, αλλά οπωσδήποτε με έκδηλη υπερηφάνεια, αποχαιρετάμε τη διοργάνωση αήττητοι και με ψηλά το κεφάλι, έχοντας αφήσει έντονο το στίγμα του... "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" και στην Ευρώπη! Η Α.Ε.Κ έχει μέλλον γιατί οικοδομείται σε υγιείς/στέρεες βάσεις και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αυτό θα φανεί στην πορεία... 

*ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ κοιτώντας μπροστά, όπερ σημαίνει ότι οι μεγάλοι στόχοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ είναι σε "πρώτο πλάνο"!!! Θα πρέπει να υπάρξει πλήρη συνείδηση ότι από δω και πέρα κάθε ματς θα είναι κυριολεκτικά και ένας ξεχωριστός "αγωνιστικός πόλεμος" στο δρόμο προς το Νταμπλ! Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Ασφαλώς σαν Α.Ε.Κ δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά δεν υποτιμούμε και κανέναν! ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΟΧΗ: oι εμφανείς και... αφανείς εχθροί καιροφυλακτούν παντού, αν και θεωρούμε ότι "έχουν γνώσιν οι φύλακες"! Σίγουρα απαιτείται απ' όλους, ατσάλινη πυγμή, σοβαρότητα και κατάθεση όλων των δυνάμεών μας μέσα στα γήπεδα μέχρι το τελευταίο λεπτό, ως την ύστατη ώρα που θα κατακτήσουμε τις Κούπες, σηματοδοτώντας και εμπράκτως τη νέα εποχή της κυριαρχίας της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!  Συνεχίζουμε δυνατά!

*Αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο!!! Η καρδιά μας χτυπά δυνατά στα ιστορικά χώματα της Προσφυγομάνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου το μεγάλο όνειρο της ανοικοδόμησης του Σπιτιού μας μπαίνει στη δεύτερη φάση υλοποίησης! Η χαρά μας είναι ανείπωτη, η διάθεση στα ύψη και πραγματικά πιστεύουμε ότι πλέον κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι και μια αληθινή γιορτή για την Α.Ε.Κ, το Λαό της και μαζί και εμάς τους Πειρατές που παλέψαμε γι' αυτή την ιερή υπόθεση από πολύ παλιά και όχι... όψιμα (και ο νοών νοείτο)!


ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!!!   
    

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ