Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Ευλόγησον την μπουλντόζα!!!


Επιτέλους οι "ευλογημένες μπουλντόζες", με τις ευχές εκατομμυρίων ενωσιτών, έπιασαν δουλειά στα ιστορικά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η πολυπόθητη ταμπέλα με τον αριθμό αδείας είναι πλέον αναρτημένη στο εργοτάξιο και για πρώτη φορά μετά από 14 πέτρινα χρόνια, το πέρασμα από τη γη των προγόνων μας δεν φέρνει δάκρυα, θλίψη και πίκρα, αλλά χαμόγελα αισιοδοξίας και μία πρωτόγνωρη αίσθηση χαράς. 

Έφτασε η ώρα τα ερείπια της καταστροφής να παραχωρήσουν τη θέση τους στην αναδημιουργία! Από εδώ, από την ιστορική κοιτίδα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου η Ομάδα της Προσφυγιάς έζησε και μεγαλούργησε επί δεκαετίες, από εδώ ξεκινά, πλέον, η ελπιδοφόρα πορεία της αναγέννησης της Α.Ε.Κ με την ανοικοδόμηση του ιστορικού της σπιτιού!  

Όλοι όσοι (ανώνυμοι και επώνυμοι) πίστεψαν από την αρχή ως το τέλος στο μεγάλο στόχο, αυτοί που πάλεψαν κόντρα σε θεούς και δαίμονες για να μην σβήσει το όνειρο, όλοι εκείνοι που δεν λογάριασαν συκοφαντίες, προβοκάτσιες και διώξεις ώστε να μην καταλήξει το ηρωικό παρελθόν και το μέλλον της αγαπημένης μας Α.Ε.Κ σε δύσοσμους σκουπιδότοπους, αυτοί που δεν συμβιβάστηκαν με το νέο ξεριζωμό και μόχθησαν γι' αυτή την ιερή υπόθεση, μπορεί να αισθάνονται περήφανοι και δικαιωμένοι απέναντι στους αθάνατους προγόνους ιδρυτές μας, τους παππούδες και τους πατεράδες μας.

Ο Δ. Μελισσανίδης, με συνοδοιπόρο βέβαια τον πύρινο Λαό μας, κερδίζει πλέον το στοίχημα με την Ιστορία και το Κάστρο του Δικέφαλου Αετού στη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με το Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού, θα χαρίσει ξανά στην Προσφυγική Α.Ε.Κ τα σκήπτρα της Κυριαρχίας!  

*Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΨΕ - ΞΕ-ΚΙ-ΝΗ-ΣΑ-ΜΕ!!!  

*ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!


ΥΓ1: 24 χρόνια "Πειρατές του Ονείρου" συμπληρώνονται αυτές τις μέρες. Δυόμισυ δεκαετίες στις επάλξεις για την Α.Ε.Κ και μόνον! Αναμείνατε προσεχώς...

ΥΓ2: Ενισχύστε την Ομάδα να... τους πάρουμε όλους αμπάριζα!!!

ΥΓ3: Αντιπροσωπεία του club μας, έδωσε το παρόν στο στερνό αντίο στο συναγωνιστή συνδεσμίτη Σπύρο Δραγώνα. Έναν σπάνιο άνθρωπο, ιδεολόγο και μαχητή στα της Α.Ε.Κ και της ζωής. Θα μας λείψεις φίλε...

ΥΓ4: Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πατριάρχη της κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη για την τόσο τιμητική αναφορά του (μέσω της στήλης του "Α-Ω"/"a- sports.gr") στον "Μόργκαν¨ και τους "Πειρατές του Ονείρου" αναφορικά με τον πολύχρονο συνεπή αγώνα μας για την επιστροφή στην Ιθάκη της Νέας Φιλαδέλφειας. 

ΥΓ5: Η φετινή καλοκαιρινή μπλούζα του club μας... "σπάει τα κοντέρ" κυκλοφορίας! Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς με θέμα της τη Νέα Φιλαδέλφεια. Για περαιτέρω ενημέρωση και παραγγελίες επικοινωνείτε στο τηλ. 6938 103933.

ΥΓ6: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ